Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus: Pariisi | Vuokraa auto Skyscannerin avulla

alam
eury
avis
sixt
erac
nanl

AUTONVUOKRAUS: PARIISI

Autonvuokraus Pariisista on helppoa! Vuokra-auto Pariisin lentokentältä ja kaupungista löytyy Skyscannerin avulla näppärästi yhdellä haulla: Tee haku ja kun olet valinnut itsellesi sopivimman vuokra-auton Pariisin lentokentältä, me ohjaamme sinut suoraan autovuokraamon sivuille vahvistamaan varauksesi! Skyscannerin avulla saat aina kätevästi parhaat autonvuokraustarjoukset.

Etsi ja löydä paras ja edullisin vuokra-auto Pariisista Skyscannerin matkahaun avulla ja näet kaikki kaupungin nähtävyydet ja lähialueen käyntikohteet helposti!

Skyscanner tarjoaa maailman tunnetuimpien autovuokraamoiden vuokra-autojen lisäksi kattavan ajotietopaketin Pariisista ja sen ympäristöstä ja kaupungin pysäköimismahdollisuuksista. Tämän lisäksi haluamme jakaa juuri sinulle sopivat vinkkimme Pariisin alueen nähtävyyksistä, joihin kannattaa tutustua ajaen.

Löydä Pariisin parhaat nähtävyydet ja lue lisää: Tässä vinkit matkallesi Pariisiin: Top 10 nähtävyydet

Etsi halvat lennot Helsingistä Pariisiin: Lennot Helsinki-Pariisi

AUTONVUOKRAUS PARIISISSA

Autonvuokraus: Pariisin lentokenttä

Löydät autovuokraamoiden palvelupisteet molemmilta lentokentiltä, niin Orlyn lentokentältä kuin Charles de Gaullen lentokentältä. Kentillä palvelevat muun muassa seuraavat autovuokraamot:

 • Alamo autovuokraamo, Pariisin lentokenttä
 • Avis autovuokraamo, Pariisin lentokenttä
 • Enterprise autovuokraamo, Pariisin lentokenttä
 • Budget autovuokraamo, Pariisin lentokenttä
 • Firefly autovuokraamo, Pariisin lentokenttä
 • Interrent autovuokraamo, Pariisin lentokenttä
 • Advantage autovuokraamo, Pariisin lentokenttä
 • National autovuokraamo, Pariisin lentokenttä
 • Dollar autovuokraamo, Pariisin lentokenttä
 • Thrifty autovuokraamo, Pariisin lentokenttä
 • Europcar autovuokraamo, Pariisin lentokenttä
 • Hertz autovuokraamo, Pariisin lentokenttä
 • Sixt autovuokraamo, Pariisin lentokenttä

Autonvuokraus: Pariisi

Löydät autovuokraamoiden palvelupisteitä kaupungin keskustasta muun muassa Gare du Nordin ja Gare de Lyonin asemilta . Siellä palvelevat esimerkiksi seuraavat autovuokraamot:

 • Avis autovuokraamo, Pariisi
 • Europcar autovuokraamo, Pariisi
 • Hertz autovuokraamo, Pariisi
 • Sixt autovuokraamo, Pariisi
 • Enterprise autovuokraamo, Pariisi
 • Budget autovuokraamo, Pariisi

Nopeusrajoitukset

Nopeusrajoitukset Pariisissa ovat seuraavat: kaupunkialueilla 50 km/h (30 mph), kehäteillä 70 km/h (43 mph), pääteillä 90 km/h (56 mph) ja moottoriteillä 130 km/h (80 mph) ja 110 km (68 mph) sadesäällä.

Ruuhka-ajat

Pariisissa voi olla hektistä ja ajoittain jopa kaoottista ruuhka-aikaan. Pariisin vilkkaimmat ruuhka-ajat teillä ja julkisissa kulkuvälineissä ovat aamuisin klo 7:45–10:00 ja iltaisin klo 17:00–20:00.

Julkiset kulkuvälineet

Pariisin alueen julkisen liikenteen kulkuvälineitä ovat ensisijaisesti bussit, raitiovaunut ja metrot. Suosituksena on, että matkailijat eivät ajelisi Pariisin keskusta-alueella, vaan jättäisivät auton parkkiin esimerkiksi rautatieaseman yhteyteen.

Tiet

Useat autotiet linkittävät Pariisin muihin osiin Ranskaa: A1 ja A3 pohjoisessa, A5 ja A6 etelässä, A4 idässä ja A13 ja A10 lännessä. Pariisin monikaistainen moottoritie kaupungin ympärillä on nimeltään Périphérique ja se on suositeltavin reitti Pariisin keskustaan.

Pysäköinti

Pysäköinti Pariisissa voi olla haastavaa. On hyvä muistaa, että parkkipaikat ovat Pariisissa maksullisia maanantaista lauantaihin klo 09:00–19:00. Yöaika ja sunnuntait ovat ilmaista parkkiaikaa.

KOE PARIISI TIEN PÄÄLLÄ

Sinulla on vuokra-auto käytössäsi, joten miksi et lähtisi pienelle tutkimusmatkalle? Pariisin ympäristöstä löytyy monia kiehtovia nähtävyyksiä, joihin pääsee näppärästi autolla. Listasimme Pariisissa ja sen ympäristössä sijaitsevat vierailun arvoiset paikat, jotka voisivat kiinnostaa juuri sinua.

Historian rakastajille

Hienosteleva Versailles sijaitsee 19 kilometriä Pariisista lounaaseen. Pariisista Versaillesiin matkaa autolla noin 40 minuutissa A86 tien kautta. Kaupungin alueelta löytää huikeita nähtävyyksiä, joiden takia alueelle matkataankin ahkerasti. Tärkeimpänä näistä nähtävyyksistä ovat tietysti Versaillesin linna ja palatsi.

Perhelomailijoille

Disneyland Paris on reilun 30 km kilometrin päässä Pariisista sijaitseva huvipuistokompleksi, jonne matkaa Pariisin keskustasta noin 40 minuutissa A4 tien kautta. Se on erinomainen kohde perhematkaajille, jotka haluavat tarjota lapsille riehakkaan päivän poissa kaupungin hälystä. Alueella on myös hotelleja yöpymiseen. Huvipuiston alueelta löytää vartioituja parkkipaikkoja, joissa auto säilyy turvallisesti ympäri vuorokauden.

Kulttuuria kaipaaville

Taiteilijoiden asuinpaikkana tunnettu Montmartre sijaitsee Pariisin pohjoisosassa. Tämä marttyyrien vuori on Pariisin korkein kukkula ja sinne matkaa näppärästi myös autolla. Tie kulkee Rue de Rivolin kautta, ja kukkulan saavuttaa noin 20 minuutissa. Montmartren alueella on tarjolla myös vartioituja ja maksullisia parkkipaikkoja.

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.