Kartta

Lentoyhtiöt: Turkish Airlines

Vuonna 2016 Turkish Airlines sai yhden merkittävimmistä kunniamaininnoista lentoalalla: matkaajat nimittäin äänestivät sen tuolloin Euroopan parhaimmaksi lentoyhtiöksi. Eipä siis ihme, että Turkish Airlines on myös maailmankuulun Chelsea-jalkapallojoukkueen virallinen lentoyhtiö! Aikamoinen meriitti on lisäksi se, että Turkish Airlinesilla on suurin reittivalikoima maailmassa. Tyytyväisiä lentomatkustajia se kuljettaa vuosittain 296 kohteeseen 120 maassa.

*Sivustoilla esitetyt tiedot on tarkistettu 23.2.2017, mutta ne ovat voineet muuttua myöhemmin. Tarkastakaa ystävällisesti tietojen paikkansapitävyys suoraan lentoyhtiön omilta sivustoilta.

Miksi lentää Turkish Airlinesilla

Miten tehdään lähtöselvitys?

Turkish Airlinesilla on kolme vaihtoehtoa tehdä lähtöselvitys. Nopein tapa lähtöselvityksen tekemiseen on verkossa, ja se aukeaa 24 tuntia ja sulkeutuu 90 minuuttia ennen lentomatkaa. Verkossa tehtävä lähtöselvitys vaatii kuitenkin tulostimen käytön, koska tarkastuskortti printataan ulos PDF-muodossa. Voit tehdä lähtöselvityksen halutessasi myös itsepalveluautomaatilla lentokentällä tai Turkish Airlinesin lähtöselvitystiskillä.

Matkatavarat ja kulut

Turkish Airlinesilla lentomatkustajat saavat ottaa matkustamoon mukaansa yhden käsimatkatavaran enimmäiskooltaan 55 x 40 x 23 cm ja yhden henkilökohtaisen tavaran, kuten käsilaukun tai tietokonelaukun. Yhden käsimatkatavaran tulee mahtua edessä olevan istuimen alle ja se saa painaa enintään 8 kiloa. Business-luokassa matkustavat saavat ottaa mukaansa kaksi käsimatkatavaraa. Turkish Airlinesilla yksittäisen ruumaan menevän matkalaukun paino ei saa ylittää 32 kiloa. Lue vinkkimme kuinka pakata käsimatkatavarat Turkish Airlinesin lennolle.

Istuimet

Voit tehdä istuinvarauksen Turkish Airlinesilla ennen lentoa. Istuinvarausten veloitukset riippuvat täysin lentosi pituudesta. Esimerkiksi Economy-luokan keskipitkillä lennoilla varaukset ovat ilmaisia, mutta jos haluat samaiselta lennolta paikan poistumisoven lähettyviltä, veloitetaan sinulta 59 dollarin varausmaksu. Pitkillä lennoilla tämä paikka kustantaa 79 dollaria. Business-luokassa lentävät matkustavat kaikissa istuimissa ilmaiseksi. Ennakkovarauksen voit tehdä Turkish Airlinesilla aikaisintaan 100 päivää ja viimeisintään 48 tuntia ennen lentoa.

Varausmaksut ja muut maksut

Turkish Airlines veloittaa lentomatkustajiltaan palvelumaksun, kun he varaavat lipun lentoyhtiön verkkosivustojen, puhelinpalvelun tai myyntitoimiston kautta. Esimerkiksi Turkista lähtevien kansainvälisten lentojen palvelumaksu on Economy-luokassa 15 dollaria ja Business-luokassa 50 dollaria.

Lisäpalvelut

Tuliko työmatkasi yllättäen tai onko kohde uusi etkä tiedä minne siellä majoittuisit? Ei huolta, voit tehdä hotellivarauksen suoraan Turkish Airlinesin kautta. Voit myös lukea sivustojen kautta muiden matkaajien suosituksia ja tehdä hotellivarauksesi täysin niiden pohjalta. Lisäpalveluja on saatavilla lähinnä niille matkaajille, jotka kuuluvat Miles and Smiles -kanta-asiakkuusohjelmaan.

Turkish Airlines

4,0/5
8329 arvostelun perusteella

Pisteytämme palveluntarjoajat käyttäjäpalautteen perusteella, jota saamme hintojen luotettavuudesta, maksuista, asiakaspalvelusta ja palveluntarjoajan sivuston helppokäyttöisyydestä.

Lisätietoa

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.