Biarritz

28.7.2019 - 29.7.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Inter-Hotel Amarys (The Originals city), Campanile Biarritz sekä Hôtel Le Biarritz ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Biarritz perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Biarritz klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Biarritz

alkaen 136 €
alkaen 204 €
alkaen 562 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Biarritz?

9,8
Yöelämän ystävät
9,8
Seikkailumatkailijat
9,8
Opiskelijat
9,8
Luksusmatkailijat
9,8
Historian harrastajat
Jäsenten arvostelut (15)
Maylis Vié Delas
Maylis Vié DelasBiarritz
13.2.2017

Biarritz est une ville super qui offre plein de possibilités !! Il est possible de faire du surf, d'aller se balader en montagne et de profiter des paysages magnifiques de la région.

Nathalie Vega
Nathalie VegaPariisi
6.1.2017

Biarritz is not only a fantastic spot for surfers, it is also a very pleasant and fun little city in the South West part of France (the "Basque Country"), only 25km away from the Spanish border. People are nice, food is fantastic (French, Basque, Spanish) and the region, between ocean and mountains (the Pyrenees) is truly gorgeous.

Thibault
ThibaultPariisi
6.1.2017

This is the place to go for big wave action in France. It used to be all about body surfing, but surfing has caught on in recent years. Beautiful big dunes and cliffs.

Dominik Dobrowolski
Dominik Dobrowolski
6.1.2017

.

UKK

Edullisin kuukausi on marraskuu, jonka keskiarvohinta on 82 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Biarritzssa yöpymiseen on elokuu, jonka keskiarvohinta 177 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille heinäkuussa viime vuonna oli 88 € per yö. Tämä on 20 % edullisempi kuin keskiarvohinta 107 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Biarritz odotettu keskilämpötila kuukautena heinäkuu on 20,6 °C/69,1 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä elokuu, jonka keskilämpötila on 25,5 °C/77,9 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on 4,5 °C/40,1 °F.
Kohteen Biarritz lähin lentokenttä on Biarritz (BIQ) (3,26 km). Muita läheisiä lentokenttiä ovat: Saint-Sébastien (23,31 km)

Suunnittele matka kohteeseen Ranska