Kartta

Lentoyhtiöt: Air Asia

Vuonna 1993 perustettu Air Asia on Asian rakastetuin halpalentoyhtiö. Tästä kielivät myös tyytyväiset lentoasiakkaat, koska Air Asia on valittu jo lähes 8 vuoden ajan maanosan parhaimmaksi halpalentoyhtiöksi. Se on voittanut myös lukuisia muita alan palkintoja ja tunnustuksia. Viimeisimpänä se on voittanut vuonna 2016 World Travel Awards -kilpailun ”World´s Leading Low-Cost Airline” -kategorian. Air Asia on Malesian suurin lentoyhtiö, ja siitä kertoo myös sen maailman suurin Airbus A320 -laivasto. Monipuolinen Air Asia tarjoaa lentoreittejä yli 100 kohteeseen ympäri maailmaa.

*Sivustoilla esitetyt tiedot on tarkistettu 23.2.2017, mutta ne ovat voineet muuttua myöhemmin. Tarkastakaa ystävällisesti tietojen paikkansapitävyys suoraan lentoyhtiön omilta sivustoilta.

Miksi lentää Air Asialla

Miten tehdään lähtöselvitys?

Air Asia tarjoaa lentoasiakkailleen kolme eri tapaa tehdä lähtöselvitys. Kaikkein nopein vaihtoehto on tehdä se verkossa, jolloin matkaselvitys aukeaa matkaajille 14 päivää ennen ja sulkeutuu yhtä tuntia ennen matkaa. Samat päivämäärät koskevat myös tarjonnassa olevaa mobiililähtöselvitystä Air Asian oman sovelluksen kautta. Kummassakin vaihtoehdossa sinulla on mahdollisuus vastaanottaa tarkastuskorttisi suoraan puhelimeesi, joten et tarvitse käyttöösi tulostinta. Voit aina tehdä lähtöselvityksen myös perinteisemmin itsepalveluautomaatilla tai Air Asian lähtöselvitystiskillä.

Matkatavarat ja kulut

Air Asialla matkustaessasi voit ottaa mukaasi käsimatkatavaroita seuraavanlaisesti: yhden suuremman matkatavaran, joka ei saa ylittää mitoituksia 56cm x 36cm x 23cm sekä yhden henkilökohtaisen matkatavaran, kuten käsilaukun tai tietokonelaukun. Lähtöselvitettävät ja ruumaan menevät matkalaukut eivät saa ylittää mitoituksia 81cm x 119cm x 119cm eivätkä painaa yli 32 kiloa. Voit lisätä matkalaukkuja varaukseesi lähtöselvityksen yhteydessä.

Istuimet

Voit valita istuimen Air Asian kautta juuri siitä osasta konetta, mistä haluat! Onko lempipaikkasi ikkunan vai käytävän vieressä vai haluaisitko istua ystäväsi vieressä? Air Asialla sinulla on vapaus valita paikkasi pientä veloitusta vastaan. Istuinvaihtoehtoja ovat muun muassa palkitut Premium Flat Bed -istuimet, jotka nimensä mukaisesti tarjoavat maksimimukavuutta. Vai pidätkö enemmän rauhasta? Air Asialla on käytössään ainutlaatuinen Quiet Area -osasto, jossa on takuuvarma hiljaisuus. Jos taas haluat ylimääräistä jalkatilaa, voit varata paikan myös poistumisovien vierestä.

Varausmaksut ja muut maksut

Air Asia veloittaa matkaajiltaan palvelumaksuja verkossa tehtävistä lentovarauksista tai muutoksista. Lentoyhtiö ylläpitää palvelumaksuilla verkkosivustojaan, jotta se voi taata matkustajilleen turvallisen ja korkealaatuisen varaus- ja palvelukokemuksen.

Lisäpalvelut

Lisäpalveluihin Air Asialla kuuluvat muun muassa sen matkan aikana tarjoamat ateriat, istuinvaraukset, Premium Flat Bed -istuinvaihtoehto ja viihdetarjonta. Air Asia on saanut kehuja ympäri maailmaa herkullisista aasialaisista aterioistaan, jotka voit varata näppärästi etukäteen verkossa. Saman voit tehdä myös istuinvarauksissa. Air Asian viihdetarjonta lennon aikana elokuvineen ja musiikin kuuntelumahdollisuuksineen on myös maksullista.

AirAsia

3,5/5
35115 arvostelun perusteella

Pisteytämme palveluntarjoajat käyttäjäpalautteen perusteella, jota saamme hintojen luotettavuudesta, maksuista, asiakaspalvelusta ja palveluntarjoajan sivuston helppokäyttöisyydestä.

Lisätietoa

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.