Kartta

Halvat lennot Helsinki-Tukholma

Parhaat viime hetken lentotarjoukset

Loman tarpeessa? Matkan varaaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Tässä on meidän valitsemamme parhaat äkkilähdöt kohteeseen Tukholma...
Vain arvioidut alhaisimmat hinnat. Löydetty viimeisten 14 päivän aikana.

Lennon tiedot kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen Tukholma

Edullisin menopaluuhinta viime kuussa

85 €

Suoraa lentoyhtiötä

9

Lentoa viikossa

173

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 440 kilometriä

0t 55min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Finnair

Tukholma Arlanda, Stockholma Skavsta, Tukholma Bromma ja Tukholma Västerås

4 lentokenttää

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Tukholma on neljä lentokenttää: Tukholma Arlanda, Stockholma Skavsta, Tukholma Bromma ja Tukholma Västerås.
Skyscannerin paras hinta lennolle kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen Tukholma on 85 €. Tämä löytyi vertailemalla eri yhtiöitä, ja on koko kuukauden edullisin hinta.
0t 55min on keskimääräinen lentoaika kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen Tukholma.
9 lentoyhtiötä lentää suoraan kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen Tukholma.
Kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen Tukholma lentää 173 lentoa viikossa lokakuusta alkaen.

Näin etsit halvat lennot Helsinki Tukholma -reitille

Löydät halvat lennot Helsinki Tukholma -reitille kätevästi Skyscannerin matkahaun avulla. Se on kätevä, maksuton ja täysin puolueeton. Emme siis peri mitään maksuja. Etsit vain lentoja ja kun olet valmis varaamaan ne, ohjaamme sinut suoraan matkatoimiston tai lentoyhtiön sivulle.

Voit löytää lennot Helsinki Tukholma -reitille myös etsimällä lentoja useille eri lentokentille, samassa kaupungissa tai lähialueilla. Etsi lentoja Skyscannerin matkahaun avulla ja valitse kohta "Lisää lähiseudun lentokentät". Helppoa! Voit myös etsiä lentoja Skyscannerin kätevän karttahaun avulla.

Jos olet joustava matkapäiviesi suhteen, löydät lennot Helsinki Tukholma -reitille vieläkin helpommin. Etsi lentoja koko kuukaudelle tai annan meidän näyttää, mikä on halvin kuukausi matkustaa. Kirjoita matkahakuun lähtökaupunki ja matkakohteesi. Valitse sitten matkustusajaksi sinulle sopivin kuukausi tai klikkaa "Halvin kuukausi". Näin matkahakumme näyttää sinulle hintakalenterin, josta löydät halpoja lentoja koko kuukauden ajalle. Lue lisää: Skyscannerin hintakalenteri: Etsi ja löydä halpoja lentoja koko kuukaudelle!

Lentoyhtiöt, joilta löydät lentoja reitille Helsinki-Tukholma

Suoria lentoja Helsingistä Tukholmaan lentävät mm. Finnair, SAS ja Norwegian.

Tutustu tarkemmin Finnairin matkatavararajoituksiin.

Lue vinkkimme kuinka pakkaat käsimatkatavarat ja muut matkalaukut oikein SAS:n lennolle!

Lue vinkkimme kuinka pakkaat käsimatkatavarat ja muut matkalaukut oikein Norwegianin lennolle!

Lue lisää  ohjeita käsimatkatavaroiden pakkaamiseen. Lentokentälle kannattaa aina tulla hyvissä ajoin ennen lennon lähtöä. Muista noudattaa lentoyhtiöiden ja lentokentän matkatavaraohjeita. Tutustu tarkemmin eri lentoyhtiöiden käsimatkatavararajoituksiin.

Lähtö: Helsinki-Vantaan lentokenttä

Kun olet lähdössä lennolle, muista että näet kaikkien Helsinki-Vantaan saapuvien ja lähtevien lentojen ajantasaiset tiedot kätevästi Skyscannerin avulla!

Saapuminen Helsingistä

Helsingistä lentokentälle pääsee HSL:n busseilla. Bussilippu maksaa 5,50€. Bussireitit ovat: 415 Elielinaukio-Ylästö-lentokenttä, 615 Rautatientori-Kartanonkoski-lentokenttä, 617 Hakaniemi-Käpylä-lentokenttä (arkisin aamuvarhaisesta iltapäivään) sekä 562N Mellunmäki-Tikkurila-Aviapolis-lentokenttä (aikaisin aamulla ja myöhään illalla).

Helsingistä on suora junayhteys lentokentälle. Lentokentälle kulkevat I-juna ja P-juna, ja ne pysähtyvät päärautatieaseman lisäksi mm. Pasilassa. Junamatka maksaa 5,50€ Helsingistä. Muista ostaa lippusi etukäteen lippuautomaatista, asemalta tai kioskilta. Voit ostaa lipun myös HSL:n mobiilisovelluksella. Lentoaseman juna-asemalta pääsee yhdyskäytävää pitkin suoraan kentälle.

Taksimatka Helsingistä lentokentälle kestää noin 40 minuuttia ja se maksaa keskimäärin 40-50€. Voit ajaa lentokentälle myös omalla autollasi. Kenttäalueella on paljon sekä lyhyt- että pitkäaikaisia pysäköintipaikkoja. Lue lisää Helsinki-Vantaan ja muiden Suomen lentokenttien pysäköinnistä. Lentokentän parkkialueilta on maksuton kuljetus lentokenttäterminaaleihin.

