Autonvuokraus lentokentällä: Budapest - vertaile hintoja Skyscannerin avulla

Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus: Budapestin lentokenttä

Autonvuokraus Budapestin lentokentältä on helppoa! Olit sitten matkalla Budapestin kaupunkiin tai vaikkapa Balaton-järven hiekkarannoille loikoilemaan, vuokra-auto Budapestin lentokentältä löytyy Skyscannerin avulla näppärästi yhdellä haulla. Kun olet valinnut itsellesi sopivimman vuokra-auton Budapestin lentokentältä, me ohjaamme sinut suoraan autovuokraamon sivuille vahvistamaan varauksesi.

Saat siis aina helposti parhaat autonvuokraustarjoukset!

Nämä autovuokraamot toimivat Budapestin lentokentällä:

Löydät muun muassa seuraavat autovuokraamot Budapestin lentokentältä: Avis, Buchbinder, Budget, Enterprise, Europcar, Hertz ja Sixt. Voit tarkistaa autovuokraamoiden aukioloajat niiden nettisivuilta. Suurin osa palvelupisteitä on auki aikaisesta aamusta myöhään yöhön asti. Autovuokraamoiden palvelupisteet sijaitsevat saapuvien lentojen tuloaulassa.

Etsi ja löydä paras ja edullisin vuokra-auto Budapestistä Skyscannerin matkahaun avulla, ja nouse auton rattiin Budapestin lentokentällä.

Vuokra-autolla Budapestiin

Budapestin lentokenttä sijaitsee reilun 20 km päässä kaupungin keskustasta. Ajomatka Budapestiin kestää noin puoli tuntia, hiukan ruuhkista riippuen. Reitti on selkeä, sillä lähdet lentokentältä 4-tietä ja päädyt suoraan ydinkeskustaan. Tiedätkö jo, mitä tehdä Budapestissä? Lue lisää: Budapestin top 10 parhaat nähtävyydet!

Vuokra-autolla Balaton-järvelle

Ihanan Balaton-järven maisemat ihastuttavat ja rantakaupungeissa vietät leppoisaa rantalomaa. Se on itse asiassa Keski-Euroopan suurin järvi ja sitä kutsutaan Unkarin Rivieraksi. Järvelle on matkaa lentokentältä reilut 150 km ja ajomatka kestää noin 1 tunnin ja 45 minuuttia. Jos lähdet matkaan Budapestistä, suuntaa M7-moottoritielle kohti etelää. Pysähdy järvenrantakaupungeissa, esim Siofokissa.

Muuta tärkeää tietoa, kun sinulla on vuokra-auto Budapestin lentokentältä

Budapestin kaupunkialueella on useita eri pysäköintivyöhykkeitä. Yleisesti voidaan sanoa, että pysäköinti on maksullista ma-pe klo 8-18 aikana, viikonloppuisin kadunvarsipysäköinti on ilmaista. Voit maksaa parkin joko automaatilla tai joillakin alueilla myös puhelimen sovelluksella. Katos tarkemmat tiedot kadunvarsiopasteista. Kaupungissa on myös kymmeniä parkkihalleja ja pysäköintialueita, joissa pysäköinti maksaa noin 240-600 HUF / tunti.

Yleensä autovuokraamot edellyttävät, että palautat auton tankki täynnä. Lentokenttää lähimmät huoltoasemat sijaitsevat aivan lentokentän vieressä, 4-tien varressa. Huoltoasemia on useita, joten valinnanvaraa riittää.

Lennot ja hotelli matkalle Budapestiin

Sen lisäksi, että autamme sinua löytämään parhaan vuokra-auton Budapestin lentokentältä, Skyscanner vertailee puolestasi tuhansia ja taas tuhansia lentoja ja hotelleja. Löydä siis halvat lennot Budapestiin esimerkiksi reitille Helsinki-Budapest sekä sinulle sopivin majoitus.

*

Tiedot tarkistettu marraskuussa 2018.

*

Alamo
Avis
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.

*Tämä on arvioitu hinta, joka auttaa sinua valitsemaan useista vaihtoehdoista. Tämän päivän hinta perustuu viimeisen 15 päivän aikana Skyscannerilta löydettyjen matalimpien hintojen keskiarvoon.