Kartta

Halvat lennot Pariisiin

Miten löydät halvat lennot Pariisiin?

Pariisia voisi sanoa lähes täydelliseksi pitkän viikonlopun kaupunkilomakohteeksi. Hanki lennot Pariisiin nyt helposti Skyscannerin lentohakua apuna käyttäen.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Pariisiin

Helsinki-Vantaan lentoasema on ainoa lentoasema Suomessa, josta pääsee suorilla lennoilla Pariisiin.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Pariisiin?

Finnair ja Air France ovat yhdet monista lentoyhtiöistä, jotka tarjoavat lentoja Pariisiin.

Pariisin lentokentät

23 kilometrin päässä Pariisin keskustasta sijaitseva Charles de Guillen lentokenttä on yksi Ranskan vilkkaimmista lentokentistä. Matkaajat pääsevät helposti keskustaan ottamalla taksin terminaalin edustalta tai hyppäämällä pikajunaan, joita lähtee matkaan 15 minuutin välein. Bussejakin kulkee kaikkien kolmen terminaalin edustalta noin 20 minuutin välein.

Milloin on parhain aika vierailla Pariisissa?

Lennot Pariisiin kannattaa hankkia kesäkuusta elokuuhun ja syyskuun ja lokakuun välisenä aikana. Kesäkuukausina matkailijat saavat nauttia takuulla kauniista säistä, mutta tuolloin kaupunki on myös ruuhkaisimmillaan. Syksyllä Pariisi on myös tunnelmallisimmillaan ja talvella hotellidiilejä on mahdollista saada edulliseen hintaan. Huomioithan, että Pariisi on yksi maailman suosituimmista kaupungeista - siellä vierailee vuosittain yli 30 miljoonaa matkailijaa!

Mitä nähdä ja tehdä Pariisissa?

Boheemi Pariisi on jo satojen vuosien ajan ollut taiteen, muodin ja korkeakulttuurin tärkein keskus Euroopassa. Jokainen Pariisissa edes lyhyesti vieraillut tietää, että kaupungin taika piilee sen tunnelmassa, joka on samaan aikaan vapaamielinen ja hyvin oman arvonsa tunteva. Pariisi on kuitenkin ennen kaikkea rakastavaisten kaupunki! Erityisen romanttisia alueita Pariisissa edustavat elegantit Montmartren sekä Le Maraisin alueet. Ostosten perässä kannattaa sen sijaan suunnata Champ Elyséesille, jossa sijaitsee Pariisin pääostoskatu. Täältä löydät lukuisia putiikkeja, luksusmyymälöitä että ostoskeskuksia. Yöelämästä innostuneet löytävät Pariisista monenlaisia puolia: hipsterit ja trendikäs väestö on ottanut omakseen hinnakkaan Champs Elyséesin ja Bastille sen sijaan sopii kaikenlaisille juhlijoille. Perhematkailijoiden pääkohde Pariisissa on ehdottomasti Disneylandin tai Parc Asterixin huvipuistot. Jos olet hankkinut lennot Pariisiin ensimmäistä kertaa, niin kaupunkiohjelmaan kuuluu ehdottomasti vierailu Eiffel-tornilla, Notre Damen katedraalissa ja Louvren taidemuseossa.

Kuuluisimmat nähtävyydet:Eiffel-torni, Louvre, Notre Damen katedraali, Montmartre

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Pariisi lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.