Kartta

Lentoyhtiöt: Emirates

Emirates on Lähi-idän oma kuninkaallinen lentoyhtiö, jota palvotaan ympäri maailman. Emiratesin tyyliä taivaalla on vaikea jäljitellä ja sen asiakaspalvelu on ensiluokkaista. Emirates operoi viikossa jopa 3600 lentoa 154 kaupunkiin 81 maassa. Emiratesilla kaikki on suurta ja loisteliasta, onhan sillä käytössään maailman suurimmat lentokoneet, kuten Airbus A380 ja Boeing 777. Emirates tietää oman arvonsa, mutta se myös jakaa menestystään vähemmän onnekkaiden kanssa. Tämä tietoinen lentoyhtiö auttaa muun muassa monia orpokoteja Lähi-idässä Emirate Airlines -säätiönsä kautta.  

*Sivustoilla esitetyt tiedot on tarkistettu 26.1.2017, mutta ne ovat voineet muuttua myöhemmin. Tarkastakaa ystävällisesti tietojen paikkansapitävyys suoraan lentoyhtiön omilta sivustoilta.

Miksi lentää Emiratesilla

Matkatavarat ja kulut

Emirates tunnetaan hyvin monipuolisista matkalaukkusäännöksistään lentomaailmassa. Emiratesilla säännökset perustuvat paino- tai kokokonseptiin ja tiettyihin reitteihin. Painokonseptiin perustuvat enimmäispainot Economy-matkaluokassa ovat jäsenyydestäsi riippuen 20-30 kiloa, ensimmäisessä luokassa 50 kiloa ja Business-luokassa 40 kiloa. Emiratesin ensimmäisessä luokassa tai Business-luokassa matkustavat asiakkaat saavat ottaa matkustamoon mukaansa kaksi käsimatkatavaraa, joista toinen on henkilökohtainen tavara, kuten käsilaukku, jonka mitoitukset eivät saa ylittää 55 x 38 x 20 cm. Toinen laukuista ei saa olla paksuudeltaan yli 20 cm tai painaa yli 7 kiloa. Lue lisää Emiratesin matkalaukkusäännöksistä lentoyhtiön omilta sivustoilta.

Miten tedä lähtöselvitys?

Säästä aikaa ja vaivaa! Tee lähtöselvitys Emiratesilla verkossa, niin vastaanotat tarkastuskorttisi printattavassa muodossa tai tekstiviestillä matkapuhelimeesi. Verkossa tehtävä lähtöselvitys kannattaa aina, jos se on mahdollista, koska näin sinun ei tarvitse käyttää aikaasi jonottamiseen lentokentällä. Emiratesilla verkossa tehtävä lähtöselvitys aukeaa 48 tuntia aiemmin ja voit tehdä sen viimeistään 90 minuuttia ennen matkaasi. Verkossa tehtävä lähtöselvitys on myös siinä mielessä näppärä vaihtoehto, että voit valikoida mieleisesi istuinpaikan Emiratesin koneesta veloituksetta! Toki voit tehdä lähtöselvityksen myös lentokentällä, jos sinun täytyy jättää matkalaukkuja tai tarvitset muuten lisäapua Emiratesin henkilökunnalta.

Istuimet

Emiratesilla kaikissa matkustusluokissa on omat tasoonsa sopivat ylellisyydet. Emiratesin Economy-luokassa on ruhtinaallisesti jalkatilaa ja istuimissa paljon leveyttä verrattuna moneen muuhun lentoyhtiöön. Tämän lisäksi matkustajilla on käytössään ilmainen Wifi-yhteys, ja voit soittaa jopa puheluita paikaltasi! Business-luokassa vaatimustasot nousevat, ja ennen kaikkea unesta ja omasta rauhasta tulee tärkeitä elementtejä onnistuneeseen matkaan. Emiratesin business-matkaajia hemmotellaan vuodeistuimella, omalla minibaarilla ja tv-näytöllä. Emiratesin ensimmäisessä luokassa puhutaan jo luksuksesta. Siellä pääset viettämään matkasi omassa ”lentosviitissäsi” ja kaikki toiminnot ovat käden ulottuvillasi.

Virvokket

Emiratesin Economy-luokan matkustajat saavat nauttia pitkillä lennoilla alkupalan, salaatin, kaksi pääruokaa (omavalintaiset kahdesta eri vaihtoehdosta), jälkiruoan, suklaata, teetä, kahvia tai likööriä. Economy-matkaajat voivat myös valikoida laajasta valikoimasta aperitiiveja, väkeviä alkoholijuomia, oluita, valko- ja punaviinejä lukuun ottamatta Saudi-Arabian lentoja. Shampanjaa on saatavilla edulliseen hintaan. Pitkien reittilentojen Business-luokan matkaajille tarjoillaan aamiainen, alkupalat, pääateriat, kylmä jälkiruoka, portviiniä juustovalikoiman kera, tuore hedelmä, teetä tai kahvia ja likööriä makeisten kera. Business-luokan matkaajat saavat nauttia lennoilla ilmaisia virvokkeita, kuten cocktaileja, shampanjaa ja vintage-viinejä. Ensimmäisen luokan matkaajille on tarjolla luksusta – kuten odottaa saattaa! Pitkien lentojen aamupalaan kuuluu mm. vastapuristettua mehua, valikoima jogurtteja, valinta kolmesta eri lämpimästä aamupalasta ja leipää. Lounas ja päivällinen ovat kummatkin lämpimiä ja niissä tarjolla on seitsemän eri ruokalajia. Jälkiruoaksi nautitaan juustoja kera portviinin, makeisia ja hedelmiä.

Varausmaksut

Emirates ei veloita ylimääräisiä varausmaksuja ja lentoyhtiö pyrkii esittämään kaikki mahdolliset varausmaksut tai verot lentomatkustajille jo varausvaiheen loppusummassa. Huomioi kuitenkin, että joitain maksuja voidaan veloittaa lähtömaan lentokentällä, jos tarpeen.

Täsmällisyys

Flightstatsin mukaan Emirates pysyi 76 % tarkkuudella lähtöaikataulussa ja 81 % tarkkuudella saapumisaikataulussa vuosien 2013–2014 vaihteessa. Flightstatsin tilastoilla mitataan lehtoyhtiöiden saapumis- ja lähtötäsmällisyyttä 15 minuutin sisällä ilmoitetusta aikataulusta.

Emirates

4,5/5
11814 arvostelun perusteella

Pisteytämme palveluntarjoajat käyttäjäpalautteen perusteella, jota saamme hintojen luotettavuudesta, maksuista, asiakaspalvelusta ja palveluntarjoajan sivuston helppokäyttöisyydestä.

Lisätietoa

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.