Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus lentokentällä: Barcelona - vertaile hintoja Skyscannerin avulla

Autonvuokraus Barcelonan lentokentällä

Olipa suunnitelmissasi kulttuuriloma värikkäässä Barcelonassa tai rantaloma vauhdikkaassa Sitgesissä kavereiden kesken, Skyscanner auttaa sinut perille. Löydät parhaimmat autonvuokrausvalikoimat Barcelonan lentokentältä Skyscannerin avulla.

Missä autovuokraamot sijaitsevat Barcelonan lentokentällä?

Barcelonan lentokentällä toimii viisi eri autovuokraamoa, jotka ovat Avis, Hertz, Europcar, National Atesa ja Sixt. Kaikkien näiden vuokraamoiden asiakaspalvelutiskit sijaitsevat terminaali 1 alimmassa kerroksessa. Myös terminaali 2B:ssä on asiakaspalvelutiskejä autonvuokraukseen.

Tankkausasemat lähellä Barcelonan lentokenttää

Otathan huomioon, että sinulta voidaan edellyttää auton tankkausta ennen sen palauttamista autovuokraamolle. Tämä riippuu täysin siitä, minkälaisen sopimuksen olette laatineet yhdessä autovuokraamon kanssa.

Kaikista lähin tankkausasema löytyy Barcelonan lentokentältä, joten sinun ei tarvitse lähteä etsimään huoltoasemia kauempaa. Galpin huoltoasema sijaitsee heti Barcelonan lentokentän sisäänkäynnillä, joten sitä on vaikea olla huomaamatta. Galpilla voit tankata autosi mihin tahansa aikaan vuorokaudesta 365 päivänä vuodessa.

Barcelonan lentokentän ympäristö autolla

Barcelonan lentokentältä pääsee helposti Barcelonan keskustaan. Ajomatkaan menee yhteensä noin 15 minuuttia. Barcelonan lentokentältä lähtee vain yksi tie, kun olet liikkeellä autolla. Seuraa tien varressa olevia kylttejä, joiden avulla löydät Barcelonaan menevät tiet C-31 tai C-32. Nämä tiet vievät sinut Gran Vialle, Avinguda Diagonalille, Ronda the Daltille tai Ronda del Litoralille, joiden kautta pääset sujuvasti kaupungin keskusta-alueelle.

Miten pääset perille?

Valikoimme muutaman suositun kaupunkikohteen Barcelonan ympäristöstä, jotka voisivat kiinnostaa sinua. Alta löydät myös ajo-ohjeet kohteisiin sekä miten pääset niihin suoraan Barcelonan lentokentältä.

Sitges

Sitges tuli aikoinaan tunnetuksi rikkaiden espanjalaisten kesäpaikkana 1900-luvulla. Tämä viehättävä kalastajakylä on säilyttänyt suosionsa edelleen, ja sinne saavutaankin päiväretkille perheen kesken nauttimaan alueen upeista rannoista. Näinä päivinä Sitges tunnetaan kesäsesonkiaikaan myös seksuaalivähemmistöjen kohtaamispaikkana, joten vierailijaskaalaa ja tunnelmaa löytyy laidasta laitaan! Sitges tunnetaan lisäksi festivaalikaupunkina ja siellä järjestetään esimerkiksi tunnetut Sitgesin kansainväliset elokuvafestivaalit syksyisin.

Barcelonan lentokentältä ajaa Sitgesiin vain 20 minuutissa rannikkotie C-32-tietä pitkin. Tällä tiellä on maksettava tullimaksu.

Figueres

Figueres on erinomainen kohde vierailla autolla, koska alueen nähtävyydet ovat helpoimmin saavutettavissa jonkinlaisella kulkupelillä. Figueres tunnetaan Salvador Dalin synnyinpaikkana ja siellä sijaitseva Teatre-Museu Dalí eli Dalin museo on Katalonian vierailluin museo. Figueresissä on kaksi Dalin taloa: yksi on vieraille avoin ja sijaitsee Gironassa ja toinen Púbolissa. Kumpaankin kohteeseen on vaikea päästä ilman autoa.

Figueresiin pääsee kahta eri tietä: noin kahdessa tunnissa C-32-tien kautta ja puolessatoista tunnissa AP-7-tien kautta. Kummallakin tiellä on käytössä tietullit.

Barcelona

Itse pääkaupunki Barcelona ei varmasti esittelyjä kaipaa. Vuodesta toiseen tämä värikäs kulttuurikaupunki pysyy monen matkaajan ykköskohteena. Barcelonan viehätys perustuu sen suurkaupungin ja meren upeaan yhdistelmään. Sen lisäksi, että Barcelona tarjoaa kaupunki- sekä rantaloman yhdellä kertaa, on se taiteen ja ruokakulttuurin mekka. Myös ostosmahdollisuudet ovat upeat ja kaupungista löytyykin useita brändejä, joita ei muualta löydä.

Barcelonan lentokentältä kaupungin keskustaan ajaa nopeimmillaan noin 20 minuutissa B-10-tien kautta. Toinen vastaava reitti kulkee samassa ajassa Av. de la Granvia de l'Hospitalet kautta. Pisin reitti kulkee B-20/C-32-tien kautta 28 minuutissa.

Pysäköinti

Kuten monessa muussakin espanjalaisessa kaupungissa, myös Barcelonassa pysäköinti voi olla hermoja raastavaa. Vaikka kaupunki tarjoaa monia pysäköintimahdollisuuksia, ovat parkkipaikat varsinkin kesäsesongin aikaan todella tukossa.

Jos sinun on aivan ehdottoman tärkeää saada autosi parkkeerattua Barcelonan keskustaan, kannattaa se tehdä juna- tai bussiasemien yhteyteen, josta pääset näppärästi jatkamaan matkaa. Esimerkiksi Barcelonan bussiterminaali Estación de Nord tarjoaa parkkialueen. Bussiterminaalin löytää Carrer de Napolsin ja Av de Vilanovan liittymästä. Pysäköinti maksaa 3.07 €/h ja 18.40 €/päivä. Jos jollain ihmeen kaupalla löydät parkkipaikoituksen Barcelonan keskustasta, ovat maksut usein seuraavat: 2.65 €/h ja 16 €/päivä.

Maksut voivat vaihdella.

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.