Olemme matkailu­yritys, jolle sinä olet tärkein

Matkusta omalla tavallasi

Kun aloitimme vuonna 2003, pyrimme tekemään asiat toisin. Halusimme näyttää kaikki lentovaihtoehdot yhdessä paikassa ja luoda yksinkertaisen vaihtoehdon sekaville verkkosivustoille, jotka saivat matkailun tuntumaan työltä.

Nyt olemme muuttuneet lentojenhakukoneesta maailmanlaajuiseksi matkailualan johtajaksi. Olemme ylpeitä siitä, että yli 100 miljoonaa ihmistä ympäri maailmaa (onpa heitä paljon!) luottaa sovellukseemme ja verkkosivustoomme joka kuukausi tehdessään matkasuunnitelmia.

Olemme omistautuneet tekemään matkustamisesta mahdollisimman yksinkertaista ja autamme jokaista heistä löytämään parhaat lento-, hotelli- ja autonvuokrausvaihtoehdot täydellisen matkan varaamiseksi.

Eikä kehitys lopu tähän.

Tehtävämme on johtaa maailman­laajuista muutosta kohti modernia ja kestävää matkailua

Mitä tarkoitamme modernilla matkailulla

Matkailussa on kyse vapaudesta. Käy siis järkeen, että matkan suunnittelun ja varaamisen tulisi olla yksinkertaista, ei työlästä.

Tiedämme, että etsit parhaita hintoja ja joustavuutta, jotta voit valita sinulle sopivat vaihtoehdot. Siksi teemme aina ahkerasti töitä varmistaaksemme, että sovelluksemme ja verkkosivustomme ovat erittäin yksinkertaisia ja toimivat nopeasti.

Valitse minne haluat mennä ja milloin, ja saat parhaan hinnan tuhansilta sivustoilta ilman eri paikoista etsimistä. Tutustu lisäksi kaikkiin tapoihin, joilla voimme auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan, räätälöidyn matkan matkustustyylistäsi tai budjetistasi riippumatta.

Oletko avomielinen? Käytä Minne tahansa -hakuvaihtoehtoa nähdäksesi minne voit matkustaa edullisesti. Tiedätkö jo matkakohteesi? Käytä hintailmoituksia saadaksesi tietoja matkalipun hintamuutoksista.

Kun tiedät, minne olet menossa ja milloin, varauksen tekemiseen tarvitaan vain muutama nopea vaihe – käytitpä sitten sovellustamme tai verkkosivustoamme, jotka ovat käytettävissä yli 30 kielellä.

Mitä tarkoitamme kestävällä matkus­tamisella

Matkustaminen on yksi elämän suurimmista iloista. Haluamme, että jokainen sukupolvi pääsee nauttimaan siitä.

Annamme sinulle kaikki vaihtoehdot, jotta voit tehdä itsellesi sopivan päätöksen. Tähän sisältyy Vihreämpi valinta -merkkimme lennoissa, jotka tuottavat vähemmän hiilidioksidipäästöjä. Olemme auttaneet jo yli 10 miljoonaa matkustajaa valitsemaan pienempien päästöjen lennon.

Tämä on vasta alkua, mutta suhtaudumme kestävyyteen vakavasti ja katsomme olevamme siitä vastuussa. Ostamme kestävää lentopolttoainetta (SAF) kompensoidaksemme kaikki Skyscannerin tekemät matkat. Tiimimme on sitoutunut löytämään uusia tapoja tutkia maailmaa, jotka hyödyttävät sekä ihmisiä että paikkoja.

Tiedämme myös, että emme pysty ratkaisemaan tätä haastetta yksin. Siksi teemme yhteistyötä Sussexin herttuan ja alan johtajien kanssa Travalystin muodostamiseksi. Yhdessä ajamme muutosta ja sitoudumme auttamaan kaikkia tutkimaan maailmaamme tulevienkin sukupolvien aikana.

Odotusten ylittäminen

Tehtävämme on muuttaa matkustamistapoja.

Matkamme tähän mennessä

2003

Matkailuala muuttuu lopullisesti, kun kolme ystävystä tapaa ja alkaa pohtia helppoa tapaa vertailla lentoja. Skyscanner syntyy!

2006

Suosittu Minne tahansa -ominaisuus otetaan käyttöön. Se on luotu näyttämään matkustajille halvimmat lentokohteet.

2009

Meistä tulee maailmanlaajuinen yritys, ja verkkosivustomme on käytettävissä 30 kielellä.

2011

Sovelluksemme otetaan käyttöön, jotta matkan varaaminen sujuisi vielä helpommin.

2012

Jotta matkustajat pysyisivät ajan tasalla, luomme hintailmoitukset antaaksemme heille päivityksiä lentojen hintamuutoksista.

2013

Laajennamme toimintaamme autonvuokraukseen.

2014

Seuraavaksi laajennamme hotelleihin, jotta käyttäjämme voisivat suunnitella täydellisen matkan.

2016

Ctrip (nykyään Trip.com) osti meidät kaupoissa, joiden arvo oli 1,4 miljardia puntaa. Se on suurin Euroopassa tehty matkustusteknisen alan yrityshankinta.

2018

Kuluttajavalistusjärjestö Which? nimeää yrityksemme ”parhaaksi lentojenvertailupalveluksi”.

2019

Ylitämme 100 miljoonaa käyttäjää kuukaudessa ja otamme tehtäväksemme johtaa maailmanlaajuista muutosta kohti modernia ja kestävää matkailua.

Maailma on sinun.
Koe se kanssamme.

Lennot

Täältä löydät parhaat hinnat miljoonille lennoille aina pikalomista eeppisiin seikkailuihin. Ei piilomaksuja. Ei piilokuluja.

Älykkäät hakusuodattimet, kuten vaihtojen lukumäärä ja lähtöaika, auttavat sinua löytämään täydellisen lennon. Lisäksi meillä on paljon säästövinkkejä.

Valitse lentosi

Hotellit

Perille pääseminen on vain osa matkaa. Autamme sinua viimeistelemään matkasi tarjoamalla miljoonia huoneita kaikkialta maailmasta, aina edullisista vaihtoehdoista ylellisiin huoneisiin.

Täällä voit vertailla kaikkia tunnetuimpia nimiä. Maailman johtavien hotellien parhaiden hintojen vuoksi säästät entistä enemmän.

Valitse huoneesi

Autonvuokraus

Teemme oikean auton etsimisestä, vertailusta ja varaamisesta helppoa. Saat erinomaisen hinnan kaikentyyppisistä autoista, aina perheystävällisistä katumaastureista ylellisiin avoautoihin.

Arvioimme jokaisen tarjouksen polttoainekäytännön, noutopaikan ja vakuutuksen perusteella, jotta voit tehdä parhaan valinnan omalta kannaltasi.

Valitse kulkupelisi

Uusi ilme ja roh­keampi asenne

Uskomme, että matkustamisella on voimaa muuttaa meitä. Ja meillä on voimaa muuttaa matkailua.

Tutustutaan uutuuksiin