Kartta

Halvat lennot Helsingistä Olbiaan

Parhaat viime hetken lentotarjoukset

Loman tarpeessa? Matkan varaaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Tässä on meidän valitsemamme parhaat äkkilähdöt kohteeseen Olbia...
Vain arvioidut alhaisimmat hinnat. Löydetty viimeisten 14 päivän aikana.

Lennon tiedot kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen Olbia

Edullisin menopaluuhinta viime kuussa

189 €

Suoraa lentoyhtiötä

0

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 2408 kilometriä

6t 5min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

KLM

Olbia

1 lentokenttä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Olbia on yksi lentokenttä: Olbia.
Skyscannerin paras hinta lennolle kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen Olbia on 189 €. Tämä löytyi vertailemalla eri yhtiöitä, ja on koko kuukauden edullisin hinta.
6t 5min on keskimääräinen lentoaika kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen Olbia.
Mikään lentoyhtiö ei lennä suoraan kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen Olbia.

Lentoyhtiöt, joilta löydät lentoja reitille Helsinki-Olbia

Suoria lentoja Helsingistä Olbiaan ei löydy juuri nyt, mutta vaihdollisia lentoja lentävät mm. KLM, Norwegian, Lufthansa ja British Airways.

Lue vinkkimme kuinka pakkaat käsimatkatavarat kätevästi KLM-lennolle.

Lue vinkkimme kuinka pakkaat käsimatkatavarat ja muut matkalaukut oikein Norwegianin lennolle!

Lue vinkkimme kuinka pakkaat käsimatkatavarat Lufthansan lennolle.

Näin pakkaat käsimatkatavarat British Airways -lennolle näppärästi.

Lue lisää  ohjeita käsimatkatavaroiden pakkaamiseen.

Lentokentälle kannattaa aina saapua ajoissa ennen lennon lähtöä, niin vältät turhan matkastressin. Muista noudattaa lentoyhtiöiden ja lentokenttien antamia matkatavaraohjeita. Lue lisätietoja eri lentoyhtiöiden käsimatkatavararajoituksista.

Hyvä tietää: Olbia

Näe ja koe: Näe Pedreksen keskiaikainen linna, Riu Molinu -torni ja Su Monte de s'Ape eli jättiläisen hauta. Käy uimassa upeilla uimarannoilla ja näe kaunis Olbian satama. Olbiassa nautit myös hyvästä ruoasta, aidosta tunnelmasta sekä idyllisistä maisemista.

Sää ja ilmasto: Sardiniassa vallitsee subtrooppinen ja välimerellinen ilmasto. Kesä ovat kuumia ja kuivia, monesti jopa helteisiä. Kesän keskilämpötila on noin + 22-30 astetta. Talvet ovat leutoja ja sateisempia, mutta eivät koskaan kylmiä.

Hintataso: Hintataso on Olbiassa melko sama kuin meillä Suomessa. Kolmen ruokalajin illallinen kahdelle maksaa Olbian ravintoloissa hieman yli 60 euroa kun taas Helsingissä noin 70-80 euroa. Ateria hampurilaisravintolassa maksaa Olbiassa yhtä paljon kuin Suomessa. Limupullon hinta on Olbiassa jopa hiukan kalliimpi kuin Suomessa.

Passi: Muista, että matkustaessasi Italiaan et tarvitse välttämättä passia, sillä matkustat EU:n sisäisellä Schengen-alueella. Pidä mukanasi kuitenkin virallista, kuvallista henkilötodistusta. Tee myös matkalle lähtiessäsi virallinen matkustusilmoitus nettisivuilla tai tekstiviestillä.

Lähtö: Helsinki-Vantaa

Helsinki-Vantaan lentokentällä on kaksi terminaalia, T1 ja T2. Ne sijaitsevat lähellä toisiaan ja terminaalien välillä on yhdyskäytävä. Näet Helsinki-Vantaan saapuvien ja lähtevien lentojen ajantasaisen tilanteen kätevästi täältä, lue lisää!

Kentälle junalla

Kehäradan I- tai P-junat Helsingistä tai Vantaalta lentokentälle kulkevat aamuvarhaisesta myöhään yöhön. Junalippu täytyy hankkia etukäteen esimerkiksi lippuautomaatista tai kioskilta, liput maksavat 5,50€ (Helsingin alueelta lentokentälle) ja 3,20€ (Vantaan alueelta lentokentälle). Lentokentän juna-asemalta on helppokulkuinen käytävä Helsinki-Vantaan terminaaleihin.

