Kartta

Lennot kohteeseen Ranska

Suurenmoinen Ranska

Ranska on yksi maailman suosituimmista matkailumaista ja ymmärrämme erittäin hyvin miksi. Ranskan rajojen sisäpuolella voi kokea hyvinkin erilaisia matkailukohteita. Tämän voit todeta myös itse hyppäämällä vuokra-auton kyytiin ja huristelemalla manner-Ranskasta rannikolle tai maan upeille viinialueille.

Lähdetään matkaan kuitenkin sen seksikkäästä pääkaupungista Pariisista, joka tarjoaa lähes täydellisen loman korkeakulttuurin, kuten taiteen ja musiikin parissa, mutta myös maailman parhaimmat ravintolat. Toki aina voit postikorttimaisesti ostaa viinipullon ja patongin ja istahtaa ihastelemaan kaunista Eiffel-tornia. Varsinainen Ranskan ruokapääkaupunki on kuitenkin Lyon, joka tarjoaa myös huikeita nähtävyyksiä, kuten Notre Damen kirkon sekä vanhankaupungin, joka on Unescon maailmanperintökohde. Satamakaupunki Bordeaux vie taatusti sydämen, ja voisikin sanoa, että se on maan ranskalaisin kaupunki. Puistomaisemat kahviloineen ja terasseineen sekä iltavaloissa henkiin heräävä Place de la Bourse vievät sanat suusta.Ranskan Rivieran ykköskohde on tietenkin Nizza, jonne ranskalaiset matkaavat heti kesäsesonkien alussa joko näyttäytymään tai nauttimaan ylellisestä kaupunkikulttuurista ja aurinkorannoista. Kuten näet, lennot Ranskaan kannattaa valita täysin omien mieltymysten mukaan joko kaupungista tai rannikolta.

Suomesta pääsee lentämään suoraan Pariisiin useammallakin lentoyhtiöllä, kuten Air Francella, Finnairilla ja Norwegianilla. Saat selville kaikki lennot Pariisiin lentohaullamme ja ahkera lentohakumme kertoo sinulle maan majoitusvaihtoehdot sekunneissa. Lento Pariisiin kestää 3 tuntia.

Ranskassa ilmasto vaihtelee alueittain suurestikin: Pohjois-Ranskassa sataa paljon ja säätä on hyvin vaikea ennustaa, mutta maan suosituimmassa lomakohteessa eli Pariisissa ilmasto on jo parempi, tehden kaupungin kesistä ihanan lämpimiä ja talvista suomalaisittain kylmiä. Etelä-Ranskan ilmastoon vaikuttaa Atlantin valtameri, kun taas manner-Ranskassa sää pysyttelee tasaisempana, kuten Pariisin alueellakin.

Suositut Skyscannerin matka-artikkelit ovat helppo tapa tutustua tulevaan lomakohteeseen perusteellisemmin. Lue lisää, mistä päin Ranskaa löydät kuuluisan vuoristoradan sekä mikä tekee Pariisista erinomaisen kevätlomakohteen.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.