Kartta

Lentoyhtiöt: IndiGo

Intialainen halpalentoyhtiö IndiGo on perustettu vuonna 2005 ja sen kotipaikka sijaitsee Gurgaon Haryanan osavaltiossa. Yhtiö lentää 36 kohteeseen ja sillä on käytössään yhteensä 39 lentokonetta. IndoGon emoyhtiö on InterGlobe Enterprises, ja sen reittiverkoston solmukohdat ovat Chhatrapati Shivajin kansainvälinen lentoasema Mumbaissa, Indira Gandhin kansainvälinen lentoasema Delhissä ja Netaji Subhash Chandra Bosen kansainvälinen lentoasema Kolkatassa. IndiGo solmi tammikuussa 2011 lentokonevalmistaja Airbusin kanssa noin 12 miljardin euron lentokonekaupan. IndiGo tarjoaa yhteyden 31 kaupunkiin Intiassa ja 5 muuhun kaupunkiin kansainvälisesti lentäen jopa 459 lentoa päivittäin. 

Miksi Valita ... Indigo

Matkatavarat ja kulut

Jokainen matkaaja saa ottaa mukaansa yhden käsimatkatavaran, jonka maksimikoko on pituus 55 cm x leveys 35 cm x korkeus 25 cm sekä ympärysmitta yhteensä 126 cm. Nämä mitat pitävät sisällään pyörät, pidikkeet ja sivutaskut. Käsimatkatavaroiden paino ei saa ylittää 7 kg. Tämän lisäksi matkaajat saavat tuoda mukanaan esimerkiksi kannettavan tietokoneen tai Tax Free -ostokset. Lähtöselvitetyt ja ruumaan menevät matkalaukut saavat painaa Intian sisäisillä lennoilla enintään 15 kg ja kansainvälisillä lennoilla 20 kg. Jos matkustaa IndiGolla Dubaista tai Muscatista tai takaisin näihin kaupunkeihin, on sallittu ruumaan menevien matkatavaroiden paino enintään 30 kg. Matkatavaroiden yhteismitta ei saa ylittää max. 158 cm. Tarpeen vaatiessa voit ostaa verkossa myös lisää painorajaa matkatavaroille. 5 kg lisää painoa maksaa 500 RS (5,90 €) ja 10 kg maksaa 1500 RS (17,75 €).

Miten tehdä lähtöselvitys?

Jos matkustat Intian sisällä, lähtöselvitys matkaajille avataan kahta tuntia aiemmin ja suljetaan 45 minuuttia ennen aikataulutettua lentoa. Lähtöportti suljetaan 30 minuuttia ennen lähtöä koskien kaikkia lentoja. Asiakkaat voivat tehdä lähtöselvityksen verkossa aikaisintaan 48 tuntia aiemmin ja viimeistään kahta tuntia ennen lennon lähtöä. Verkossa tehtävä lähtöselvitys on mahdollista vain matkaajille, jotka lentävät käsimatkatavaran kanssa. Jos matkustat Intian ulkopuolelle, lähtöselvitys avataan matkaajille neljä tuntia aiemmin ja suljetaan 75 minuuttia ennen lähtöä. Lähtöportti suljetaan kaikilla kansainvälisillä lennoilla 45 minuuttia ennen lähtöä. Intian Imphaliin matkustavat kansainväliset matkaajat tarvitsevat matka-asiakirjaksi ”Protected Area” -lupakirjan ennen alueelle lentämistä.

Virvokkeet

IndiGo tarjoaa maksullisen valikoiman ruokaa ja virvokkeita lennon aikana. Valikoima pitää sisällään muun muassa kasviswrappeja ja lihatäytteisiä wrappeja, malabar parathasia, voileipiä, maustettuja cashew-pähkinöitä, kakkuja, ranskanperunoita ja samosas-nyyttejä (ainoastaan kasvistäyte). Matkustajille tarjoillaan ilmaiseksi myös terveellisiä mehuja, limonadeja ja muita virvokkeita. Matkaajille, jotka noudattavat erikoisruokavaliota, voidaan järjestää sokerittomia välipaloja ja juomia. Vettä on tarjolla jokaiselle matkustajalle IndiGon lennolla. Valikoiduilla reiteillä voidaan tarjoilla likööriä. Myös omia välipaloja, kuten kylmiä naposteltavia, alkoholittomia juomia, suklaapatukoita ja keksejä, voi tuoda matkustamoon. Sotkuiset, öljyiset ja vahvasti tuoksuvat ruoat ovat kiellettyjä.

Istuimet

IndiGon matkaajat voivat varata istuimensa lentovarauksen yhteydessä. Yhtiön standardinmukaiset istuinmitat ovat pituus 36.2 cm ja leveys 43.2 cm. Tarkempia istuinmittoja ja säädöksiä voit tiedustella IndiGon asiakaspalvelusta: www.indigoair.com

Täsmällisyys

Flightstatsin mukaan Indigo pysyi 76 % tarkkuudella lähtöaikataulussa ja 73 % tarkkuudella saapumisaikataulussa vuosien 2013–2014 vaihteessa. Flightstatsin tilastoilla mitataan lehtoyhtiöiden saapumis- ja lähtötäsmällisyyttä 15 minuutin sisällä ilmoitetusta aikataulusta.

Varausmaksut

Varausmaksuista voit tiedustella IndiGon asiakaspalvelusta. Yhteystiedot eri asiakaspalveluosastoille löydät osoitteesta: https://content.goindigo.in/Information/ContactUs.

IndiGo

3,5/5
908 arvostelun perusteella

Pisteytämme palveluntarjoajat käyttäjäpalautteen perusteella, jota saamme hintojen luotettavuudesta, maksuista, asiakaspalvelusta ja palveluntarjoajan sivuston helppokäyttöisyydestä.

Lisätietoa

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.