Miksi Skyscanner?

Haluamme tuoda maailman luoksesi. Haluamme tarjota sinulle parhaat vaihtoehdot matkakohteen valinnasta parhaan hinnan löytämiseen. Siksi haluamme tehdä matkustamisesta mukavampaa kaikille. Jotta koko suunnittelu- ja varauskokemus olisi helppoa, yksinkertaista ja nautinnollista alusta loppuun. Jotta saisit rahallesi parhaan vastineen ja matkastasi eniten irti. Ja tehdäksemme matkailualasta avoimemman ja luottamuksesi arvoisen.

Tämä on kaiken toimintamme tärkein arvo. Pidämme aina puoliasi ja olemme ylpeitä siitä, että olemme maailman luotettavin matkahakusivusto (käyttäjämme ovat antaneet meille korkeamman luokituksen kuin Kajakille, Kayakille olle tai Expedialle*).

Seuraavaksi muutamia tapoja, joilla asetamme sinut etusijalle:

Saat parhaat hinnat

Tarkistamme 1 200 matkailuyrityksen hinnat, jotta sinun ei tarvitsisi. Tilaa hintailmoituksia, niin kerromme sinulle heti, kun haluamasi lennon hinnat muuttuvat. Voit sitten päättää, haluatko varata vai et.

Reilu matkalipun hinta

Näytämme kaikki hakusi tulokset kaikilta lentoyhtiöltä – vaikka siitä ei olisi meille taloudellista hyötyä. Itse asiassa sellaiset palveluntarjoajat, jotka eivät kohtele asiakkaitaan oikein, poistetaan Skyscannerista.

Lähde matkalle (jopa ollessasi liikkeessä)

Käyttäjät rakastavat sovelluksemme helppokäyttöisyyttä ja sen tarjoamaa arvoa rahalle. Sovelluksen avulla voit suunnitella koko matkasi. Etsitpä sitten lentoja, hotelleja tai vuokra-autoja (ehkä jopa kaikkia kolmea), sovelluksessamme näet kaikki vaihtoehdot, voit jatkaa suunnitelmien tekemistä siitä, mihin jäit, sekä tallentaa kaikki matkatietosi yhteen paikkaan.

Luotettavat ja hyväksi havaitut

Matkustajat arvioivat kokemuksensa lentoyhtiöistä ja verkkomatkanjärjestäjistä sivustollamme, mikä auttaa sinua valitsemaan parhaat matkanjärjestäjät. Jaamme palautteen myös heidän kanssaan, jotta he voisivat parantaa toimintaansa ja tarjota sinulle ansaitsemaasi palvelua.

Ei huolia

Emme koskaan käytä tietojasi hintojen nostamiseen tai kysynnän keinotekoiseen luomiseen. Uskomme, että näkemäsi hinnan pitäisi olla se, jonka maksat, emmekä painosta sinua tekemään varausta. Ei inhottavia yllätyksiä tai piilotettuja maksuja.

Mene minne tahansa. Mistä tahansa.

Minne olet menossa? Milloin? Mahdollisuuksia on loputtomiin. Minne tahansa -hakumme inspiroi yli 13 miljoonaa matkustajaa joka kuukausi etsimällä kaikki parhaat hinnat heidän valitsemaltaan lentoasemalta.

Löydä yöpymispaikka

Säästä rahaa lentojen lisäksi myös hotellihuoneista. Työskentelemme matkailualan suurimpien nimien kanssa ja meillä on maailman johtavien hotellien erikoistarjouksia, jotka haluamme jakaa kanssasi.

Lähde iloisena tien päälle

Teemme autonvuokrauksesta yhtä helppoa kuin lentojen varaamisesta. Arvioimme jokaisen tarjouksen polttoainekäytännön, noutopaikan ja vakuutuksen perusteella, jotta voit tehdä parhaan valinnan omalta kannaltasi.

Ammattilaisten vinkit

Olemme löytäneet parhaat lennot jo vuodesta 2003 asti ja jaamme osaamisemme kanssasi. Yhdistelmien avulla voit yhdistellä lentoja saadaksesi parhaan tarjouksen, kuten lennon matkakohteeseen yhdellä lentoyhtiöllä ja takaisin kotiin toisella.

Matkusta kevyellä omatunnolla

Tutustu Vihreämpi valinta -merkkiimme lennoissa, jotka tuottavat vähemmän hiilidioksidipäästöjä. Olemme auttaneet jo yli 10 miljoonaa matkustajaa valitsemaan pienempien päästöjen lennon.

Sinun tietosi, sinun valintasi

Emme koskaan käytä tietojasi pimittääksemme sinulta tietoa tai johtaaksemme sinua harhaan varausprosessin aikana. Henkilötietosi ovat yksinomaan sinun tietojasi. Haluatko tietää lisää? Lue eväste- ja tietosuojakäytäntömme.

Turvaamme selustasi

Matkustaminen ei aina mene suunnitelmien mukaan, mutta teemme parhaamme korjataksemme ongelmat. Auttavaiset tukitiimimme ovat käytettävissä seitsemänä päivänä viikossa ja tarjoavat sinulle palvelua 29 kielellä.