Kartta

Lentoyhtiöt: Etihad Airways

Etihad Airways perustettiin vuonna 2003, jonka jälkeen se on kivunnut nopeasti yhdeksi Lähi-idän merkittävimmistä lentoyhtiöistä. Se operoi yli 1000 lentoa viikoittain yli 120 kohteeseen Lähi-itään, Afrikkaan, Eurooppaan, Australiaan ja Yhdysvaltoihin. Etihad Airwaysilla on käytössään 122 Airbus- ja Boeing-konetta, joilla se lennätti vuonna 2015 yhteensä 14,8 miljoonaa matkaajaa ympäri maailmaa. Etihad Airwaysin päälentokenttä on Abu Dhabin kansainvälinen lentokenttä.

*Sivustoilla esitetyt tiedot on tarkistettu 21.3.2017, mutta ne ovat voineet muuttua myöhemmin. Tarkastakaa ystävällisesti tietojen paikkansapitävyys suoraan lentoyhtiön omilta sivustoilta.

Miksi lentää Etihad Airwaysille

Miten tehdään lähtöselvitys?

Etihad Airways suosittelee tekemään lähtöselvityksen verkossa, koska se on lentomatkaajille kaikkein vaivattomin ja nopein tapa. Säästä siis aikaa lentokenttäjonottelulta ja tee lähtöselvitys sähköisesti Etihad Airwaysin verkkosivustoilla. Näin voit tulostaa matka-asiakirjasi suoraan omalta tulostimeltasi mukaasi. Myös mobiililähtöselvitys on yhtä tehokas ja se on erinomainen vaihtoehto niille, jotka ovat kiireisiä tai liikkeellä tehdessään lähtöselvitystä. Etihad Airwaysilla on Lähi-idässä käytössään myös mahdollisuus lähtöselvityksen tekemiseen erillisissä toimipaikoissa kaupungilla, mikä säästää huomattavasti aikaa. Abu Dhabissa ja Dubaissa voit käydä tekemässä lähtöselvityksen check-in-pisteillä, joita löytyy muutamia näiden kaupunkien keskustoista. Lue lisää lähtöselvitysvaihtoehdoista Etihad Airwaysin omilta sivuilta.

Matkatavarat ja kulut

Etihad Airwaysille voit ottaa mukaasi yhden käsimatkatavaran ja tämän lisäksi yhden henkilökohtaisen tavaran, kuten kameran tai pienen käsilaukun. Käsimatkatavara ei saa ylittää mitoituksia 40 cm x 50 cm x 25 cm eikä se saa painaa yli 7 kiloa. Business-matkaajat voivat ottaa mukaansa hieman enemmän tavaraa eli kaksi laukkua painoltaan yhteensä 12 kiloa. Jos matkustat USA:sta, voit ottaa lähtöselvitettäviä matkalaukkuja mukaasi yhden, jonka yhteismitoitukset eivät saa ylittää 158 cm ja 32 kiloa. Jos matkustat muualta kuin USA:sta, voit ottaa mukaasi laukun, jonka yhteismitoitukset eivät saa ylittää 207 cm ja 32 kiloa.

Istuimet

Etihad Airwaysilla istuimet vaihtelevat matkustusluokittain. Kuten odottaa saattaa, tarjoavat Lähi-idän lentoyhtiöt parastaan ja mukavuudet on näissä koneissa viety korkeammalle tasolle. Etihad Airways tarjoaa Economy-luokan matkaajille Economy Smart -istuimet, jotka takaavat erinomaisen lentokokemuksen. Business-luokassa istuinten viihtyisyyteen on panostettu entisestään ja matkaajilla on mahdollisuus levittää istuimestaan täysimittainen sänky. Etihad Airways tarjoaa myös mahdollisuutta yhdistää kahden eri matkustusluokan käyttömahdollisuudet: voit matkustaa kohteeseesi Economy-luokasssa ja palata matkaltasi Business-luokassa, jolloin palaat päämäärääsi hyvin levänneenä.

Varausmaksut ja muut maksut

Etihad Airways veloittaa erillisiä maksuja ainoastaan lisäpalveluista. Jos haluat välttää myös palvelumaksut, kannattaa lippuvaraukset ja lähtöselvitykset hoitaa verkossa tai mobiilina lentokentän sijaan.

Lisäpalvelut

Lähi-idän lentoyhtiöt tunnetaan korkeasta laadustaan eikä Etihad Airways ole tässä poikkeus. Sinulla on mahdollisuus hankkia erilaisia luksusluokan palveluita Etihad Airwaysilta jo ennen varsinaista lentomatkaa. Tällaisia ovat esimerkiksi Etihad Meet & Greet -palvelu, jolloin sinulla tai yhdessä kumppanisi kanssa on mahdollisuus saada opastus lentokentällä jo heti saapuessanne sinne. Tämä on erinomainen vaihtoehto, kun teillä on tarve liikkua kentällä nopeasti. Voitte hankkia itsellenne myös ns. luksusbussin, joka vie ja hakee teidät lentokentältä. Lue Etihad Airwaysin monista lisäpalveluista lisää lentoyhtiön omilta verkkosivuilta.

Etihad Airways

4,0/5
5707 arvostelun perusteella

Pisteytämme palveluntarjoajat käyttäjäpalautteen perusteella, jota saamme hintojen luotettavuudesta, maksuista, asiakaspalvelusta ja palveluntarjoajan sivuston helppokäyttöisyydestä.

Lisätietoa

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.