Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus lentokentällä: Budapest - vertaile hintoja Skyscannerin avulla

Autonvuokraus Budapestin lentokentällä

Olipa suunnitelmissasi viettää kylpyläloma Budapestissa tai historiallinen viikonloppu Esztergomissa, Skyscanner auttaa sinut perille. Löydät parhaimmat autonvuokrausvalikoimat Budapestin lentokentältä Skyscannerin avulla.

Missä autovuokraamot sijaitsevat Budapestin lentokentällä?

Budapestin lentokentällä toimivat seuraavat autovuokraamot: Avis, Hertz, Buchbinder, Budget, Hertz ja Sixt. Kaikkien näiden autovuokraamoiden asiakaspalvelutiskit sijaitsevat lentokentän terminaalissa 2.

Tankkausasemat lähellä Budapestin lentokenttää

Otathan huomioon, että sinulta voidaan edellyttää auton tankkausta täyteen ennen sen palauttamista autovuokraamolle. Tämä riippuu täysin siitä, minkälaisen sopimuksen olette laatineet yhdessä autovuokraamon kanssa.

Kun lähestyt terminaalia 2 Budapestin lentokentällä, huomaat tien oikealla puolella McDonald´sin ja pienen Agip-huoltoaseman. Agip-huoltoasema sijaitsee vain muutaman sadan metrin päässä T2-terminaalista.

Budapestin lentokentän ympäristö autolla

Budapestin lentokentän sijainti sopii hyvin automatkailijoille, jotka haluavat lähteä tutkimaan Unkarin lisäksi Romaniaa ja Slovakiaa. Itse Budapestin Ferenc Lisztin kansainvälinen lentokenttä sijaitsee noin 16 kilometrin päässä kaupungin keskustasta.

Miten pääset perille?

Valikoimme muutaman suositun kaupunkikohteen Budapestin ympäristöstä, jotka voisivat kiinnostaa sinua. Alta löydät myös ajo-ohjeet kohteisiin sekä miten pääset niihin suoraan Budapestin lentokentältä.

Gödöllo

Hauskan niminen Gödöllon kaupunki on Budapestin lisäksi yksi Unkarin suosituimmista matkakohteista. Gödöllo tunnetaan huikeista palatseistaan, ja yksi kuuluisimmista on Kuninkaallinen palatsi, joka tarjoaa vierailijoilleen myös ilmaisen pysäköinnin. Gödöllon kaupunki sijaitsee Budapestin itäpuolella eli Pestin alueella.

Budapestin lentokentältä ajaa Gödölloon nopeimmillaan 25 minuutissa teiden M31 ja M0 kautta. Tällä reitillä on odotettavissa tullimaksu. Toinen reitti kulkee M31-tien kautta 38 minuutissa.

Esztergom

Pohjois-Unkarin Esztergom on yksi historiallisesti merkittävimmistä ja vanhimmista kaupungeista Unkarissa. Tämän vuoksi se on myös yksi suosituimmista matkakohteista Unkarissa niille, jotka ovat kiinnostuneita maan historiasta. Kaupungissa sijaitsee museo, jonka arkistoista löytyy monia historiallisia asiakirjoja ja kuvia Unkarin kuningaskunnan ajoilta. Kaupungin tunnetuin nähtävyys on vuonna 1820 valmistunut basilika.

Budapestin lentokentältä ajaa Esztergomiin noin 1 h 7 minuutissa M0-tien kautta. Tällä reitillä on odotettavissa tullimaksuja.

Budapest

Kukapa ei Budapestia rakastaisi? Lentoyhteydet Suomesta Budapestiin ovat suorat ja vaivattomat, joten tämä persoonallinen kaupunki on kivunnut myös monen suomalaisen suosikkikohteeksi. Budapestiin saavutaan yleensä kolmesta syystä: hauskanpidon, kylpylöiden ja historian vuoksi. Hauskanpidosta pitävät huolen Budapestin alhaiset hinnat, oli puhe sitten baareista tai ravintoloista. Kaupungin tunnetuimmat kylpylät ovat Széchenyin ja Királyn kylpylä. Yksi vanhimmista nähtävyyksistä on kukkulalla sijaitseva Budan linna.

Budapestin lentokentältä Budapestin keskustaan ajaa tien 4 kautta 24 minuutissa.

Pysäköinti

Kuten monessa muussakin isommassa eurooppalaisessa kaupungissa, myös Budapestissa parkkeeraaminen voi olla hyvin haastavaa. Budapestissa pysäköinti tapahtuu vyöhykkeittäin. Yleisesti ottaen pysäköiminen on maksullista klo 08:00 - 18:00 välillä arkisin. Kaupungissa on kuitenkin muutamia vyöhykkeitä, joissa voi pysäköidä klo 08:00 – 20:00 välillä. On hyvä huomioida, että kaikilla kaupungin parkkialueilla ei ole vartiointia. Lauantaisin, sunnuntaisin ja kansallisina vapaapäivinä pysäköinti on ilmaista muutamaa aluetta lukuun ottamatta. Minimipysäköintiaika on 15 minuuttia.

Kaikkein turvallisinta on pysäköidä auto suurempaan parkkihalliin, jotka ovat Budapestissa auki ympäri vuorokauden. Muutamia laajoja maanalaisia parkkihalleja ovat muun muassa Reáltanoda street Car Park (V., Reáltanoda u. 5. szám), Bazilika Garage (V., Sas utca), Krisztina Garage ja Mercure Buda. Yksityiskohtaisempaa tietoa Budapestin pysäköimismahdollisuuksista kannattaa etsiä Budapestin omilta sivustoilta.

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.