Kartta

Lentoyhtiöt: Vueling

Vuelingin täytyy olla koko Espanjan aurinkoisin lentoyhtiö. Vueling on halpalentoyhtiö, ja se tarjoaa edullisia lentomatkoja erityisesti suosittuihin rantakohteisiin, kuten Valenciaan ja Madridiin, mutta myös kaupunkikohteisiin ympäri Eurooppaa. Vueling Airlinesin omana pääpaikkana toimii upea Barcelona. Kuuluisimpia kohteita Vuelingilla ovat paratiisisaari Ibiza ja Alicante, jonne se kuljettaa tuhansia matkaajia varsinkin kesäsesongin aikaan. Vueling haluaa olla vaikuttamassa myös yhteiskunnallisesti ja viimeisimpänä se on osallistunut aktiivisesti pakolaiskriisiprojekteihin.

*Sivustoilla esitetyt tiedot on tarkistettu 26.1.2017, mutta ne ovat voineet muuttua myöhemmin. Tarkastakaa ystävällisesti tietojen paikkansapitävyys suoraan lentoyhtiön omilta sivustoilta.

Miksi lentää Vuelingilla

Miten tehdään lähtöselvitys?

Vuelingilla lähtöselvityksen ajankohta määräytyy sen mukaan, missä matkustusluokassa lennät. Jos lennät Optima- tai Exellence-luokassa, voit tehdä lähtöselvityksen heti, kun olet tehnyt lentovarauksen verkossa tai halutessasi viimeistään 4 tuntia ennen lähtöä. Jos sen sijaan et tehnyt paikkavarausta lentovarausta tehdessäsi, voit tehdä lähtöselvityksen ilmaiseksi verkossa seitsemän päivää tai viimeistään 4 tuntia ennen lentoa. Saat tarkistuskortin lähtöselvityksen ohessa joko printattuna, mobiilina tai Vuelingin oman applikaation kautta. On hyvä huomioida, että nämä lähtöselvitysohjeistukset eivät ole voimassa tietyistä kohteista lentäessäsi.

Matkatavarat ja kulut

Vuelingilla suositellaan verkossa tehtävää lähtöselvitystä jo ihan senkin takia, että säästät sillä mukavasti lomarahoja! Se, että ilmoitat matkalaukkusi lähtöselvityksen yhteydessä tuo sinulle jopa 40 prosentin alennuksen verrattuna siihen, mitä kustannukset olisivat lentokentällä. Optima- tai Excellence-matkustusluokassa matkustaessasi voit lähtöselvittää yhden enintään 23 kiloa painavan laukun jo merkittävillä säästöillä. Vertailun vuoksi: jos lähtöselvität matkalaukun verkossa, se tulee maksamaan sinulle 10-29 euroa, mutta jos selvität matkalaukkusi vasta lentokentällä, nousevat kulut aina 35 euroon saakka. Vuelingin lentoasiakkaat voivat ottaa matkustamoon mukaansa yhden laukun, joka painaa enintään 10 kiloa ja on mitoiltaan enintään 55x40x20 cm. Tämän lisäksi voit ottaa mukaasi yhden pienemmän laukun mitoiltaan enintään 35x20x20 cm.

Istuimet

Vuelingilta löydät useita eri istumapaikkavaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin. Huomioi kuitenkin, että Optima- ja Excellence-matkustusluokissa matkustajilla lentomatkan hinta sisältää jo itsessään paikkavarauksen. Jos sinulla on kiire tai haluat muuten vain istua lentokoneen etuosassa, voit lisämaksusta valita Vuelingin Priority-istuimen 12-17 euron hintaan riippuen kohteesta. Jos sen sijaan matkustat Vuelingin Excellence-luokassa ja tarvitset hieman enemmän tilaa eli viereisen penkin tyhjäksi, valitse itsellesi Excellence-istuin. Vuelingin XL-istuin on taas erinomainen vaihtoehto niille, jotka tarvitsevat enemmän jalkatilaa.

Varausmaksut ja muut maksut

Vueling ei veloita varausmaksuja verkossa tehtävien matkojen yhteydessä. Varaudu kuitenkin tiettyihin maksuihin, joita saattaa esiintyä muutosten yhteydessä. Vueling veloittaa luonnollisesti kaikista lentolippuihin liittyvistä maksuista. Basic- ja Optima-matkustusluokissa matkaaville lipunmuutokset maksavat 50 euroa suunta sekä mahdollinen lisämaksu matkustusluokkamuutoksesta. Excellence-matkustusluokassa matkaaville muutos on ilmainen.

Lisäpalvelut

Vuelingilla on halpalentoyhtiönä paljon mukavia lisäpalveluja, jos koet niille tarvetta matkaa suunnitellessasi. Yksi erittäin kätevä lisäpalvelu on lennon vaihtaminen toiseen lentoon samalle päivälle. Tämä on näppärää, jos sinun tuleekin olla kohteessa jo aiemmin tai haluat lisäaikaa kohteessa olemiselle. Optima- ja Excellence-matkustusluokissa matkustaville tämä lisäpalvelu on ilmainen, mutta Basic-luokan matkaaja voi valita itselleen tämän palvelun lentovarauksen yhteydessä maksua vastaan.

Vueling Airlines

5,0/5
48992 arvostelun perusteella

Pisteytämme palveluntarjoajat käyttäjäpalautteen perusteella, jota saamme hintojen luotettavuudesta, maksuista, asiakaspalvelusta ja palveluntarjoajan sivuston helppokäyttöisyydestä.

Lisätietoa

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.