Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus lentokentällä: Korfu - vertaile hintoja Skyscannerin avulla

Autonvuokraus: Korfun lentokenttä

Autonvuokraus Korfun lentokentältä on helppoa! Olit sitten matkalla johonkin Korfun monista pikkukylistä tai uimarannoista, vuokra-auto Korfun lentokentältä löytyy Skyscannerin avulla näppärästi yhdellä haulla. Kun olet valinnut itsellesi sopivimman vuokra-auton Korfun lentokentältä, me ohjaamme sinut suoraan autovuokraamon sivuille vahvistamaan varauksesi.

Avullamme saat siis aina helposti parhaat autonvuokraustarjoukset!

Nämä autovuokraamot toimivat Korfun lentokentällä

Autovuokraamoiden palvelupisteet sijaitsevat lentokentän tuloaulassa. Kentällä palvelevat muun muassa seuraavat autovuokraamot:

  • Avis / Budget autovuokraamo, Korfu
  • Hertz / Thrifty autovuokraamo, Korfu
  • Sixt autovuokraamo, Korfu
  • Enterprise autovuokraamo, Korfu
  • Greenmotion autovuokraamo, Korfu

Etsi ja löydä paras ja edullisin vuokra-auto Korfulta Skyscannerin matkahaun avulla, ja nouse auton rattiin Korfun lentokentällä. Vuokra-autolla näet kaikki Korfun nähtävyydet, luontoihmeet ja käyntikohteet helposti!

Vuokra-autolla Korfulla

Korfun lentokenttä sijaitsee vain parin kilometrin päässä Korfun kaupungista. Voit ajaa kaupunkiin vaikkapa rantatietä (Leof. Dimokratias). Korfun saarella rantaviivaa riittää jopa 220 kilometriä ja vuokra-autolla on helppoa päästä pulahtamaan veteen monilla rannoilla. Myös luontokohteita ja historiallisia nähtävyyksiä on paljon ja saari itsessään huokuu aitoa kreikkalaista tunnelmaa. Näe Korfun vanhakaupungin venetsialainen linnoitus ja vieraile Itävallan keisarinnan Elisabetin eli Sissin kesäpalatsissa Achilleionissa.

Vuokra-autolla saaren pohjoisosaan

Saaren parhaat rannat ovat helposti saavutettavissa vuokra-autolla! Rentoudu ja nauti auringosta Acharavi-rannalla saaren pohjoisosassa. Ajomatka pitkin 24-tietä pitkin kestää noin tunnin vaikka matkaa on vain 40 km. Tiet voivat olla kapeita ja kiharaisia, mutta maisemat ovat upeat!

Muuta tärkeää tietoa, kun sinulla on vuokra-auto Korfun lentokentältä

Pysäköinti kadunvarsilla voi olla hankalaa, sillä paikkoja on melko vähän. Parkkialueita löytyy keskustasta, ota suunnaksi esimerkiksi Sarokon parkkialue (1€/tunti tai 3€/päivä) tai satamassa sijaitseva parkkipaikka.

Yleensä autovuokraamot edellyttävät, että palautat vuokra-auton tankki täynnä. Lentokenttää lähimmät huoltoasemat sijaitsevat lentokentän vieressä kulkevan 25-tien varressa. Esimerkiksi 4 kilometriä kentältä länteen löytyy Eli-asema (avoinna ympäri vuorokauden) ja BP-asema (avoinna ympäri vuorokauden). Jos ajat kentälle Korfun kaupungista päin, tien varressa on Shell- ja kaksi Eko-asemaa vain noin 3 km lentokentältä.

Lennot ja hotelli matkalle Korfulle

Sen lisäksi, että autamme sinua löytämään parhaan vuokra-auton Korfun lentokentältä, Skyscanner vertailee puolestasi tuhansia ja taas tuhansia lentoja ja hotelleja. Löydä siis halvat lennot Korfulle esimerkiksi reitille Helsinki-Korfu sekä sinulle sopivin majoitus.

*

Tiedot tarkistettu joulukuussa 2018.

*

Alamo
Avis
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.

*Tämä on arvioitu hinta, joka auttaa sinua valitsemaan useista vaihtoehdoista. Tämän päivän hinta perustuu viimeisen 15 päivän aikana Skyscannerilta löydettyjen matalimpien hintojen keskiarvoon.