Kartta

Lennot Nizzaan

Miten löydät halvat lennot Nizzaan?

Ranskan Riviera Nizza on yksi suosituimmista matkakohteista kesäisin. Anna Skyscannerin siis auttaa sinua etsimään kesäkauden kuumimmat tarjoukset Nizzaan! Tämä onnistuu helposti Skyscannerin lentohaun kautta. Vain sekunneissa saa tiedon siitä, mitkä kaikki lentoyhtiöt tarjoavat lennot Nizzaan ja kenellä hinnat ovat herkullisimmillaan juuri aikomallasi ajankohdalla. Parhaimmat hinnat saat varmistettua Skyscannerin Hintavahdilla, jonka asennettuasi saat välittömästi tiedon suoraan sähköpostiisi, kun lennot Nizzaan ovat edullisimmillaan. Näin voit taata, että sinulla jää matkabudjettiisi reilusti ylimääräistä käyttövaraa.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Nizzaan

Helsinki-Vantaan lentoasema tarjoaa sinulle täysin suorat lennot Nizzan auringon alle! Kaikkinensa lentoaika on vaivaiset 3 tuntia 30 minuuttia, jonka aikana kerkeät juhlistaa tulevaa lomaasi vaikkapa muutamalla skumppalasillisella.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Nizzaan?

Ainoastaan Norwegian tarjoaa suorat lennot Nizzaan Suomesta, mutta välilaskun kanssa sinne matkaa useampikin Sky Alliancen ja OneWorldin lentoyhtiö.

Nizzan lentokentät

Côte d'Azurin kansainvälinen lentoasema on Nizzan ensisijainen lentokenttä ja se on myös Ranskan tärkein lentokenttä heti Pariisin jälkeen. Côte d'Azurin kansainvälinen lentoasema sijaitsee noin 6 kilometrin päässä Nizzan kaupunkialueesta. Lentoasemalta kulkee busseja Nizzan keskustaan noin puolen tunnin välein ja lippuja voi kyytiin ostaa terminaalista. Myös taksi on nopea vaihtoehto lyhyelle matkalle, mutta on hyvä muistaa, että taksihinnat ovat Ranskassa korkeampia kuin Suomessa ja valitettavasti myös turistien tietämättömyyttä käytetään hyväksi taksimaksun suhteen.

Milloin on parhain aika vierailla Nizzassa?

Ranskan Rivieralla on harvemmin kylmää edes talvella, joten säät suosivat Nizzan matkailijoita ympäri vuoden. Nizzassa onkin upeimmat säät koko Ranskan maalla, koska ympäröivä vuoristo suojaa kaupunkia tuulisuudelta. Ruuhkaisinta aikaa Nizzassa on heinä-elokuussa, jolloin kaupungissa saa nauttia todella kuumista helteistä, mutta myös erilaisista musiikkifestivaaleista. Kevät on Nizzan vierailijan parhainta aikaa, koska tuolloin sää ei ole vielä liian helteinen, vaan muistuttaa lämpötiloiltaan Suomen kesää uintimahdollisuuksineen. Tuolloin myös hotellit ovat halvempia kuin kiivaimman kesäsesongin aikaan.

Mitä nähdä ja tehdä Nizzassa?

Nizza on rantalomakohde, joten rannalla loikoilu ja kauniin rusketuksen metsästys ovat osa kaupunkiin matkaavan aktiviteetteja kaiken muun hauskanpidon ohella. Nizza tunnetaan ranskalaisten raharikkaiden lomaparatiisina, jossa mikään ei ole varsinkaan kesäkuukausina halpaa! Shoppailu onkin osa Nizza-kokemusta ja tarjolla on kaikkea aina luksusvaatteista rihkamaan. Pikkuputiikit ovat näkyvästi esillä Nizzan kaupunkikuvassa ja erityisesti vanhakaupunki houkuttelee turisteja ostoksille. Myös kauppahallit ja torit ovat suosittuja paikkoja tuliaisten hankkimiseen. Yöelämän sanotaan olevan Nizzassa Ranskan parhainta ja valinnanvaraa riittää pikku jazz-klubeista monenlaisiin trendiravintoloihin. Eri museoiden ja taidegallerioiden kiertely on myös miellyttävää ajanvietettä ruuhkaisten rantojen sijaan. Näitä edustavat muun muassa modernin ja nykytaiteen museo MAMAC ja Nizzan arkeologinen museo.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Ranskan Riviera, Promenade des Anglais, Nizzan katedraali, Nizzan observatorio.

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Nizza lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.