Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus: Nizza - vertaile Skyscannerin avulla

alam
avis
eury
sixt
thrf
budg

AUTONVUOKRAUS: NIZZA

Moni haluaa kokea unelmiensa kaupunkiloman vapaana aikatauluista. Skyscannerin avulla sinun ei tarvitse käyttää kallisarvoista aikaasi matkasuunnitelman tekoon, koska teemme kaiken tämän puolestasi! Skyscanner tarjoaa maailman tunnetuimpien autovuokraamoiden vuokra-autojen lisäksi kattavan ajotietopaketin Nizzasta, sen ympäristöstä ja kaupungin pysäköimismahdollisuuksista. Tämän lisäksi haluamme jakaa juuri sinulle sopivat vinkkimme Nizzan alueen nähtävyyksistä, joihin kannattaa tutustua ajaen.

AUTONVUOKRAUS NIZZASSA

Autovuokraamot

Nizzasta löytyy monia tunnettuja ja kansainvälisiä autovuokraamoita, kuten Europcar, Avis ja Sixt. Nizzassa toimii myös paikallisia autovuokraamoita kuten Ada ja Riviera car rent.

Vuokra-autojen noutopisteet

Suurin osa vuokra-autojen noutopisteistä löytyy vuokraamosta riippuen Nizzan kansainväliseltä lentokentältä, rautatieasemalta ja satamasta. Toimipisteitä löytyy myös useista osoitteista keskustan alueelta.

Ajoneuvoja

Nizzan autovuokraamot tarjoavat automalleja hyvin erilaisten matkaajien tarpeisiin. Valikoimasta löytyy economy-luokan autoja, pienempiä mini-autoja vaikkapa pariskunnille sekä tilavampia perheautoja.

HYVÄ TIETÄÄ: LIIKENNE NIZZASSA

Nopeusrajoitukset

Nopeusrajoitukset Nizzassa ovat seuraavat: kaupunkialueilla 50 km/h (30 mph), kehäteillä 70 km/h (43 mph), pääteillä 90 km/h (56 mph) ja moottoriteillä 130 km/h (80 mph) ja 110 km (68 mph) sadesäällä.

Ruuhka-ajat

Niin kuin muissakin suurissa kaupungeissa yleensä, on Nizzassa myös omat ruuhka-aikansa. Ruuhka-ajat sijoittuvat Nizzan aamun aikaisiin tunteihin klo 7:30–9.30 ja iltaan klo 16:00–18:00. Varsinkin ilta-aikaan keskustan alueen ruuhkat aiheuttavat jonoja.

Julkiset kulkuvälineet

Nizzan julkisesta liikenteestä pitävät huolen bussit, ratikat, taksit ja ekologisempana vaihtoehtona lukuisat vuokrausta tarjoavat pyöräparkit. Julkiset kulkuvälineet eivät ole suuri riski autolomailijoille, mutta silmät on hyvä pitää auki varsinkin kesäsesonkiaikana pyöräilijöiden varalta.

Tiet

Nizzan rannikkomaisemat ovat hengästyttävän kauniit, joten kaupunki on suosittu paikka autonvuokraajille. Suosituin reitti on A8-tie ja Route nationale 7, jotka linkittävät Nizzan Marseilleen.

Pysäköinti

Nizzasta löytyy yli 19 000 autoparkkia, joten se on erittäin autoystävällinen kaupunki. Muun muassa seuraavat autoparkit tarjoavat 60 minuutin ilmaisen pysäköinnin: Promenade du Paillon, Promenade des Arts, Palais de la Méditerrannée, Corvésy, Palais Masséna, Palmeira, Les Bosquets, Marshall, Palais de Justice ja Saleya.

KOE NIZZA TIEN PÄÄLLÄ

Sinulla on vuokra-auto käytössäsi, joten miksi et lähtisi pienelle tutkimusmatkalle? Nizzan ympäristöstä löytyy monia kiehtovia nähtävyyksiä, joihin pääsee näppärästi autolla. Listasimme Nizzassa ja sen ympäristössä sijaitsevat vierailun arvoiset paikat, jotka voisivat kiinnostaa juuri sinua.

Lähiseutumatkailua

Aivan Nizzan naapurissa sijaitsee toukokuisista elokuvafestivaaleistaan tuttu Cannes. Julkkisten suosimassa Cannesissa kaikki on hieman elegantimpaa: ravintolat, yökerhot ja vaateliikkeet. Varsinkin kesäsesonkiaikaan Nizzan ja Cannesin väliset tiet voivat olla ruuhkaisia. Nopeimmillaan Cannesiin ajaa A8-tien kautta 40 minuutissa.

Luonnon helmaan

Mont Boronin kukkula on ehdoton must-see, kun sinulla on vuokra-auto käytössäsi. Mont Boron on monien ökyrikkaiden loma-asuntoaluetta, ja siellä näkeekin toinen toistaan hienompia autoja ja ravintoloita. Sieltä löytyy myös toinen mielenkiintoinen nähtävyys eli esihistoriallinen luola Grotte du Lazaret. Mont Boronille ajaa helpoiten sinne kulkevan samannimisen bulevardin kautta.

Arkeologiaa arvostavalle

Nizzan arkeologinen alue ja museo sijaitsevat Cimiezin kaupunginosassa, jossa edelleenkin näkyy entisen pääkaupungin Cemenelumin rauniot. Arkeologisessa museossa voi tutustua menneeseen vanhojen kolikkojen, korujen ja työkalujen kautta. Cimiez sijaitsee aivan Nizzan ydinkeskustassa, joten auton voi jättää huoletta vaikkapa tienvarteen.

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.

*Tämä on arvioitu hinta, joka auttaa sinua valitsemaan useista vaihtoehdoista. Tämän päivän hinta perustuu viimeisen 15 päivän aikana Skyscannerilta löydettyjen matalimpien hintojen keskiarvoon.