Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus lentokentällä: Barcelona - vertaile hintoja Skyscannerin avulla

Autonvuokraus: Barcelonan lentokenttä

Autonvuokraus Barcelonan lentokentältä on kätevää! Olit sitten matkalla Barcelonan kaupunkiin, Zaragozaan tai rannikkokaupunkeihin, vuokra-auto Barcelonan lentokentältä löytyy Skyscannerin avulla näppärästi yhdellä haulla. Kun olet valinnut itsellesi sopivimman vuokra-auton Barcelonan lentokentältä, me ohjaamme sinut suoraan autovuokraamon sivuille vahvistamaan varauksesi.

Löydät siis aina helposti parhaat autonvuokraustarjoukset!

Nämä autovuokraamot toimivat Barcelonan lentokentällä

Löydät muun muassa seuraavat autovuokraamot Barcelonan lentokentältä: Avis, Budget, Hertz, Sixt, Goldcar, Thrifty, Enterprise ja Europcar. Autovuokraamoiden palvelupisteet sijaitsevat terminaali 1:n ja terminaali 2B:n tuloauloissa. Voit tarkistaa autovuokraamoiden aukioloajat niiden nettisivuilta. Suurin osa palvelupisteitä on auki aikaisesta aamusta myöhään yöhön.

Lentokentän lähistöltä löytyy myös paikallisten autovuokraamoiden palvelupisteitä.

Etsi ja löydä paras ja edullisin vuokra-auto Skyscannerin matkahaun avulla, ja nouse auton rattiin Barcelonan lentokentällä.

Vuokra-autolla Barcelonaan

Barcelonan lentokentältä ajaa kaupunkiin puolessa tunnissa, matkaa on 20 kilometriä. Voit ajaa kaupunkiin rannan tuntumasta B-10-tietä, mutta pääset keskustaan kätevästi myös C-31-tien tai B-20-tien kautta. Kaupungissa ajaessa kannattaa olla tarkkaavainen sillä teillä liikkuu paljon pyöräilijöitä, mopoilijoita ja kävelijöitä – varsinkin turisteja. Mitä tehdä Barcelonassa? Lue lisää: Barcelonan top 10 nähtävyydet!

Vuokra-autolla Zaragozaan

Upea Zaragozan kaupunki on ehdottomasti road tripin arvoinen. Se sijaitsee 300 km päässä Barcelonasta sisämaahan. Matka AP-2 pitkin kestää kolmisen tuntia. Matkalla on tietulleja ja tullimaksut ovat noin 30€. Vältät tietullit jos ajat matkan A-2-tietä pitkin, mutta matkan pituus venyy 340km (ajoaika 3h 35 minuuttia).

Vuokra-autolla Tarragonaan

Kaunis ja historiallinen Tarragonan pikkukaupunki sijaitsee vain noin 100 km päässä Barcelonasta ja se on upea käyntikohde. Näe roomalaisaikaiset rauniot ja idylliset kahvilat. Aja ensin lentokentältä rannikon myötäisesti kulkevaa C-31-tietä ja jatka matkaa C-32-tietä pitkin. Tietullit tällä ajomatkalla ovat noin 12€. Ajoaika on suunnilleen tunnin.

Muuta tärkeää tietoa, kun sinulla on vuokra-auto Barcelonan lentokentältä

Espanjassa tiet on merkitty kirjaimin:

  • A-tiet = Autopistas gratuitas tai Autovias. Ilmaisia moottoriliikenneteitä tai normaaleja teitä.
  • AP-tiet = Autopistas de peaje. Maksullisia moottoriteitä, joiden varsilla tietulleja.
  • N-tiet = Nacional. Kansallisia ilmaisia teitä.

Pysäköinti Barcelonassa voi aiheuttaa päänvaivaa. On siis hyvä suunnitella etukäteen, mihin auton aikoo parkkeerata. Ydinkeskustassa pysäköinti on kallista ja paikkoja on rajoitetusti. On siis fiksumpaa jättää auto sellaiseen paikkaan, josta voit jatkaa matkaasi ydinkeskustaan julkisilla kulkuvälineillä. Esimerkiksi Barcelonan linja-autoaseman parkkitilat ovat hyvä vaihtoehto. Pääset linja-autoasemalta helposti metroon. Voit myös varata parkkipaikan jo etukäteen, mm. Parclick tarjoaa parkkipaikkoja nähtävyyksien ja suosittujen käyntikohteiden läheltä. Kadunvarsipysäköinnissä on hyvä muistaa, että keltaisten viivojen kohdalle et saa pysäköidä, sinisten viivojen kohdalla pysäköinti on maksullista ja valkoisten viivojen kohdalla pysäköinti on maksutonta.

Yleensä autovuokraamot edellyttävät, että tankkaat tankin täyteen autoa palauttaessa. Lentokentän alueella on Petrocat-huoltoasema ja aivan kentän vierestä C31-tien varrelta löytyy useita vaihtoehtoja, mm. Galp, Cepsa ja AMB-asema.

Lennot ja hotelli matkalle Barcelonaan

Sen lisäksi, että autamme sinua löytämään parhaan vuokra-auton Barcelonan lentokentältä, Skyscanner vertailee puolestasi tuhansia ja taas tuhansia lentoja ja hotelleja. Löydä siis halvat lennot Barcelonaan esimerkiksi välille Helsinki-Barcelona sekä sinulle sopivin majoitus.

*

Tiedot tarkistettu marraskuussa 2018.

*

Alamo
Avis
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.

*Tämä on arvioitu hinta, joka auttaa sinua valitsemaan useista vaihtoehdoista. Tämän päivän hinta perustuu viimeisen 15 päivän aikana Skyscannerilta löydettyjen matalimpien hintojen keskiarvoon.