Kartta

Halvat lennot kohteeseen Dalaman

Dalaman on turkkilainen kaupunki, joka tunnetaan lähinnä Turkin lentokenttäkaupunkina matkustettaessa suosittuihin turkkilaisiin rantalomakohteisiin. Pelkkänä läpikulkupaikkana Dalaman on säilynyt koskemattomana ja idyllisenä turkkilaiskaupunkina. Tosin viime aikoina sitä on alettu kehittää turistia houkuttelevammaksi. Kaupungissa on noin 16 000 asukasta.

Nähtävyydet & aktiviteetit

Varsinaisia nähtävyyksiä Dalamanissa ei ole lukuun ottamatta vanhaa juna-asemaa, joka rakennettiin jo vuonna 1905. Nykyään se on valtion omistuksessa ja sen elegantit rakenteet ovat murattien peitossa. Dalamanin keskustasta löytyy ravintoloita, baareja ja kahviloita. Kaupungista löytyy myös golfmatkaajille suunnattu lomakeskus, Hilton Dalaman Golf Resort and Spa.

Dalamanin maaseutu hurmaa kauneudellaan. Hedelmätarhat, sininen taivas ja kirkas merivesi luovat henkeäsalpaavan yhdistelmän.

Kaupungissa on uimaranta ja Dalaman-joella voi harrastaa koskenlaskua.

Ruoka

Turkkilainen ruoka koostuu lihasta ja vihanneksista. Se on maustettua mutta ei tulista. Paikalliset alkuruoat, mezet, muistuttavat espanjalaisia tapaksia.  Muita paikallisia herkkuja on dolmat eli jauhelihalla ja riisillä täytetyt vihannekset, kebabit, köfte eli turkkilaiset lihapullat sekä paikallinen pizza, lahmacun. Dalamanin alueelta löytyy myös länsimaista ruokaa.

Shoppailu

Ostosmahdollisuudet ovat keskittyneet lentokentän läheisyyteen. Hintataso on näissä korkea, mutta tarjolla on huipputuotteita. Kaupungissa on myös useita markkinoita, joilta voi ostaa paikallisempia tuotteita.

Ilmasto
Dalamanissa on välimerellinen ilmasto. Kesät ovat pitkiä ja kuumia ja talvet lyhyitä ja leutoja.

Lennot

Skyscannerilta löydät edulliset lennot Dalamaniin helposti ja nopeasti. Löydettyäsi lentoliput ohjaamme sinut valitsemasi lentoyhtiön tai matkatoimiston sivuille, jossa teet varauksen suoraan. Skyscanner ei peri lisämaksua.

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Dalaman lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.