Kartta

Lennot Reusiin

Miten löydät halvat lennot Reusiin?

Harvalle matkailijalle Antoni Gaudin synnyinkaupunki Reus on tuttu, mutta suosittelemme antamaan sille mahdollisuuden. Taiteilijan vaikutus näkyy vahvasti Reusin kaupunkikuvassa vielä tänäkin päivänä, esimerkiksi sen monissa kauniissa kukkapuistoissa. Lennot Reusiin löydät vaivattomasti Skyscannerin lentohaulla tai jos haluat seurata lentohintoja ennen kuin teet matkapäätöksen, voit asettaa Hintavahdin, joka lähettää sinulle viimeisimmät hintatiedot lennoista Reusiin suoraan sähköpostiisi.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Reusiin

Reusiin lennetään Suomesta ainoastaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Varaudu siihen, että lennot Reusiin vaativat Suomesta matkustaessa yhden tai kaksi vaihtoa.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Reusiin?

Lennot Reusiin operoidaan Suomesta eri lentoyhtiöiden yhdistelmillä, kuten Norwegianilla ja Finnairilla, jotka jatkavat muualla Euroopassa yhteistyössä EasyJetin kanssa.

Reusin lentokentät

Reusin lentokentältä pääset helposti keskusta-alueelle useammalla eri tavalla. Esimerkiksi bussilinja 50 kyyditsee sinut lentokentältä suoraan keskustaan. Linja pysähtyy useilla bussipysäkeillä sekä rautatieasemalla. Taksitolppa löytyy myös luonnollisesti lentoaseman edestä.

Milloin on parhain aika vierailla Reusissa?

Säiden puolesta Reusissa on perinteinen espanjalainen ilmasto, mikä tarkoittaa lämpimiä keväitä ja helteisiä kesiä. Parhain aika hankkia lennot Reusiin onkin keväällä touko-kesäkuussa, jolloin matkailijoita hellitään miellyttävillä, mutta ei vielä tukalan kuumilla keleillä. Reusin hyvä puoli on se, että kaupunki ei ole ollenkaan niin ruuhkainen kuin 100 kilometrin päässä sijaitseva Barcelona.

Mitä nähdä ja tehdä Reusissa?

Reusissa voit todellakin seurata Gaudin jalanjälkiä. Voit vierailla hänen synnyinkodissaan ja kirkossa, jossa hänet kastettiin sekä tutustua kouluun, jota hän kävi. Itseasiassa taiteilijan vaikutus näkyy koko kaupungin ulkoasussa ja tokihan keskustasta löytyy myös Gaudin kunniaksi rakennettu museo. Muita huikeita historiallisia nähtävyyksiä Reusissa ovat muun muassa Casa Rull sekä Casa Navás, joiden ohessa voit vierailla myös alueen monissa museoissa. Reus tunnetaan myös tunnelmallisista tapas-paikoistaan ja vireästä iltaelämästään. Erityisesti Centre d´Art Cal Massón aukio houkuttelee muusikoita ja eri kulttuurialan esiintyjiä sen pienelle lavalle. Mikä ihana tapa nauttia lämpimästä kesäillasta!

Kuuluisimmat nähtävyydet: Gaudí Centre, Museo de Arte e Historia de Reus, Museu Salvador Vilaseca, La Placa Prim

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Reus lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.