Kartta

Halvat lennot Wieniin

Miten löydät halvat lennot Wieniin?

Lennot Wieniin hankitaan usein pitkäksi viikonlopuksi, mutta tässä menneitä aikoja henkivässä kaupungissa viipyisi moni varmasti pidempäänkin. Sinä päätät, kuinka kauan haluat nauttia sen tarunhohtoisesta tunnelmasta, mutta anna meidän etsiä sinulle markkinoiden halvimmat lennot Wieniin. Löydät kaikki halvat lennot Wieniin lentohaullamme. Jos taas haluat miettiä vielä rauhassa matka-ajankohtaa tai seurata Wienin lentohintoja, aktivoi käyttöösi Hintahälytyksemme.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Wieniin

Suorat lennot Wieniin mahdollistaa Suomesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Nopeimmillaan Suomesta Wieniin lentää alle kolmessa tunnissa.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Wieniin?

Lennoilla Wieniin pääset esimerkiksi Finnairin ja British Airwaysin kyydillä.

Wienin lentokentät

Lennot Wieniin saapuvat Wienin Schwechatin lentokentälle, joka sijaitsee noin 18 kilometrin päässä Itävallan pääkaupungista. Schewchatin lentokentältä matkustajat pääsevät kulkemaan keskustaan helposti kulkevat takseilla, junilla ja busseilla. Wienin keskustaan. Esimerkiksi Vienna AirportLines Bus -bussilinja kulkee aivan Wienin ydinkeskustaan. Yhdensuuntainen lippu maksaa suuntaansa 8 euroa.

Milloin on parhain aika vierailla Wienissä?

Lennot Wienin sykähdyttävään tunnelmaan kannattaa hankkia aivan ympäri vuoden, mutta miellyttävintä aikaa vierailla siellä on kesäkuukaudet aina kesäkuun alusta elokuun loppuun. Varaudu kuitenkin siihen, että useat paikat voivat olla kiinni elokuussa, koska tällöin paikalliset pitävät lomaa.

Mitä nähdä ja tehdä Wienissä?

Wieniin suuntaavat matkaajat, jotka hakevat lomaltaan jotain erityistä. Monet Euroopan kaupungit saattavat olla trendikkäitä ja jopa rappioromanttisia kaupunkikuvaltaan, mutta Wien on aivan toista maata. Jotain kertoo se, että jo vuosikaudet siellä ovat viihtyneet erityisesti kuninkaalliset. Korkeakulttuurin kerma kokoontuu kaupunkiin aina Wienin musiikkijuhlien aikaan ja tunnelma on kaupungissa muutenkin ylellinen ihanine kahviloineen ja ravintoloineen. Erilaiset palatsialueet ovat kaupungin tunnetuimpia nähtävyyksiä, kuten Hofburg sekä Schloss Schönbrunn. Ne useimmat, jotka hankkivat lennot Wieniin, tietävät sen olevan myös erinomainen shoppailukaupunki. Ihania myymälöitä ja tavarataloja löytyy erityisesti ydinkeskustasta.

Kuuluisimmat nähtävyydet:Wienin valtionooppera, Belvedere, Stephansdom, Albertina

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Wien lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.