Autonvuokraus lentokentällä: Dalaman - vertaile hintoja Skyscannerin avulla

Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

###Autonvuokraus Dalaman lentokentällä

Olipa suunnitelmissasi loma kuvankauniin Ölüdenizin rannoilla tai suomalaisten suosimassa Marmariksessa, Skyscanner auttaa sinut perille. Löydät parhaimmat autonvuokrausvalikoimat Dalaman lentokentältä Skyscannerin avulla.

###Missä autovuokraamot sijaitsevat Dalaman lentokentällä?

Dalaman lentokentällä toimivat seuraavat tunnetut autovuokraamot: Budget, Avis, Europcar, Hertz, Enterprise ja Sixt. Autovuokraamoiden vastaanottotiskit sijaitsevat sisääntuloterminaalin ympäristössä.

###Tankkausasemat lähellä Dalaman lentokenttää

Otathan huomioon, että sinulta voidaan edellyttää auton tankkausta ennen sen palauttamista autovuokraamolle. Tämä riippuu täysin siitä, minkälaisen sopimuksen olette laatineet yhdessä autovuokraamon kanssa.

Dalaman lentokentän lähettyviltä löytyy ainakin yksi tankkausasema. Tankkausasemalle pääsee ajamalla lentokentältä suoraan ensimmäisestä liittymästä.

###Dalaman lentokentän ympäristö autolla

Luultavimmin saavut Dalamanin kansainväliselle lentokentälle silloin, kun olet suuntaamassa Lounais-Turkin suosituimpiiin merenrantakohteisiin, kuten Marmarikseen, Fethiyeen ja Dalyaniin. Dalamanin lentokentältä löytyy kaksi terminaalia: vanha terminaali on tarkoitetty kotimaan lennoille ja uusi terminaali ulkomaan lennoille. Kentältä pääsee ajamaan suoraan kaupungin keskustaan tietä D555 pitkin.

###Miten pääset perille?

Valikoimme muutaman suositun kaupunkikohteen Dalamanin ympäristöstä, jotka voisivat kiinnostaa sinua. Alta löydät myös ajo-ohjeet kohteisiin sekä miten pääset niihin suoraan Dalamanin lentokentältä.

Sarigerme
Rauhallinen Sarigermen kylä on oivallinen lomakohde perhematkailijoille. Se on sopivan pieni ja keskustan alue on kompakti, joten se sopii erinomaisesti myös automatkailijoille. Sarigerme tunnetaan monista hienoista All Inclusive -hotelleistaan, ja massaturismi ei ole vielä ehtinyt sinne saapua. Tämä takaa sen, että Sarigermessä voi kokea alkuperäisen turkkilaisen tunnelman basaareineen ja paikallisine ruokineen.

Dalamanin lentokentältä Sarigermeen ajaa noin 17 minuutissa tien D555 kautta.

Marmaris
Suomalaistenkin suosima Marmaris on yksi Turkin suosituimmista aurinkolomakohteista. Marmaris on myös rannikon suurimpia rantakohteita, joten siellä on paljon nähtävyyksiä ja tekemistä. Sen kilometrien pituinen rantabulevardi houkuttelee matkailijoita nauttimaan rantaelämästä turkoosin

veden äärelle. Bulevardilta löytää monia kahviloita, ravintoloita ja yökerhoja jokaiseen makuun. Myös kaupungin vanhakaupunki on tunnelmallinen vierailukohde.

Dalamanin lentokentältä Marmarikseen ajaa päälle tunnissa teiden Muğla Fethiye Yolun ja D400 kautta.

Dalaman
”Turkoosi rannikko” on lempinimi, joksi Turkin Dalamania kutsutaan. Dalamanin rannikko on houkutellut matkailijoita vierailulle jo muinaisista ajoista lähtien. Nykyisin siellä vierailee yli 2 miljoonaa matkaajaa vuosittain. Useimmat automatkailijat vierailevat myös Dalamanin rannikon muissa suosituissa kohteissa, kuten Marmariksessa. Dalamanin rannikon tähti on Ölüdenizin ranta, joka on varmasti alueen kuvatuimpia ja ihailluimpia rantoja.

Dalamanin lentokentältä Dalamanin kaupunkiin ajaa tietä D555 pitkin noin 10 minuutissa.

Pysäköinti
Pysäköinti Dalamanin alueella hoidetaan usein hotellien toimesta. Kannattaakin olla jo etukäteen yhteydessä omaan hotelliin ja tiedustella, tarjoavatko he ilmaisen vai maksullisen pysäköinnin asiakkailleen. Myös suosituimpien rantakohteiden ranta-alueiden yhteydessä on usein pysäköimismahdollisuus.

Alamo
Avis
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.

*Tämä on arvioitu hinta, joka auttaa sinua valitsemaan useista vaihtoehdoista. Tämän päivän hinta perustuu viimeisen 15 päivän aikana Skyscannerilta löydettyjen matalimpien hintojen keskiarvoon.