Matkus­tamisen ilon yhdistämät

Aina liikkeessä

Olemme joukko lahjakkaita ja intohimoisia ihmisiä eri puolilta maailmaa. Emme pelkää innovoida tai kokeilla uusia asioita, vaan olemme sitoutuneet parantamaan meidän kaikkien asioita ratkaisemalla matkustamisen vaikeita ongelmia.

Ctrip-yritysperheeseen kuuluva Skyscanner on toiminnallisesti riippumaton ja kasvaa nopeasti. Sillä on lisäksi toimistoja kaikkialla Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa.

Yli 1 000

työntekijää

50

eri kansallisuutta

10 toimistoa

ympäri maailmaa

Kulttuurimme

Joka päivä...

Pyrimme tekemään ihmisten ja planeetan kannalta oikein

Kuuntelemme, tuemme ja kyseen­alaistamme ratkais­taksemme matkustamisen haasteita

Olemme huomaavaisia ja keskitymme pitkäaikaisiin suhteisiin, emme pikavoittoihin

Sitoudumme auttamaan ihmisiä tekemään parempia matkustus­päätöksiä nopeammin

Tutustu muutosta ajavaan tiimiin

Bryan

Bryan
Dove

Toimitusjohtaja

Bryan on syntynyt Yhdysvalloissa ja asuu Yhdistyneessä kuningaskunnassa (sitä ennen Kanadassa, Intiassa, Thaimaassa ja Kiinassa), joten hänellä on tietämystä matkustamisesta. Työskenneltyään avainrooleissa Microsoftilla, Amazonilla ja Skypellä hän liittyi Skyscanneriin vuonna 2015 johtaakseen ja kasvattaakseen kaikkia yrityksen liiketoiminta-alueita, mukaan lukien tuote-, tekniikka-, tietotekniikka-, suunnittelu- ja infrastruktuuritiimit. Hänestä tuli toimitusjohtaja vuonna 2018.

Ruth

Ruth
Chandler

Henkilöstöjohtaja

Ruth uskoo vakaasti, että ”hienot ihmiset tekevät hienoja tuotteita”, joten hän ja hänen tiiminsä keskittyvät tukemaan ja kehittämään niitä yli 1 000 upeaa ihmistä, jotka muodostavat Skyscannerin – joista jokaisella on oma taustansa ja näkökulmansa – toimistoissamme Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja kaikkialla Aasiassa.

Joanna

Joanna
Lord

Markkinointijohtaja

Joannalla on pakkomielle kolmeen asiaan: startup-yrityksiin, verkkomarkkinointiin ja kahviin. Monipuolisen uransa aikana hänen tehtävänään on aina ollut rakentaa loistavia, jälkensä jättäviä brändejä, yhdistää meitä kauniilla tavoilla ja tehdä suuria asioita.

Stuart

Stuart
Middleton

Kaupallinen johtaja

Yli vuosikymmenen ajan Skyscannerissa työskennelleellä Stuartilla on ollut yrityksessä useita tehtäviä. Tällä hetkellä hän johtaa kaupallista tiimiä ja vastaa siitä, että parhaat tarjoukset ovat saatavilla kaikille matkustajille kaikilla markkinoilla.

George

George
Goodyer

Teknologiajohtaja

Teknologia on keskeisessä asemassa siinä, miten tuotamme maailman parhaita matkustustuotteita. George johtaa insinöörejämme ja tutkijoitamme, kun he omaksuvat oppeja ja tulevat alansa mestareiksi täyttääkseen vastuumme maailman matkustajille.

Colin

Colin
McLellan

Talousjohtaja

Ennen siirtymistään talousjohtajaksi Colin oli Skyscannerin Japanin-toimiston väliaikainen toimitusjohtaja ja työskenteli Ctripin Skyscanner-yrityshankinnan rahoituspuolen parissa vuonna 2016. Lisäksi hän esitteli palkitun, työntekijöille suunnatun maailmanlaajuisen osakejärjestelmämme.

Steven

Steven
Pang

Tuotehallinnan varatoimitusjohtaja

Steven liittyi tiimiin, kun Skyscanner osti hänen perustamansa kiinalaisen matkailuyhtiön, mikä auttoi meitä kasvattamaan läsnäoloamme kansainvälisillä markkinoilla. Hän keskittyy kehittämään Skyscannerille uusia tuotteita ja uutta liiketoimintaa.

Filip

Filip
Filipov

Strateginen varatoimitusjohtaja

Filip on johtanut useita Skyscannerin tuotealueita, b2b-tarjontapuolen tuotteista mainontaan ja hotelleihin. Nyt hän viettää aikansa miettien Skyscannerin tulevaisuuden suuntaa – hän tunnistaa uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja uusia kasvutapoja.

Piero

Piero
Sierra

Tuotehallinnan varatoimitusjohtaja

Piero on tehnyt uran maailmanluokan kuluttajatuotteiden toimittajana. Skyscannerilla hän on yhtä intohimoinen ja auttaa meitä kasvamaan matkailuyritykseksi, joka asettaa matkustajat etusijalle.

Rob

Rob
Miller

Lakiasianhoitaja ja konttoripäällikkö

Robilla on kokemusta laki- ja sääntelytiimien johtamisesta ja kehittämisestä nopeasti kasvavissa yrityksissä, kun yritykset kehittävät keskeisiä hankkeitaan uusille yleisöille.

Gareth

Gareth
Williams

Perustaja ja puheenjohtaja

Gareth perusti Skyscannerin vuonna 2003 yhdessä kahden ystävänsä kanssa luodakseen yksinkertaisen tavan vertailla lentojen hintoja. Tuolloin Skyscanner oli pelkkä Excel-laskentataulukko, ja vaikka yritys kasvoi nopeasti ulos Garethin vierashuoneesta, sen tavoitteena on edelleen matkustamisen helpottaminen kaikille.

Lähde mukaan elämäsi suurimmalle seikkailulle

Olemme joukko lahjakkaita ja intohimoisia ihmisiä eri puolilta maailmaa, ja haluamme tehdä matkustamisesta mukavampaa kaikille. Haluatko liittyä joukkoomme?

Tutustu työpaikkoihin