Kartta

Lennot kohteeseen Puola

Monipuolinen Puola

Keski-Euroopan suurimmassa maassa Puolassa on mahdollisuus viettää loma historian, luontonähtävyyksien tai kaupunkiloman puitteissa. Erityisesti Puolan pääkaupunki Varsova sekä erinomaisesti säilynyt Krakova ovat suosittuja kaupunkilomakohteita. Parin miljoonan asukkaan Varsovassa uusi- ja vanhakaupunki sijaitsevat aivan vierekkäin, mikä mahdollistaa lyhyessäkin ajassa katsauksen sen merkittävimpiin nähtävyyksiin ja suosituimpiin ostoskatuihin, jotka kaikki löytyvät aivan lähituntumasta. Krakovasta tekevät täydellisen viikonloppukohteen sen historialliset nähtävyydet sekä Euroopan vanhin vanhakaupunki. Kaiken tämän kruunaa legendaarisessa maineessa oleva yöelämä, jossa oluttuopin löytää vain parilla eurolla! Puolan historian synkempää puolta edustaa Auschwitzin keskitysleiri, jonne pääsee matkaamaan Krakovasta junalla 1 tunnissa 40 minuutissa.

Lennot Puolaan hankit helposti Skyscannerin lentohaulla ja hotellihaullamme löydät sekunneissa kaikki maan laadukkaimmat majoitusvaihtoehdot. Lennot Puolaan on mahdollista hankkia niin, että lähtökaupunkina on joko Helsinki tai Turku. Esimerkiksi Finnair, SAS ja Wizz Air operoivat suoria lentoja Puolaan ja matkustusaikakin on vain noin 2 tuntia.

Puolassa sää on hyvin tyypillinen eurooppalainen: neljä vuodenaikaa tarjoavat kukin oman viehätyksensä, mutta myös vähemmän kauniin puolensa. Kesäkuukaudet ovat säidenkin puolesta otollisinta aikaa hankkia lennot Puolaan. Tuolloin lämpötilat nousevat helteisiksi, mutta kuten Suomessakin, ilo on usein lyhytaikaista. Maantieteellisiä ilmastoeroja toki on rannikon ja sisämaan kaupungeissa. Talvet ovat Puolessa Suomen kaltaisesti kylmiä ja tuulisia. Kauneinta aikaa vierailla Puolassa on kevät ja syksy, mutta säätä on turha yrittää ennustaa näinäkään matkustusaikoina.

Matka-artikkelimme tarjoavat aina syvemmän katsauksen lomakohdetarjontaamme. Voit lukea esimerkiksi Varsovan suosituimmista nähtävyyksistä.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.