Kartta

Halvat lennot Turku - Budapest

Parhaat viime hetken lentotarjoukset

Loman tarpeessa? Matkan varaaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Tässä on meidän valitsemamme parhaat äkkilähdöt kohteeseen Budapest...
Vain arvioidut alhaisimmat hinnat. Löydetty viimeisten 14 päivän aikana.

Lennon tiedot kohteesta Turku kohteeseen Budapest

Edullisin menopaluuhinta viime kuussa

46 €

Suoraa lentoyhtiötä

0

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 1469 kilometriä

3t 45min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Finnair

Budapest

1 lentokenttä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Budapest on yksi lentokenttä: Budapest.
Skyscannerin paras hinta lennolle kohteesta Turku kohteeseen Budapest on 46 €. Tämä löytyi vertailemalla eri yhtiöitä, ja on koko kuukauden edullisin hinta.
3t 45min on keskimääräinen lentoaika kohteesta Turku kohteeseen Budapest.
Mikään lentoyhtiö ei lennä suoraan kohteesta Turku kohteeseen Budapest.

Tiedot on tarkistettu joulukuussa 2015

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat suoria lentoja Turusta Budapestiin

Turusta ei operoida suoria lentoja Budapestiin. Matkustajien tulee ensin matkata Turusta Helsinkiin, josta Finnair ja Norwegian Air tarjoavat suoria lentoja Budapestiin.

Tietoa lähtöterminaalista

Turun lentoasema on Suomen neljänneksi suurin lentokenttä ja yksi kiireisimmistä heti Helsinki-Vantaan lentoaseman jälkeen. Turun lentoasemalta löytyy kaksi terminaalia, ja matkustajia siellä palvelevat ennen ja jälkeen matkan Kanrestan kahvila-ravintolapalvelut. Turun lentoasemalta löytyy myös pankkiautomaatti, jos tarvetta rahannostoon ennen matkaa ilmenee. Työmatkaajat Turun lentoasema huomioi tarjoamalla ilmaisen wifi-yhteyden ja kokoustilojen vuokraamisen nopeallakin aikataululla.

Tietoa saapumisterminaalista

Budapestin Ferenc Lisztin kansainvälinen lentoasema on kaupungin ainoa lentokenttä ja Unkarin suurin lentoasema. Se sijaitsee noin 20 kilometrin päässä Budapestin kaupunkialueelta.  Ferenc Lisztin lentoasemalla operoi kolme pääterminaalia, jotka ovat 1, 2A ja 2B. Terminaali 1 on halpalentoyhtiöiden käytössä ja Schengen-alueelta saapuvien matkaajien ensisijainen terminaali on 2A.  Terminaalia 2B käyttävät ulkomaiset lentoyhtiöt, jotka eivät toimi Schengen-alueella.

Ferenc Lisztin kansainväliseltä lentosemalta ei ole junayhteyksiä keskustaan, mutta sieltä on eri puolille Budapestia toimivat bussiyhteydet. Esimerkiksi bussilinjat 200 ja 93 liikennöivät Köbánya-Kispestin juna- ja metroasemalle.

Mitä voit odottaa Budapestilta

Unkarin pääkaupungissa Budapestissa on rosoista kauneutta, ja se onkin yksi Euroopan suosituimmista kaupunkikohteista. Sinne tullaan pääasiassa laadukkaiden kylpylöiden ja merkittävien nähtävyyksien perässä. Budan Linnavuori on yksi kaupungin tunnetuimmista vierailukohteista. Linnavuoren alue on suhteellisen laaja, joten siellä voi helposti vierähtää tunti jos toinenkin. Linnavuorella voi ihastella Budapestin kauniita kaupunkimaisemia ja kesäsesongin aikaan istuskella alueen monissa kahviloissa ja terasseilla. Jos altaalla loikoileminen kiinnostaa enemmän kuin pitkät kävelymatkat, kannattaa suunnata Széchenyin kylpylään, joka on yksi Budapestin vanhimmista ja arvostetuimmista kylpylöistä.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.