Kartta

Lennot Barcelonaan

Miten löydät halvat lennot Barcelonaan?

Tämä Katalonian pääkaupunki on suosituimpia kaupunkikohteita maailmassa, joten kannattaa valita tarkkaan ajankohta, jolloin hankit lennot Barcelonaan. Tämä onnistuu parhaiten Skyscannerin lentohaulla, jonka avulla selvität nopeasti sinne lentävät lentoyhtiöt ja milloin lennot Barcelonaan ovat edullisimmillaan. Skyscannerin lentohaulla saat taatusti parhaimman diilin lennoista Barcelonaan. Jos et heti löydä mieleisiäsi lentoja, voit ottaa käyttöösi Skyscannerin luotettavan Hintavahdin, joka lähettää sinulle heti tiedon sähköpostiisi, kun hinnat ovat halvimmillaan haluamallasi ajankohtana. Valitse Skyscanner matkakumppaniksesi ja lennät aina halvalla Barcelonaan!

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Barcelonaan

Suomesta Barcelonaan pääset tällä hetkellä ainoastaan Etelä-Suomen päälentokentältä eli Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Jos tilanne muuttuu tulevaisuudessa, saat Barcelonaan suoria lentoja tarjoavat lentokentät helposti selville Skyscannerin lentohaulla.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Barcelonaan?

Barcelona on erittäin suosittu kaupunki, joten valinnanvaraa lentoyhtiöistäkin löytyy useita. Suomalaisten suosikit Norwegian ja Finnair lentävät kaupunkiin suoraan sekä näiden lisäksi muun muassa Lufthansa ja SAS.

Barcelonan lentokentät

No niin – lennot Barcelonaan on nyt hommattu, joten on hyvä aika tutustua Barcelonan lentokenttään, joka kulkee nimellä El Prat. El Prat -lentokenttä on Barcelonan ensisijainen kenttä, mutta lähialueella on myös toinen lentokenttä – Gironan lentokenttä – jonne lennot Barcelonaan operoidaan halpalentoyhtiöiden toimesta. Se sijaitsee tunnin junamatkan päässä Barcelonasta.
Barcelonan lentokentältä keskustaan pääsee nopeimmin junalla, joka kulkee tätä väliä noin 20 minuutin välein. Monet matkaajat suosivat myös Aerobus-lentokenttäbussia, joka löytyy helposti lentokentän ulkopuolelta. Sekä juna että bussi päätyvät Barcelonan keskeisimmällä paikalla sijaitsevalle Plaça de Catalunya -aukiolle.

Milloin on parhain aika vierailla Barcelonassa?

Säiden osalta Barcelona on ympärivuotinen kohde, koska talvisinkin lämpöasteet harvemmin tippuvat alle 15 asteen. Barcelona on erittäin suosittu kaupunkikohde, jonka turismista ovat alkaneet kärsiä myös sen asukkaat, varsinkin kesäaikaan, jolloin kadut ovat tupaten täynnä. Tästä syystä kannattaa hetken harkita, milloin hankkii lennot Barcelonaan. Rantakausi kaupungissa on kuumimmillaan kesä-syyskuussa, jolloin myös kaikki nähtävyydet ovat ruuhkaisia. Talvi- ja syyskausi ovat erinomaisia sisätiloissa olevien kuuluisien matkakohteiden, kuten Sagrada Familian ja Gaudin Casa Milán, tutkimiseen.

Mitä nähdä ja tehdä Barcelonassa?

Barcelona on kiehtova yhdistelmä ranta- ja kaupunkilomaa, ja sieltä löytyy lukuisia nähtävyyksiä. Tässä kaupungissa aika ei käy pitkäksi! Barcelonan viehätys perustuu myös sen hyvin erilaisiin kaupunginosiin, joihin kannattaa tutustua hotellia etsiessä. Kiinnostavatko massiiviset arkkitehtuuriset taidonnäytteet? Siinä tapauksessa ota suunta Gaudin suunnitteleman Sagrada Familian katedraaliin, joka on henkeäsalpaava nähtävyys, vaikka sen rakennustyöt ovat kestäneet jo toista sataa vuotta! Gaudin kätten työtä voi ihastella myös taiteilijan ja Josep Maria Jujolin yhteistyönä rakennetussa Casa Battlóssa. La Ramblan kävelykatu on kiehtova ja eläväinen kaupungin keskus, jonka varrelta löytyy vaateliikkeitä, ravintoloita, kahviloita sekä kuuluisa La Boquerian kauppahalli. Ranta-alue on nähtävyys jo itsessään ja rusketuksen oton ohella alueella kannattaa tutustua Aquarium Barcelona -akvaarioon ja Port Vellin satama-alueeseen kokonaisuudessaan.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Sagrada Familia, Camp Nou, La Rambla, Casa Milá sekä Güellin puisto

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Barcelona lähellä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Barcelona on yksi lentokenttä: Barcelona.
SkyUp Airlines, Transavia France, Oman Air, transavia, Norwegian, GOL Linhas Aéreas, Azul Airlines sekä Laudamotion lentävät suoraan kohteeseen Barcelona.
Edullisin lentokuukausi kohteeseen Barcelona on helmikuu.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.