Matkus­tamisen ilon yhdistämät

Aina liikkeessä

Olemme joukko lahjakkaita ja intohimoisia ihmisiä eri puolilta maailmaa. Emme pelkää innovoida tai kokeilla uusia asioita, vaan olemme sitoutuneet parantamaan meidän kaikkien asioita ratkaisemalla matkustamisen vaikeita ongelmia.

Osana Trip.com Group -yritysperhettä Skyscanner on toiminnallisesti riippumaton ja kasvaa nopeasti. Sillä on lisäksi toimistoja kaikkialla Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa.

Yli 1 000

työntekijää

50

eri kansallisuutta

10 toimistoa

ympäri maailmaa

Kulttuurimme

Joka päivä...

Pyrimme tekemään ihmisten ja planeetan kannalta oikein

Kuuntelemme, tuemme ja kyseen­alaistamme ratkais­taksemme matkustamisen haasteita

Olemme huomaavaisia ja keskitymme pitkäaikaisiin suhteisiin, emme pikavoittoihin

Sitoudumme auttamaan ihmisiä tekemään parempia matkustus­päätöksiä nopeammin

Tutustu muutosta ajavaan tiimiin

Bryan
Dove

Toimitusjohtaja

Bryan on syntynyt Yhdysvalloissa ja asuu Yhdistyneessä kuningaskunnassa (sitä ennen Kanadassa, Intiassa, Thaimaassa ja Kiinassa), joten hänellä on tietämystä matkustamisesta. Työskenneltyään avainrooleissa Microsoftilla, Amazonilla ja Skypellä hän liittyi Skyscanneriin vuonna 2015 johtaakseen ja kasvattaakseen kaikkia yrityksen liiketoiminta-alueita, mukaan lukien tuote-, tekniikka-, tietotekniikka-, suunnittelu- ja infrastruktuuritiimit. Hänestä tuli toimitusjohtaja vuonna 2018.

Ruth
Chandler

Henkilöstöjohtaja

Ruth uskoo vakaasti, että ”hyvät ihmiset tekevät hyviä tuotteita”, joten hän ja hänen tiiminsä keskittyvät tukemaan ja kehittämään niitä yli 1 000 upeaa ihmistä, jotka muodostavat Skyscannerin – joista jokaisella on oma taustansa ja näkökulmansa – toimistoissamme Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja kaikkialla Aasiassa.

Joanna
Lord

Markkinointijohtaja

Joannalla on pakkomielle kolmeen asiaan: startup-yrityksiin, verkkomarkkinointiin ja kahviin. Monipuolisen uransa aikana hänen tehtävänään on aina ollut rakentaa loistavia, jälkensä jättäviä brändejä, yhdistää meitä kauniilla tavoilla ja tehdä suuria asioita.

Stuart
Middleton

Kaupallinen johtaja

Yli vuosikymmenen ajan Skyscannerissa työskennelleellä Stuartilla on ollut yrityksessä useita tehtäviä. Tällä hetkellä hän johtaa kaupallista tiimiä ja vastaa siitä, että parhaat tarjoukset ovat saatavilla kaikille matkustajille kaikilla markkinoilla.

George
Goodyer

Teknologiajohtaja

Teknologia on keskeisessä asemassa siinä, miten tuotamme maailman parhaita matkustustuotteita. George johtaa insinöörejämme ja tutkijoitamme, kun he omaksuvat oppeja ja tulevat alansa mestareiksi täyttääkseen vastuumme maailman matkustajille.

Kris
Beyens

Talousjohtaja

Vietettyään yli 20 vuotta eBaylla ja GE:llä, Kris tietää miten rakastetut yritykset voivat kasvaa globaalisti, ja samalla pitää tarkoituksensa mielessä. Talousjohtajana hän keskittyy numeroihin, etenkin niihin 100 miljoonaan matkustajaan, jotka käyttävät Skyscanneria kuukausittain.

Steven
Pang

Vanhempi varatoimitusjohtaja, tuotteet

Steven liittyi tiimiin, kun Skyscanner osti hänen perustamansa kiinalaisen matkailuyhtiön, mikä auttoi meitä kasvattamaan läsnäoloamme kansainvälisillä markkinoilla. Hän keskittyy kehittämään Skyscannerille uusia tuotteita ja uutta liiketoimintaa.

Filip
Filipov

Strateginen varatoimitusjohtaja

Filip on johtanut useita Skyscannerin tuotealueita, b2b-tarjontapuolen tuotteista mainontaan ja hotelleihin. Nyt hän viettää aikansa miettien Skyscannerin tulevaisuuden suuntaa – hän tunnistaa uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja uusia kasvutapoja.

Piero
Sierra

Tuotepäällikkö

Piero on tehnyt uran maailmanluokan kuluttajatuotteiden toimittajana. Skyscannerilla hän on yhtä intohimoinen ja auttaa meitä kasvamaan matkailuyritykseksi, joka asettaa matkustajat etusijalle.

Rob
Miller

Päälakimies

Rob on erittäin kokenut tekninen päälakimies ja vastaa lakien, säännösten ja julkisten asioiden toiminnoistamme maailmanlaajuisesti. Ja kiitos Skyscannerin, hän voi varata matkoja juuri sinne, missä Arsenal milloinkin pelaa!

Lähde mukaan elämäsi suurimmalle seikkailulle

Olemme joukko lahjakkaita ja intohimoisia ihmisiä eri puolilta maailmaa, ja haluamme tehdä matkustamisesta mukavampaa kaikille. Haluatko liittyä joukkoomme?

Tutustu työpaikkoihin