Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus: Venetsia | Vuokraa auto Skyscannerin avulla

Alamo
Avis
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz

###AUTONVUOKRAUS: VENETSIA

Autonvuokraus Venetsiasta on helppoa! Vuokra-auto Venetsian lentokentältä ja kaupungista löytyy Skyscannerin avulla näppärästi yhdellä haulla: Tee haku ja kun olet valinnut itsellesi sopivimman vuokra-auton Venetsian lentokentältä, me ohjaamme sinut suoraan autovuokraamon sivuille vahvistamaan varauksesi! Skyscannerin avulla saat aina kätevästi parhaat autonvuokraustarjoukset.

Etsi ja löydä paras ja edullisin vuokra-auto Venetsiasta Skyscannerin matkahaun avulla ja näet kaikki kaupungin nähtävyydet ja lähialueen käyntikohteet helposti!

Skyscanner tarjoaa maailman tunnetuimpien autovuokraamoiden vuokra-autojen lisäksi kattavan ajotietopaketin Venetsiasta ja sen ympäristöstä ja kaupungin pysäköimismahdollisuuksista. Tämän lisäksi haluamme jakaa juuri sinulle sopivat vinkkimme Venetsian alueen nähtävyyksistä, joihin kannattaa tutustua ajaen.

Etis ja löydä halvat lennot Venetsiaan: Lennot reitille Helsinki-Venetsia.

###AUTONVUOKRAUS VENETSIASSA

####Autovuokraamot Venetsiassa Venetsiasta löytyvät käytännössä kaikki maailman tunnetuimmista autovuokraamoista, kuten Hertz, Europcar, Alamo, Sixt ja Avis. Tarjolla on myös paikallisia autovuokraamoita, kuten Maggiore Rent. ####Vuokra-autojen noutopisteet Monia vuokra-autojen noutopisteitä löytyy vuokraamosta riippuen Venetsian Marco Polon lentokentältä ja rautatieasemalta. Toimipisteitä löytyy myös useista osoitteista keskustan alueelta. ####Ajoneuvoja Venetsian autovuokraamot tarjoavat automalleja hyvin erilaisten matkaajien tarpeisiin. Valikoimasta löytyy sekä perinteisiä kaupunkikäyttöön erinomaisesti soveltuvia economy-luokan autoja että tilavampia perheautoja, avoautoja ja luksustason kulkuvälineitäkin.

###HYVÄ TIETÄÄ: LIIKENNE VENETSIASSA

####Nopeusrajoitukset Nopeusrajoitukset Italiassa ovat seuraavat: kaupunkialueella 50 km/h, maantiellä ja muilla teillä 90–100 km/h ja moottoriteillä 130 km/h. Nämä yleiset nopeusrajoitukset pätevät kaikkialla, ellei muuta ole liikennemerkein osoitettu. Muista noudattaa rajoituksia, kun sinulla on käytössäsi vuokra-auto Venetsiassa. ####Ruuhka-ajat Kaikkein ruuhkaisimman liikenteen Venetsiassa aiheuttavat kaikki vesiteitse kulkevat ajoneuvot, kuten vesitaksit ja bussit. Venetsian keskusta-alue on todella pieni – sen kävelee ympäri noin tunnissa – joten siellä liikkuu parhaiten jättämällä auton parkkiin. Auto on käytännöllinen hieman Venetsian ulkopuolella liikkuessa. Toki Venetsian maanteillä näkyvät myös perinteiset aamu- ja iltaruuhkat klo 07:00-09:00 välisenä aikana ja jälleen illalla klo 16:00–18:00. ####Julkiset kulkuvälineet Venetsian alueen julkisen liikenteen kattavat ensisijaisesti bussit, metro junat, taksit ja ratikat. Kuten Roomassa, myös Venetsiassa tiealueilla näkyy skoottereita todella paljon, joten ne ovat yksi merkittävä ryhmä liikenteessä. Julkiset kulkuvälineet eivät ole suuri riski autolomailijoille, vaikka varovaisuus on suotavaa liikenteessä. ####Tiet Venetsiaan ajat helposti vuokra-autolla. Sinne johtavat lukuisat tiet eri puolilta Italiaa: A4 Triestestä ja Turinista, A27 moottoritie Ballunesta ja A13-moottoritie Bolognasta. Venetsian saavuttaa myös kansainvälisiltä teiltä, kuten SS.14-tieltä Triestestä ja valtatieltä SS.13 Radicchiosta. SS.309 kulkee Venetsiaan Roomasta Adriaticin rannikon kautta ja SS11-tie Paduasta. ####Pysäköinti Pysäköinti Venetsiassa on kallista niissä harvoissa paikoissa, joissa sitä tarjotaan. Viikkohinnat saattavat vaihdella 24 eurosta 140 euroon. Kaikkein halvimmat pysäköintipaikat löytyvät Venetsian lentokentän yhteydestä. Venetsiasta löytyy myös muutamia parkkihalleja San Marcosta ja Sant Andreasta. Myös Tronchetton saarelta löytyy väljä parkkialue.

###KOE VENETSIA TIEN PÄÄLLÄ

Sinulla on vuokra-auto Venetsiassa, joten miksi et lähtisi pienelle tutkimusmatkalle? Kaupungin ympäristöstä löytyy monia kiehtovia nähtävyyksiä, joihin pääsee näppärästi autolla. Itse Venetsiassa ei voi ajaa autoa, mutta listasimme Venetsian ympäristössä sijaitsevat vierailun arvoiset paikat, jotka voisivat kiinnostaa juuri sinua. ####Padova Padovan kaupunki sijaitsee 40 minuutin ajomatkan päästä Venetsiasta. Kaikkein suorinta reittiä sinne pääsee A4/E70- ja A57-teiden kautta. Padovassa on paljon historiallisia nähtävyyksiä, joissa saa vierähtämään muutamankin päivän. Tällaisia ovat esimerkiksi Antonius Padovalaisen basilika ja kaunis Prato della Vallen aukio. ####Treviso Treviso on Trevison maakunnan pääkaupunki ja siellä asustaa noin 90 000 ihmistä. Kaikkein suosituin ja hengästyttävän kaunis nähtävyys on ”kuollut järvi” Lago Morto, mutta kaupunki houkuttelee myös viinimatkailijoita. Maalaismaisemissa sijaitseva Villa Angarano tuottaa viiniä ja oliiviöljyä. Trevisoon ajaa Venetsiasta noin 40 minuutissa A27-tien kautta. ####Vicenza Yksi suosituimmista matkakohteista heti Venetsian jälkeen on Vicenzan kaupunki Venetossa. Siellä sijaitsevat Unescon maailmanperintökohteiksi listatut 1500-luvulla rakennettu Villa Capra ja palladiolaiset huvilat. Nämä arvokkaat nähtävyydet houkuttelevatkin paikalle paljon turisteja kesäaikaan. Vicenzaan ajaa Venetsiasta noin 50 minuutissa A4/E70-tien kautta.

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.