Kartta

Lentoyhtiöt: Icelandair

Icelandair on Islannin kansallinen lentoyhtiö, joka on toiminut jo vuodesta 1937. Se tarjoaa Islannin kautta 26 sisäistä reittiä Eurooppaan ja 18 reittiä Pohjois-Amerikkaan. Islannin erinomaisen keskeinen sijainti mahdollistaa toimivan keskittymän Pohjois-Amerikan ja Euroopan välisille reiteille. Icelandairilla on 3384 työntekijää, jotka avustivat vuonna 2016 lähes 3,7 miljoonaa matkaajaa pääsemään matkakohteeseensa maailmalla ja Islannissa.

*Sivustoilla esitetyt tiedot on tarkistettu 23.2.2017, mutta ne ovat voineet muuttua myöhemmin. Tarkastakaa ystävällisesti tietojen paikkansapitävyys suoraan lentoyhtiön omilta sivustoilta.

Miksi lentää Icelandairilla

Miten tehdään lähtöselvitys?

Icelandairilla lähtöselvityksen voi tehdä internet- tai matkapuhelinlähtöselvityksenä tai lentokentällä lähtöselvitysautomaatilla. Verkossa tai matkapuhelimella tehtävä lähtöselvitys on matkustajille kaikkein vaivattomin vaihtoehto. Voit tämän lisäksi varata istuimen etukäteen lennolta ja vastaanottaa tarkastuskorttisi joko puhelimeesi, sähköpostiisi tai tulostaa sen Icelandairin sivustojen kautta. Jos kuitenkin haluat lisäapua koskien lähtöselvitystä, kannattaa sinun tehdä se lentokentällä, jossa Icelandairin avuliaat matkavirkailijat auttavat sinua lisämatkatavaroiden tai lemmikkisi kanssa.

Matkatavarat ja kulut

Icelandairilla saat ottaa käsimatkatavaroita mukaasi matkustamoon kaksin kappalein. Yksi näistä on varsinainen käsimatkatavara, joka saa painaa enintään 10 kg ja olla mitoituksiltaan enintään 55 x 40 x 20 cm. Toinen pienikokoisempi tavara voi olla käsilaukku tai tietokonelaukku. Lopullinen laukkujen määrä määräytyy aina matkustusluokan mukaan. Ruumaan menevä matkalaukku ei saa ylittää kokonaismitoituksiltaan 158 cm tai painaa yli 23 kiloa.

Istuimet

Icelandairin istuimet vaihtelevat matkustusluokittain. Ylellisessä Saga-matkustusluokassa istuimet vastaavat Business-luokan istuimia, ja niissä on esimerkiksi enemmän jalkatilaa kuin Economy-luokassa. Saga-luokassa jalkatilaa on yksittäisellä paikalla yhteensä 101 cm. Economy-luokassa istuimia on kuusi rinnakkain jokaisella rivillä ja jalkatilaa yksittäisellä istuimella 81 cm. Economy Comfort -luokassa rinnakkaisia istuimia on kolme ja jalkatilaa yksittäisellä istuimella on 84 cm.

Varausmaksut ja muut maksut

Icelandair veloittaa erinäisiä palvelu- ja varausmaksuja. Tällaisia ovat esimerkiksi Internet-palvelumaksu varauksen yhteydessä, joka on 15 euroa kaikissa matkustusluokissa. Myös kaikki muutokset lentolippuihin ovat maksullisia, kuten nimenmuutos, varauksen peruutus tai muut muutokset.

Lisäpalvelut

Erikoispalveluita Icelandair tarjoaa lähinnä matkustajille, jotka tarvitsevat lisähuomiota, kuten lapset ja lemmikin kanssa matkustavat. Muita lennon aikaisia lisäpalveluja ovat Icelandairin tarjoamat viihdepalvelut, kuten elokuvat ja viihdeohjelmat. Icelandairilla on myös mahdollisuus varata paikka korkealaatuisempaan ja hiljaisempaan Saga-matkustusluokkaan, jossa lentomatkustajien tarpeet huomioidaan yksilöllisesti.

Icelandair

5,0/5
899 arvostelun perusteella

Pisteytämme palveluntarjoajat käyttäjäpalautteen perusteella, jota saamme hintojen luotettavuudesta, maksuista, asiakaspalvelusta ja palveluntarjoajan sivuston helppokäyttöisyydestä.

Lisätietoa

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.