Kartta

Lentoyhtiöt: Lufthansa

Saksalainen Lufthansa on suurin lentoyhtiö Euroopassa ja yksi maailman tunnetuimmista brändeistä. Tämä vuonna 1953 perustettu lentoyhtiö kuljettaa lentomatkaajia ympäri maailmaa 197 kansainväliseen kohteeseen 78 eri maassa aina Euroopasta Afrikkaan. Lufthansalla on käytössään yli 600 lentokonetta, mikä tekee sen laivastosta yhden maailman suurimmista.

*Sivustoilla esitetyt tiedot on tarkistettu 26.1.2017, mutta ne ovat voineet muuttua myöhemmin. Tarkastakaa ystävällisesti tietojen paikkansapitävyys suoraan lentoyhtiön omilta sivustoilta.

Miksi lentää Lufthansalla

Miten tehdään lähtöselvitys?

Lufthansa tarjoaa erilaisia joustavia lähtöselvitysvaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin. Lufthansalla lähtöselvityksen voi tehdä verkossa tai mobiilina alkaen 22 tuntia ennen matkaa. Verkossa tehtävä lähtöselvitys on näppärä vaihtoehto sen vaivattomuuden vuoksi ja se myös mahdollistaa tarkistuskortin tulostuksen millä tahansa Lufthansan operoimalla kentällä. Mobiilina tehtävä lähtöselvitys on kuitenkin kaikkein suosituin, koska et tarvitse muuta kuin matkapuhelimesi, jonne vastaanotat tarkastuskorttisi. Perinteisemmät tavat tehdä lähtöselvitys Lufthansalla ovat itsepalveluautomaatti ja palvelutiski, jos tarvitset lisäapua lähtöselvityksen tekemisessä tai matkaat lemmikkisi kanssa.

Matkatavarat ja kulut

Kuten useimmat suuret lentoyhtiöt maailmassa, Lufthansakin tarjoaa yhden ilmaisen matkalaukun viemisen matkustamoon. Veloituksettomien matkalaukkujen painosäännökset vaihtelevat Lufthansan matkustustyyppien mukaisesti. Jos matkustat Economy Light -luokassa, voit viedä matkustamoon yhden henkilökohtaisen matkatavaran, kuten käsilaukun tai tietokonelaukun. Economy Classic- ja Flex-luokassa matkustavat voivat ottaa mukaansa käsimatkatavaran lisäksi enintään 23 kiloa painavan laukun. Business-luokassa matkustat Lufthansalla ruhtinaallisesti kahdella käsimatkatavaralla ja kahdella laukulla, joiden yksittäinen paino saa olla enintään 32 kiloa. Lue vinkkimme kuinka pakata käsimatkatavarat Lufthansan lennolle.

Istuimet

Lufthansalla voit valikoida ilmaiseksi istuinpaikan lähtöselvitystä tehdessäsi. Tämän voit tehdä aikaisintaan 23 tuntia ennen lentomatkaa. Jos paikka jää mietityttämään ja olet istuimen jo valinnut, ei huolta, koska voit lisätä tai tehdä muutoksia paikkaasi Lufthansan sivuston My Bookings -valikosta. Economy Class -luokan matkustajilla on käytössään erittäin mukavat istuimet, joista löytyy runsaasti jalkatilaa. Premium Economy -luokassa viihtyisyys on viety uudelle tasolle, ja sinulla on käytettävänäsi jopa 50 cm leveystilaa istuimessasi! Business-luokassa taas nautit täysin omasta rauhastasi lähes 2 metrin pituuteen vaakatasossa yltävällä luksusistuimella.

Virvokkeet

Lufthansan kaikkien lentojen Economy-luokassa tarjotaan omavalintainen kylmä tai kuuma juoma pienellä välipalalla tai lämpimällä aterialla – riippuen aina lentoreitistä. Business-luokassa matkustaville menu-valikoima on laajempi: alkupaloiksi voi halutessaan maistella aromaattista juustovalikoimaa ja pääruoaksi on tarjolla jokaisella lennolla lämmin ateria. Lufthansan Business-luokassa matkustavien on myös mahdollista käyttää yötarjoilua, jolloin on mahdollista nauttia lämmin ateria yöaikaan. Viinivalikoima on monipuolinen ja herkullinen.

Varausmaksut

Yleisesti ottaen asiakkaat, jotka tekevät lentovarauksen Lufthansalla sähköisesti, voivat peruuttaa lentovarauksensa ilman veloituksia 24 tunnin sisällä. Myös ne asiakkaat, jotka tekevät lentovarauksen puhelimitse Lufthansan asiakaspalvelun kautta, saavat peruuttaa matkansa 24 tunnin sisällä. Tämä voi kuitenkin vaihdella maakohtaisesti ja varauksista voidaan ottaa maksu. Tarkemmista varausasioista ja niihin liittyvistä asioista kannattaakin olla yhteydessä Lufthansan asiakaspalveluun numerossa +358 20 358 358.

Lisäpalvelut

Lufthansa on aina tunnettu korkeasta laadustaan ja erinomaisesta asiakaspalvelustaan. Lentoyhtiö onkin panostanut lisäpalveluihinsa viime vuosina ja niitä on tarjolla monenlaiseen tarpeeseen. Haluaisitko tutustua lentosi tarjoiluun etukäteen? Herkulliset ruoka-ateriat ovat Lufthansan jokaisessa matkustusluokassa ilmaisia, mutta esimerkiksi Business-luokan matkaajat voivat valikoida ateriansa monesta eri vaihtoehdosta ja tutkia tätä valikoimaa etukäteen verkossa. Pitkä lento edessä ja haluaisit katsoa leffoja omalta tietokoneeltasi? Sekin onnistuu. Lufthansa tarjoaa myös mahdollisuuden Wifi-yhteyteen Lufthansan oman applikaation kautta, jos et halua katsoa viihdettä edessä olevan istuimen ruudusta.

Lufthansa

4,0/5
121 arvostelun perusteella

Pisteytämme palveluntarjoajat käyttäjäpalautteen perusteella, jota saamme hintojen luotettavuudesta, maksuista, asiakaspalvelusta ja palveluntarjoajan sivuston helppokäyttöisyydestä.

Lisätietoa

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.