Kartta

Lentoyhtiöt: Delta Airlines

Delta Airlines on johtava yhdysvaltalainen lentoyhtiö, joka on kuljettanut lentomatkustajia maailmalle jo lähes sadan vuoden ajan. Tämä taivaiden konkari on myös maailman toiseksi suurin lentoyhtiö heti American Airlinesin jälkeen. Lentoyhtiön palveluita käyttää jopa 160 miljoonaa ihmistä vuodessa, joita Delta Airlines kyyditsee yli 319 kohteeseen 53 maassa. Asiakkaista huolehtii yli 80 000 työntekijää ja lennoista on vastuussa yli 12 000 pilottia globaalisti. Delta Airlines tunnetaan myös yhteiskunnallisena vaikuttajana, ja se on tehnyt hyväntekeväisyystyötä omistamansa Delta Force for Global Good -järjestön kautta jo viimeiset 80 vuotta.

*Sivustoilla esitetyt tiedot on tarkistettu 21.3.2017, mutta ne ovat voineet muuttua myöhemmin. Tarkastakaa ystävällisesti tietojen paikkansapitävyys suoraan lentoyhtiön omilta sivustoilta.

Miksi lentää Delta Airlinesilla

Miten tehdään lähtöselvitys?

Kuten yhdeltä maailman suurimmista lentoyhtiöistä voi odottaa, tarjoaa Delta Airlines monta erilaista vaihtoehtoa lähtöselvityksen tekemiseen. Voit tehdä lähtöselvityksen verkossa, joka on taatusti nopein tapa. Verkkolähtöselvitys aukeaa Delta Airlinesilla 24 tuntia ennen lentoa, ja voit joko tulostaa asiakirjasi verkossa tai vastaanottaa ne mobiilina. Voit siis tehdä kaiken valmiiksi kotona, ja lentokentällä jätät vain kirjatut matkalaukkusi laukkujen jättöpisteeseen. Täysin mobiilisti tehty lähtöselvitys on yhtä helppo: lataat vain Fly Delta -sovelluksen matkapuhelimeesi ja vastaanotat matka-asiakirjasi sähköisesti. Lentokentällä voit tehdä lähtöselvityksen joko itsepalveluautomaatilla tai Airport Curbsite -lähtöselvitysautomaatilla.

Matkatavarat ja kulut

Delta Airlines tarjoaa matkaajilleen mahdollisuuden ottaa matkustamoon mukaan yhden henkilökohtaisen laukun, kuten käsilaukun tai tietokonelaukun. Tämä lisäksi voit ottaa mukaasi yhden ylimääräisen tavaran, kuten sateenvarjon tai esimerkiksi vauvojen vaippalaukun. Käsimatkatavara ei saa ylittää 114 cm:n yhteismitoitusta. Kirjatut matkalaukut ovat Delta Airlinesilla maksullisia. Alle 23 kiloa painavat matkalaukut maksavat 23 USA:n dollaria / suunta ja toinen laukku 35 USA:n dollaria / suunta.

Istuimet

Delta Airlinesilla istuintyypit ja palvelutarjonta vaihtelevat lentokonetyypeittäin ja matkustusluokittain. Delta Airlinesilla on tarjolla jopa viisi erilaista matkustusluokkaa, joiden paikat ja niiden tarjoamat lisäpalvelut ja ominaisuudet eroavat toisistaan huomattavastikin. Kaikkein yleisin matkustajien käyttämä matkustusluokka on Basic Economy -luokka, joka on myös Delta Airin edullisin matkustusluokka. Basic Economy -luokassa matkustaville osoitetaan paikka joko lähtöselvityksen tai koneeseen nousun yhteydessä. Tutustu muiden matkustusluokkien paikkatarjontaan Delta Airlinesin sivustojen kautta.

Varausmaksut ja muut maksut

Delta Airlines ottaa veloituksen kaikista jo tehtyjen varausten muutoksista ja peruutuksista. Myös kirjattavat matkalaukut ovat Delta Airlinesilla maksullisia. Muutosmaksut vaihtelevat matkustusluokittain, ja on hyvä huomioida, että esimerkiksi Basic Economy -luokassa matkustettaessa ei peruutus- tai takaisinmaksumahdollisuuksia ole tarjolla.

Lisäpalvelut

Delta Airlines on yksi maailman arvostetuimmista lentoyhtiöistä, joten tietysti se tarjoaa lentomatkaajille vain parasta palvelua. Delta Airlinesilla on muun muassa käytössään paljon kiitosta saanut Delta Studio -viihdekeskus, josta löytyy esimerkiksi yli 1000 elokuvaa, mutta voit siirtää siihen sisältöä myös omasta matkapuhelimestasi tai iPadilta. Kaikilla Delta Airin lennoilla on matkustajien käytössä myös ilmainen wifi-yhteys.

Delta

5,0/5
29227 arvostelun perusteella

Pisteytämme palveluntarjoajat käyttäjäpalautteen perusteella, jota saamme hintojen luotettavuudesta, maksuista, asiakaspalvelusta ja palveluntarjoajan sivuston helppokäyttöisyydestä.

Lisätietoa

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.