Kartta

Halvat lennot Tampereelta Budapestiin

Parhaat viime hetken lentotarjoukset

Loman tarpeessa? Matkan varaaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Tässä on meidän valitsemamme parhaat äkkilähdöt kohteeseen Budapest...
Vain arvioidut alhaisimmat hinnat. Löydetty viimeisten 14 päivän aikana.

Lennon tiedot kohteesta Tampere kohteeseen Budapest

Edullisin menopaluuhinta viime kuussa

36 €

Suora lentoyhtiö

1

Lentoa viikossa

2

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 1587 kilometriä

2t 35min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Ryanair

Budapest

1 lentokenttä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Budapest on yksi lentokenttä: Budapest.
Skyscannerin paras hinta lennolle kohteesta Tampere kohteeseen Budapest on 36 €. Tämä löytyi vertailemalla eri yhtiöitä, ja on koko kuukauden edullisin hinta.
2t 35min on keskimääräinen lentoaika kohteesta Tampere kohteeseen Budapest.
Yksi lentoyhtiö lentää suoraan kohteesta Tampere kohteeseen Budapest.
Kohteesta Tampere kohteeseen Budapest lentää 2 lentoa viikossa lokakuusta alkaen.

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja reitille Tampere-Budapest

Tampereelta Budapestiin voi lentää suoralla lennolla muutaman kerran viikossa kevät-, kesä- ja syysaikaan Ryanairin siivin. Lue vinkkimme kuinka pakata käsimatkatavarat Ryanairin lennolle.

Käteviä vaihdollisia lentoja löytyy Helsingin kautta monilta eri lentoyhtiöiltä.

Muista, että et tarvitse välttämättä passia matkustaessasi Budapestiin. Sinulla pitää kuitenkin olla mukanasi virallinen henkilökortti.

Lennolle lähtö Tampereelta

Sijainti

Tampereen kaupungin keskustasta on lentokentälle matkaa reilut 15 kilometriä. Keskikaupungilta on helppoa saapua Pirkkalan kaupunginosassa sijaitsevalle lentokentälle esim. linja-autolla 1A, joka kulkee Vatialasta ydinkeskustan kautta lentokentälle. Matka keskustasta, Koskikeskuksen pysäkiltä, kestää noin 30 minuuttia. Reitin varrella on pysäkkejä myös mm. Vihilahdessa ja Pirkkalassa.

Taksimatka Tampereen keskustasta kentälle maksaa arviolta 25€. Matka-aika autolla on puolisen tuntia, liikenteestä riippuen. Jos ajelet kentälle omalla autollasi tai sinut saatetaan matkaan, voit lukea lisää Tampereen ja muiden Suomen lentokenttien pysäköinnistä.

Palvelut

Tampereen lentokentällä on pieni myymälä ja cafe-shop, joka on avoinna aamukahdeksasta iltakahdeksaan. Kentällä on myös kaksi kokoustilaa, Näsi ja Ratina, sekä postilaatikko, pankkiautomaatti ja ilmainen wifi.

Lennolta saapuminen Budapestiin

Budapestin lentokenttä sijaitsee reilun 15 km päässä kaupungin keskustasta. Kentältä on paljon liikenneyhteyksiä keskustaan sekä myös muualle Unkariin.

Budapestin keskustaan on helpointa matkustaa terminaali 2 edestä lähtevällä bussilla nro 200E, jonka päätepysäkki on Kőbánya-Kispestin metroasemalla. Siitä voit jatkaa matkaa metrolla M3 aivan ydinkeskustaan tai muuhun haluamaasi suuntaan.

Lentokenttää lähin juna-asema on Ferihegy, josta pääsee keskustaan Nyugatin asemalle. Lentokentän edessä on myös minibusseja ja takseja. Virallinen taksiyhtiö on Főtaxi ja taksimatka keskustaan maksaa 22€.

Hyvä tietää: Budapest

Näe ja koe: Budapestin parhaat nähtävyydet löytyvät Tonavan varrelta ja Linnavuorelta. Kävele pitkin Tonavan rantaa ja aisti tämän ”Idän Pariisin” tunnelmaa. Tee retki Tonavan keskellä sijaitsevalle Margitinsaarelle, jonne pääset pitkin Margitin siltaa. Saarella näet mm. 1100-luvulta peräisin olevan Mikaelinkirkon rauniot ja Palatinuksen uimalan sekä nautit vehreistä puistomaisemista. Andrássy út -bulevardi on kaupungin kaunein katu ja yksi träkeimpiä ostoskatuja. Lue tästä vinkkimme Budapestin parhaista nähtävyyksistä.

Sää ja ilmasto: Sanotaan, että Budapest on Keski-Euroopan aurinkoisin kaupunki, tai ainakin yksi niistä. Talvet ovat lyhyet ja lämmintä riittää huhtikuulta lokakuun lopulle asti. Budapest on loistava kaupunkimatkakohde!

Hintataso: Budapestin hintataso on huomattavasti Helsinkiä alhaisempi. Kaupoissa ja ravintoloissa hinnat ovat noin puolet edullisempia kuin Suomessa. Esimerkiksi kolmen ruokalajin ravintolailta kahdelle henkilölle Budapestin keskustassa maksaa keskimäärin 30-35€, Helsingissä noin 75-80€. Oluttuopin saa Budapestissa 2€, kun taas Helsingin keskustassa se maksaa noin 6,50€.

Tiedot on tarkistettu helmikuussa 2018.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.