Kentälle bussilla

Helsingistä pääsee lentokentälle myös busseilla. Bussilippu maksaa 5,50€ ja matka-aika on noin 30–45 minuuttia.

Kätevät bussireitit ovat: 615: Rautatientori – lentokenttä, 415: Elielinaukio – lentokenttä , 617: Hakaniemi – lentokenttä, 562N: Mellunmäki – Tikkurila – lentokenttä sekä Finnair CityBus: Elielinaukio – lentokenttä.

Myös kaukoliikenteen linja-autoja liikennöi lentokentälle, bussipysäkit ovat molempien terminaalien edessä.

Kentälle autolla

Kentän alueelta löytyy paljon lyhytaikaisia ja pitkäaikaisia parkkipaikkoja. Lue lisää Helsinki-Vantaan lentokentän sekä muiden Suomen lentokenttien pysäköinnistä. Lentokentän parkkialueilta on ilmainen kuljetus molempiin terminaaleihin.

Jos sinut tuodaan kentälle, voit hypätä autokyydistä terminaalin edessä. Mutta jos kuski haluaa nousta autosta ja tulla saattamaan sinut kentälle, auto täytyy pysäköidä esim. terminaalien lähellä sijaitseville pikaparkkialueille.

Matka taksilla Helsingistä lentokentälle kestää ruuhkista riippuen 35–45 minuuttia, matka maksaa on noin 40–50 euroa.

Lentoa odotellessa

Kentällä on nähtävillä vanhoja lentokoneita, taidenäyttelyitä ja suomalaista designia.

Lentokentän myymälöistä ja putiikeista voit ostaa mukaasi esim. merkkituotteita ja designia, matkatarvikkeita, kosmetiikkaa, evästä ja juomia sekä matkalukemista.

Kentällä on monipuolisesti ravintolapalveluita. Ravintolat, kahvilat ja baarit tarjoavat mm. kahvia, olutta, lounasta ja muuta hyvää syötävää, ympäri vuorokauden. Maista vaikkapa leivonnaisia ja kuppi luomu-kahvia tai käy tutustumassa viinibaariin.

Matkustajien käytössä on wifi, jonka käyttöön et tarvitse tunnuksia tai salasanoja. Mukavia istuimia ja penkkejä löytyy lähtöporttien kupeesta ja rauhallisia Suvanto-työpisteitä mm. lähtöporttien 17, 19 ja 50 vierestä.

Saapuminen: Olbia

Olbian lentokenttä sijaitsee lähellä Olbian kaupunkia.

Bussimatka keskustaan kestää vain pari minuuttia. Kaupunkiin pääset kätevimmin busseilla nro 2 ja 10, jotka ajavat lentokentältä kaupungin juna-asemalle vartin välein. Bussi nro 2 ajaa arkisin ja se pysähtyy mm. pysäkeillä Poltu Quadu, SS 125, Via Roma, via Mameli, Via San Simplicio, Via G. D’Annunzio, Viale A. Moro, Via Gramsci, Via Sangallo, Via Vignola, Viale A. Moro ja Capolinea Base. Bussi nro 10 pääasiassa sunnuntaisin ja pyhäpäivinä ja pysähtyy mm. pysäkeillä Poltu Quadu, SS 125, Via Roma, Via Regina Elena, Corso Umberto I ja Via Mameli.

ARST (Azienda Regionale Sarda Transporti)-bussit ajavat Olbiasta muualle Sardiniaan kuten Cagliariin. Lippuja voi ostaa joko heti lentokentältä tai sitten kuljettajalta, kioskeista ja lehtikioskeista asemien kupeessa.

Takseja löytyy tuloterminaalien edestä. Taksimatka keskustaan maksaa noin 15 euroa päiväaikaan. Yöaikaan sekä pyhäpäivinä taksit laskuttavat pienen lisäsumman.

Lentokentällä on myös useiden autovuokraamoiden palvelupisteitä. Etsi ja löydä vuokra-auto Skyscannerin avulla.

Tiedot on tarkistettu marraskuussa 2017.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.