Kartta

Lennot kohteeseen Turkki

Suomalaisten suosikki Turkki

Turkin ja Suomen sukulaissuhdetta on paljon selvitelty, mutta olipa kytköksiä tai ei, jokin meidät suomalaiset saa hankkimaan innokkaana lennot Turkkiin vuodesta toiseen. Turkki on pysynyt suosikkilomakohteinamme jo vuosikymmeniä ja maa tarjoaakin upeat puitteet onnistuneelle kesälomalle. Suomalaiset arvostavat lomallansa takuuvarmaa lämpöä, hiekkarantoja ja ennen kaikkea helppoutta. Hankittuasti lennot lennot ja hotellit Turkkiin, voimme taata, että tämän enempää sinun ei tarvitse enää lomasi eteen töitä tehdä. Aika helppoa, eikö?

Turkin ihanimpia kohteita on taianomainen Istanbul, joka on myös maan suurin kaupunki. Istanbul ei ole rantalomakohde, vaan sinne saavutaan nähtävyyksien ja kulttuurin perässä. Heittäydy kaupungin moniin basaarialueisiin ja tee ihastuvia tuliaisostoksia, kuten paikallisia käsityöitä ja mausteita. Istanbulin upeimpia turistikohteita ovat esimerkiksi Sininen palatsi ja Topkapin palatsi.

Antalya on huikea lomakeidas Turkin Välimeren rannikolla, jossa riittää kauniita rantoja, historiallisia nähtävyyksiä sekä aktiviteetteja. Antalyan merkittävin nähtävyys on Kaleicin vanhakaupunki, jonka kahden tuhannen vuoden takainen Hadrianuksen portti kerää suurimman huomion alueella. Antalyan alueella on kaksi päärantaa, jotka täyttyvät kesäsesongin aikaan iloisista lomailijoista ruuhkautumiseen saakka. Kuuluisat turkkilaiset kylpylät ovat ehdoton vierailukohde Antalyassa. Hanki lennot Turkkiin ja lähde tutustumaan sen kiehtoviin lomakohteisiin jo tänään!

Lennot Turkkiin hankit näppärästi Skyscannerin lentohaun kautta ja hotellin etsit vain sekunneissa hotellihaullamme. Suomesta pääsee lentämään useisiin Turkin suosituimpiin lomakohteisiin esimerkiksi Turkish Airlinesin tai Aeroflotin siivin.

Turkin sää vaihtelee hieman alueittain. Istanbulin alueen ilmastolle on ominaista kuumat kesät ja hyrisevän kylmät talvet, jolloin maahan satelee myös lunta. Kaikkein miellyttävin ajanjakso, jolloin kannattaa hankkia lennot Turkkiin, on huhtikuusta toukokuuhun sekä syyskuusta marraskuuhun. Välimeren alueen kohteissa sen sijaan matkaajat saavat nauttia miedoista talvista ja tirisevän kuumista kesistä.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.