Kartta

Lennot Venetsiaan

Miten löydät halvat lennot Venetsiaan?

Skyscanner on mitä parhain matkakumppanisi, kun tarvitset lennot Venetsiaan mahdollisimman vaivattomasti ja halvalla! Skyscanner antaa myös matkasi suunnitteluun joustavuutta, koska se tarjoaa sinulle lukuisia vaihtoehtoja ja lentoyhtiöitä, joilla on edullisimmat lennot Venetsiaan valikoimissaan. Sinä olet kuitenkin se, joka tekee lopullisen valinnan siitä, milloin ja minkä lentoyhtiön kautta hankit lennot Venetsiaan. Etsi markkinoiden parhaat lentotarjoukset Skyscannerin lentohaulla tai aseta itsellesi Hintavahti, joka ilmoittaa sinulle heti, kun lennot Venetsiaan ovat halvimmillaan.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Venetsiaan

Uudenmaan Helsinki-Vantaan lentoasema on ainoa lentoasema Suomessa, joka operoi suoria lentoja Venetsiaan.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Venetsiaan?

Suomesta pääsee Venetsiaan varsin edullisin hinnoin, jos olet oikeaan aikaan liikkeellä lentolippujen kanssa. Helsingistä lentoja Venetsiaan operoivat suomalaisten suosikkiyhtiöt, kuten Finnair ja Norwegian erikseen tai yhteislentojen kautta. Näiden lisäksi Venetsiaan lentävät Helsingistä monet muutkin lentoyhtiöt, kuten muun muassa Air France.

Venetsian lentokentät

Venetsian lentokenttä Marco Polo on Venetsian ensisijainen lentokenttä, joka sijaitsee Mestressä. Venetsiasta löytyy myös toinen lentokenttä, Trevison lentoasema, jota käyttävät lähinnä halpalentoyhtiöt. Venetsiassa kun ollaan, niin lähes kaikki julkinen liikenne tapahtuu vesiteitse. Siksipä Marco Polon lentokentältä pääset näppärimmin Venetsian keskustaan vesibussilla. Lippujen ostaminen vesibussiin onnistuu etukäteen Alilagunan verkkosivuilta tai saapumisterminaalin lipunmyyntipisteestä. Trevison lentoasemalta sen sijaan pääset Venetsian Piazzala Roma -aukiolle.

Milloin on parhain aika vierailla Venetsiassa?

Venetsia ei ole ihanteellinen kesälomakohde, jos hakee rauhaa ja vihaa jonottamista. Venetsia on nimittäin tupaten täynnä matkailijoita heinä-elokuun aikaan. Sen lisäksi, että tuohon aikaan Venetsiassa on erittäin kostean kuumaa, ovat myös hotellien hinnat korkeimmillaan. Elokuussa Venetsiassa vietetään maailmankuuluja Venetsian elokuvajuhlia, mikä on omiaan korottamaan hotellien hintoja entisestään – jos onnistuu huoneen tuolloin saamaan. Alkukevät huhtikuussa ja syksy lokakuun aikana ovat parhaimmat ajat matkustaa Venetsiaan. Sää ei ole lämpimimmillään, mutta kaduilla on tilaa liikkua ja kaupungissa leijuu mystinen tunnelma, jota saa aistia vieläpä lähes omassa rauhassa.

Mitä nähdä ja tehdä Venetsiassa?

Venetsia itsessään on kiehtova arkkitehtuurinen näyttämö sympaattisine siltoineen ja kanaaleissa ohi viilettävine gondoli-veneineen. Jos kuitenkin haluat nähdä pintaa syvemmälle, kannattaa tutusta Venetsiaan käytännön tekemisen kautta. Venetsiassa taiteet ja ruoka kulkevat käsi kädessä ja siellä järjestetäänkin aktiivisesti erilaisia kokkaus- ja käsityökursseja. Löydät näistä varmasti tarkempaa tietoa verkosta tai matkatoimiston kautta. Venetsialaiset itse piipahtavat lounasaikoihin siemaisemassa viiniä bacaro-baareissa, joissa lasillisen ohessa maistellaan paikallisia tramezzini-voileipiä. Varsinaista rantaelämää Venetsian kaupunkialueella ei ole, mutta se on vain muutaman minuutin päässä Lido-saarella, josta löytyykin 15 kilometrin pituinen Blue Moon Beach. Lido on erinomainen päiväkohde rannalla löhöilyyn tai vaikkapa pyörälenkille, jos Venetsian ruuhkaiset tiet alkavat kuumottaa.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Pyhän Markuksen basilikakirkko, Venetsian sillat, Dogen palatsi, Rialton silta.

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Venetsia lähellä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Venetsia on kaksi lentokenttää: Venetsia Marco Polo ja Venetsia Treviso.
Transavia France, Norwegian, GOL Linhas Aéreas, BA Cityflyer, Azul Airlines, Laudamotion, germanwings sekä Garuda Indonesia lentävät suoraan kohteeseen Venetsia.
Edullisin lentokuukausi kohteeseen Venetsia on huhtikuu.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.