Kartta

Lentoyhtiöt: Norra

Nordic Regional Airlines eli Norra on vuonna 2011 perustettu suomalainen lentoyhtiö. Tämä nuori lentoyhtiö on Finnairin kumppani, joka operoi vuosittain yli 50 000 Finnairin lentoa sekä Euroopassa että Suomessa. Norran tausta on mielenkiintoinen: alun perin sen perustivat brittiläinen Flybe ja suomalainen Finnair, mutta myöhemmin Finnair myi 60 prosenttia Norran osakkeista Staffpointille ja Kilcolle. Norralla ei ole omia reittejä tarjottavana, vaan sen ensisijainen tehtävä on tuottaa alueellista lentotoimintaa muille lentoyhtiöille. Norra haluaa tarjota asiakkailleen turvallista ja korkealaatuista palvelua ekologisesti sekä kustannustehokkaasti.

Norra on suomalaisten rakastaman Finnairin kumppaniyhtiö, joten tutustu Finnairin esittelysivustoon Skyscannerin sivustoilla osoitteessa https://www.skyscanner.fi/lentoyhtio/lentoyhtio-finnair-ay.html

*Sivustoilla esitetyt tiedot on tarkistettu 24.04.2017, mutta ne ovat voineet muuttua myöhemmin. Tarkastakaa ystävällisesti tietojen paikkansapitävyys suoraan lentoyhtiön omilta sivustoilta. Tällä sivustolla olevat tiedot perustuvat Finnairin tarjoamiin palveluihin.

Miksi lentää Norralla?

Miten tehdään lähtöselvitys?

Finnairin kautta voit tehdä lähtöselvityksen useammallakin eri tavalla. Lähtöselvitys onnistuu sekä sähköisessä muodossa, mobiilina, automaattisesti tai perinteisemmin lentokentällä itsepalveluautomaatilla tai Finnairin lähtöselvityspisteessä. Verkossa tai matkapuhelimella tehtävä lähtöselvitys aukeaa 36 tuntia ennen matkaa ja on lentomatkaajille auki yhden vuorokauden. Automaattinen lähtöselvitys on oikea vaihtoehto niille, jotka saattavat unohtaa lähtöselvityksen teon tai eivät muuten jostain syystä pääse tekemään lähtöselvitystä itse. Jos sen sijaan sinulla on lisäkysymyksiä tai matkustat esimerkiksi lemmikin kanssa, kannattaa lähtöselvitys tehdä vasta lentokentällä.

Matkatavarat ja kulut

Norralle pakkaat matkalaukkuja mukaan Finnairin matkalaukkusäännösten mukaan. Jos olet Economy-luokan matkustaja, voit viedä matkustamoon yhden käsimatkatavaran, joka saa olla kooltaan enintään 56 cm x 45 cm x 25 cm. Jos sen sijaan olet Finnair Plus Platinum-, Gold- tai Silver-jäsen, voit ottaa matkustamoon yhden sijaan kaksi käsimatkatavaraa. Näihin käsimatkatavaroihin pätevät samat kokoluokitussäännökset kuin Economy-luokassa. Käsimatkatavaran lisäksi sinulla on oikeus viedä matkustamoon yksi henkilökohtainen tavara, kuten naisten käsilaukku tai esimerkiksi pieni reppu. Suurimpaan osaa Finnairin matkustusluokista kuuluu yksi veloitukseton ruumaan menevä matkalaukku. Voit lukea eri matkustusluokkien matkalaukkusäännöksistä lisää lentoyhtiön omilta sivuilta.

Istuimet

Istuimet ovat Finnairin lennoilla veloituksettomia. Istuimet itsessään vaihtelevat hieman matkustusluokittain. Kansainvälisillä lennoilla Economy-luokan istuimet tarjoavat lentomatkaajille istumismukavuutta ja roimasti jalkatilaa. Business-luokasta löydät ripauksen luksusta ja istuimissa on otettu huomioon matkustajien yksilölliset tarpeet. Löydät sieltä esimerkiksi hierovia vuodeistuimia, jotka levittäytyvät jopa 2 metrin leveyteen. Euroopan sisäisillä ja Lähi-itään kohdistuvilla lennoilla Finnair jättää Airbus-lennoillaan penkkirivien keskipenkit tyhjiksi, jotta matkaajat saisivat enemmän liikkumatilaa ja yksityisyyttä. Samaisille lennoille voivat Economy-luokan lentomatkaajat ostaa itselleen lisää jalkatilaa.

Varausmaksut ja muut maksut

Finnairin lennoista ei veloiteta varausmaksuja. Finnair kuitenkin tarjoaa lentomatkustajilleen Hold My Booking -palvelun, joka mahdollistaa lentovarauksen tekemisen, mutta ei veloita lennosta vielä seuraavaan 72 tuntiin. Tämä on erinomainen vaihtoehto niille, jotka eivät ole vielä varmoja matkan toteutumisesta. Varausmaksu lennosta veloitetaan vasta, jos lentoa ei vahvisteta annetun aikarajan sisään.

Lisäpalvelut

Finnair tarjoaa monenlaisia palveluita lentomatkaajilleen, jotta juuri sinä voisit tehdä matkastasi yksilöllisemmän. Voit valikoida lisäpalveluista itsellesi sopivimmat jo hyvissä ajoin ennen matkaa verkossa. Voit esimerkiksi varata haluamasi aterian lennollesi etukäteen tai tehdä viime hetken tuliaisostoksia toisessa maassa sinua odottavalle sukulaisellesi. Jos haluat vaikuttaa istumismukavuuteesi ja valikoida esimerkiksi paikan ikkunan vierestä, voit tehdä senkin jo hyvissä ajoin verkossa.

Nordic Regional Airlines

4,0/5
191 arvostelun perusteella

Pisteytämme palveluntarjoajat käyttäjäpalautteen perusteella, jota saamme hintojen luotettavuudesta, maksuista, asiakaspalvelusta ja palveluntarjoajan sivuston helppokäyttöisyydestä.

Lisätietoa

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.