Kartta

Halvat lennot Budapestiin

Miten löydät halvat lennot Budapestiin?

Budapest on viihtyisä kaupunkikohde vaikkapa pitkän viikonlopun ajaksi. Kaikki halvat lennot Budapestiin löydät lentohaullamme. Jos taas haluat miettiä rauhassa Budapestin matkasi ajankohtaa, aktivoi käyttöösi Hintahälytys.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Budapestiin

Suoria lentoja Budapestiin operoidaan Suomesta Helsinki-Vantaan lentoasemalta sekä Tampere-Pirkkalan lentoasemalta.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Budapestiin?

Suomesta lentoja Budapestiin lentävät muun muassa Finnair ja Air Baltic.

Budapestin lentokentät

Lennot Budapestiin saapuvat Liszt Ferencin lentoasemalle, joka sijaitsee 16 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Budapestin keskustaan pääsee matkaamaan edullisesti joko bussilla tai metrolla. Taksi Budapestiin lentokentältä keskustaan maksaa noin 20 euroa.

Milloin on parhain aika vierailla Budapestissa?

Lennot Budapestiin voi hankkia ympäri vuoden, koska kaunis kaupunki on edukseen sekä kesä- että talviaikaan. Jos haluat välttää turistirysät nähtävyyksille, kuten Linnanvuorelle ja suosittuihin kylpylöihin, kannattaa kaupunkiin suunnata keväällä tai syksyllä. Tutki Budapestin hotellitarjontaa jo hyvissä ajoin etukäteen Skyscannerin hotellihaulla.

Mitä nähdä ja tehdä Budapestissa?

Unkarin ihana pääkaupunki Budapest on erinomainen viikonloppukohde, jonne pääsee lentämään Suomesta nopeallakin aikataululla. Suomesta kun lentoja Budapestiin tarjotaan useimmiten suorina. Vierailijat huomaavat pian keskustaan saapuessaan, että kauniin Budapestin kaupunkikuvan maalaavat Budan puolella sijaitsevat Gellértinvuori ja Linnanvuori, jotka ovatkin Unkarin vierailluimpia kohteita. Budapest jakautuu kahteen kaupunginosaan, Budaan ja Pestiin, joita voi tutkia vaikkapa erillisinä lomapäivinä. Kaupunginosia yhdistävät näyttävä sillat, kuten Ketjusilta, joka herää eloon varsinkin ilta-aikaan valaistuna. Budan puolella vierailijoita vetävät puoleensa myös Linnanvuorella sijaitseva vanha kaupunginosa sekä Budan linna. Samalta suunnalta löytyy myös Unkarin Kansallisgalleria. Pestin puolella matkaajien kannattaa poiketa näyttävää paikallista arkkitehtuuria edustavissa Unkarin parlamenttitalossa, huikeassa kansallisoopperassa sekä Baletti-instituutissa. Budapestissa kannattaa istahtaa myös sen moniin viihtyisiin kahviloihin, baareihin ja ravintoloihin, jotka hämmästyttävät suomalaisen edullisuudellaan. Muistathan myös Budapestin lukuisat kylpylät, jotka kutsuvat väsyneen matkailijan rentoutumaan. Yksi tunnetuimmista on Gellértin kylpylä, joka sijaitsee Gellértinvuoren juurella.

Kuuluisimmat nähtävyydet:Elbe tunnel, Rathausmarkt, Speicherstadt, Hampurin taidehalli, Binnenalster

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Budapest lähellä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Budapest on yksi lentokenttä: Budapest.
Delta, KLM Cityhopper, Transavia France, KLM, Singapore Airlines, Danish Air Transport, Eurowings Europe sekä Shanghai Airlines lentävät suoraan kohteeseen Budapest.
Edullisin lentokuukausi kohteeseen Budapest on toukokuu.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.