Matkus­tamisen ilon yhdistämät

Aina liikkeessä

Olemme joukko lahjakkaita ja intohimoisia ihmisiä eri puolilta maailmaa. Emme pelkää innovoida tai kokeilla uusia asioita, vaan olemme sitoutuneet parantamaan meidän kaikkien asioita ratkaisemalla matkustamisen vaikeita ongelmia.

Osana Trip.com Group -yritysperhettä Skyscanner on toiminnallisesti riippumaton ja kasvaa nopeasti. Sillä on lisäksi toimistoja kaikkialla Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa.

Yli 1 000

työntekijää

50

eri kansallisuutta

8 toimistoa

ympäri maailmaa

Kulttuurimme

Joka päivä...

Pyrimme tekemään ihmisten ja planeetan kannalta oikein

Kuuntelemme, tuemme ja kyseen­alaistamme ratkais­taksemme matkustamisen haasteita

Olemme huomaavaisia ja keskitymme pitkäaikaisiin suhteisiin, emme pikavoittoihin

Sitoudumme auttamaan ihmisiä tekemään parempia matkustus­päätöksiä nopeammin

Tutustu muutosta ajavaan tiimiin

Moshe
Rafiah

Toimitusjohtaja

Moshe opiskeli asianajajaksi ja oli jopa lupaava jalkapalloilija, mutta kaikista parhaiten hän tuntee matkailuteknologian. Moshe perusti Travelfusionin vuonna 2000, ja nyt hän on molempien yhtiöiden toimitusjohtaja. Hän haluaa varmistaa, että Skyscanner onnistuu tavoitteessaan johtaa globaalia muutosta kohti modernia ja kestävää matkustamista.

Kris
Beyens

Talousjohtaja ja operatiivinen johtaja

Krisillä on yli 20 vuoden kokemus eBaylta ja GE:ltä, joten hän tietää, miten suositut yritykset voivat kasvaa globaalisti unohtamatta tarkoitustaan. Operatiivisena johtajana ja talousjohtajana hän keskittyy operatiiviseen huippusuoritukseen ja numeroihin, etenkin niihin 100 miljoonaan matkustajaan, jotka käyttävät Skyscanneria kuukausittain.

Rob
Miller

Päälakimies

Rob on erittäin kokenut tekninen päälakimies ja vastaa lakien, säännösten ja julkisten asioiden toiminnoistamme maailmanlaajuisesti. Ja kiitos Skyscannerin, hän voi varata matkoja juuri sinne, missä Arsenal milloinkin pelaa!

Stuart
Middleton

Kaupallinen johtaja

Yli vuosikymmenen ajan Skyscannerilla työskennelleellä Stuartilla on ollut yrityksessä useita tehtäviä. Tällä hetkellä hän johtaa kaupallista tiimiä ja vastaa siitä, että parhaat tarjoukset ovat saatavilla kaikille matkustajille kaikilla markkinoilla.

Kathleen
Urquhart

Lahjakkuuden varatoimitusjohtaja

Työntekijämme, joista noin 1 000 työskentelee ympäri maailmaa, ovat erittäin tärkeitä Skyscannerin menestykselle. Kathleen johtaa Skyscannerin henkilöstöosastoa ja varmistaa, että tiimeillämme on mahdollisuus kehittyä ja saada huippuluokan tukea sijainnistaan riippumatta.

Piero
Sierra

Tuotepäällikkö

Piero on tehnyt uran maailmanluokan kuluttajatuotteiden toimittajana. Skyscannerilla hän on yhtä intohimoinen ja auttaa meitä kasvamaan matkailuyritykseksi, joka asettaa matkustajat etusijalle.

Laurence
Tracol

Varatoimitusjohtaja, talousasiat

Laurencella on 25 vuoden kokemus verkkokaupasta ja tekniikasta: Hän on työskennellyt aiemmin 12 vuotta eBaylla ja toimi siellä jonkin aikaa varatalousjohtajana. Vapaa-ajallaan hän toimii myös yrittäjien ja start-up-yrittäjien neuvonantajana. Hänen tehtävänsä on varmistaa, että Skyscanner jatkaa tuottoisan kasvun tiellä.

George
Goodyer

Teknologiajohtaja

Teknologia on keskeisessä asemassa siinä, miten tuotamme maailman parhaita matkustustuotteita. George johtaa insinöörejämme ja tutkijoitamme, kun he omaksuvat oppeja ja tulevat alansa mestareiksi täyttääkseen vastuumme maailman matkustajille.

Steven
Pang

Vanhempi varatoimitusjohtaja, tuotteet

Steven liittyi tiimiin, kun Skyscanner osti hänen perustamansa kiinalaisen matkailuyhtiön, mikä auttoi meitä kasvattamaan läsnäoloamme kansainvälisillä markkinoilla. Hän keskittyy kehittämään Skyscannerille uusia tuotteita ja uutta liiketoimintaa.

Lähde mukaan elämäsi suurimmalle seikkailulle

Olemme joukko lahjakkaita ja intohimoisia ihmisiä eri puolilta maailmaa, ja haluamme tehdä matkustamisesta mukavampaa kaikille. Haluatko liittyä joukkoomme?

Tutustu työpaikkoihin