Saapuminen Vantaalta

Vantaalta on suora junayhteys lentokentälle. Esimerkiksi Tikkurilasta kulkee I-juna kentälle noin kymmenessä minuutissa. Junalippu Vantaan alueella maksaa 3,20€. Osta lippusi etukäteen lippuautomaatista, asemalta tai kioskilta. Voit ostaa lipun myös HSL:n mobiilisovelluksella. Lentoaseman juna-asemalta pääsee yhdyskäytävää pitkin suoraan lentokenttäterminaaleihin.

Saapuminen muualta Suomesta

Monet kaukoliikenteen linja-autot ajavat lentokentälle tai lentokentän kautta Helsinkiin. Kaikkien bussien pysäkit sijaitsevat aivan terminaalien edessä. Voit myös tulla junalla Vantaan Tikkurilaan tai Helsingin päärautatieasemalle ja jatkaa matkaasi lentokentälle I- ja P-junilla, busseilla tai taksilla.

Palveluita ennen lennon lähtöä

Helsinki-Vantaalta löytyy yli 30 erilaista ravintolaa, kahvilaa ja baaria. Niistä löydät mm. kahvia, virvokkeita, olutta, lounasvaihtoehtoja, hampurilaisia ja paljon muuta. Maista vaikka leivonnaisia ja kuppi luomu-kahvia tai käy tutustumassa viinibaariin. Lentokentän myymälöistä ja kioskeista voit ostaa vaikkapa matkatarvikkeita, luettavaa, evästä ja juomia. Putiikeista on saatavilla myös suomalaista designia ja ulkomaisia merkkituotteita.

Voit ladata puhelintasi jossakin monista latauspisteistä ja mukavia istuskelupaikkoja löytyy kaikkien lähtöporttien läheltä. Kentällä on käytössä ilmainen wifiverkko.

Saapuminen: Tukholma

Tukholman Arlandan lentokenttä on Ruotsin suurin lentoasema. Se on vilkas ja sijaintinsa puolesta keskeinen. Arlandan lentokenttä sijaitsee noin 42 km päässä Tukholman keskustasta ja 28 km päässä Uppsalan kaupungista.

Liikenneyhteydet Arlandasta Tukholmaan ja muualle Ruotsista ovat hyvät. Arlanda Express -juna on nopein tapa liikkua keskustaan. Junat kulkevat noin vartin välein ja matka kestää vain 20 minuuttia. Yksittäinen junalippu maksaa 280 SEK, mutta lippuja saa usein tarjoushintaan. Esimerkiksi loppuviikosta kaksi henkilöä matkustaa yhteensä 350 SEK, nuorten liput maksavat 150 SEK ja alle 8-vuotiaat pääsevät junaan ilmaiseksi. Monet kauko- ja paikallisjunat pysähtyvät myös Arlandassa.

Tukholman Cityterminaleniin pääsee myös paikallisbussilla, jolla matkustaminen on junamatkaa halvempaa. Busseja lähtee 10 minuutin välein, mutta muista, että bussimatka kestää kauemmin kuin junalla matkustaminen, varsinkin ruuhka-aikoina.

Tukholman Bromman lentokenttä sijaitsee vain 9 kilometrin päässä Tukholman keskustasta. Sieltä lennetään pääasiassa Ruotsin sisäisiä lentoja, mutta myös lentoja Suomesta.

Flygbussarna-bussit liikennöivät Bromman lentokentältä Tukholman Cityterminaliin. Matka-aika on noin 20-30 minuuttia. Myös Tukholman paikallisbusseja kulkee lentokentältä: SL-bussi nro 110 kulkee Alvikiin ja nro 152 Älvsjön asemalle.

Bromman lentokentän terminaalin edessä odottaa aina myös takseja. Lentokentältä liikennöivät taksit ovat kaikki ympäristöystävällisiä eko-takseja.

Tukholman Skavstan lentokenttä sijaitsee 100 km Tukholmasta etelään. Sinne lentää mm. Ryanair lentoja Euroopasta. Flygbussarna-bussit liikennöivät Skavstan lentokentältä Tukholman Cityterminaliin.

Tukholman Västerås lentokentälle lentävät vain jotkin halpalentoyhtiöt. Sekin sijaitsee 100 km päässä Tukholman keskustasta.

Hyvä tietää: Tukholma

Näe ja koe: Tukholmassa on runsaasti museoita, joihin on ilmainen sisäänpääsy. Vieraile vaikkapa keskiaikamuseossa, Medeltidsmuseumissa tai nykytaidetta esittelevässä Moderna Museetissa. Näe kuninkaanlinna ja kahvittele Gamla Stanissa. Käy ostoksilla Tukholman kauppakeskus Mall of Scandinaviassa tai shoppaile ekologisesti Södermalmin putiikeissa. Lue lisää Tukholman parhaista nähtävyyksistä.

Sää ja ilmasto: Tukholman sää on usein hyvin samankaltainen kuin Helsingin. Tukholmassa kuitenkin tuulee vähemmän, sillä saaristo ja itärannikon sijainti suojaavat kaupunkia pahimmilta myrskytuulilta, toisin kuin Helsingissä.

Hintataso: Tukholmassa hinnat ovat samaa tasoa kuin Helsingissä. Shoppaillessa hintaeroja ei ole ja ravintoloissakin hinnat vaihtelevat ravintolan tason mukaan. Esimerkiksi kolmen ruokalajin ravintolailta kahdelle henkilölle maksaa Tukholmassa keskimäärin 75-85€ ja Helsingissä 75-80€.

Passi: Muista, että Suomen ja Ruotsin välillä matkustettaessa tarvitset mukaasi kuvallisen henkilöllisyystodistuksen. Tee aina matkalle lähtiessäsi virallinen matkustusilmoitus nettisivuilla tai tekstiviestillä.

Tiedot on tarkistettu marraskuussa 2017.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.