Kartta

Lennot kohteeseen Kreikka

Klassinen kaunotar Kreikka

Kreikka on ollut monien suomalaisten lempikohde jo vuosikymmenien ajan. Syitä ei tarvitse kaukaa hakea: ympärivuotinen lämpöaalto, norsunluun valkoiset hiekkarannat, turkoosinsininen Välimeri ja vastaanottavaiset ihmiset pitävät huolen siitä, että se pysyy klassikkomaiden joukossa jatkossakin. Voit hankkia lennot Kreikkaan Skyscannerin kautta sen useampaankin suosittuun kohteeseen. Lennot Kreikkaan kohdistuvat suurimmaksi osaksi Kreikan saaristoihin, mutta Ateenalla on jotain, mitä niillä ei. Tämä miljoonakaupunki tarjoaa Kreikan ansioituneena pääkaupunkina vierailijoilleen maailman vanhimpia kulttuurikohteita, vilkasta cityelämää, shoppailumahdollisuuksia ja herkullisia makuelämyksiä. Kreeta sen sijaan on Kreikan suurin saaristo ja se on monien mielestä mitä parhain perhelomakohde. Ihanien rantojen lisäksi Kreetalla on tarjottavanaan kaikenlaista jännää, kuten vesipuistoja, Knossoksen rauniopalatsialueen ja Melidonin tippukiviluolan kaltaiset nähtävyydet. Rodos ei paljon esittelyjä kaipaa. Tässä suomalaisten ykköskohteessa paistaa aurinko 300 päivää vuodessa. Rodoksella ei taatusti käy aika pitkäksi ja tästä pitävät huolen myös paikalliset yritykset, jotka järjestävät retkiä ja kiertokulkuja tunnetuimmilla nähtävyyksillä. Jooniansaarten saariryhmään kuuluva Korfu on uskomattoman kaunis lomakohde, jossa luonto on pääroolissa. Sen kristallinkirkas meri ja upean vehreät metsiköt houkuttelevat matkaajat tutkimaan ympäristöä lähemmin esimerkiksi omatoimisesti vuokra-autolla!

Lentoja Kreikkaan järjestetään monenkin lentoyhtiön toimesta. Kohdetarjonnasta löytyvät edellä mainittujen suosittujen kaupunkien ja saarien lisäksi Thessaloniki ja Kos. Lentoyhtiöitä, jotka tarjoavat lentoja Kreikkaan ovat muun muassa KLM ja Air France.

Kreikka on yksi maailman "säävarmimpia" aurinkolomakohteita. Lomasesonki on vilkasta käytännössä koko vuoden läpi, mutta ilmasto on parhaimmillaan toukokuun lopusta lokakuun loppuun.

Lue Skyscannerin matka-artikkeleita ja vakuutu siitä, miksi sinun kannattaisi hankkia lennot Kreikkaan. Tiesitkö esimerkiksi, että Kreikka on yksi vuoden 2018 halvimpia ja Välimeren parhaimpia kohteita?

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.