Kartta

Halvat lennot Helsinki-München

Parhaat viime hetken lentotarjoukset

Loman tarpeessa? Matkan varaaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Tässä on meidän valitsemamme parhaat äkkilähdöt kohteeseen München...
Vain arvioidut alhaisimmat hinnat. Löydetty viimeisten 14 päivän aikana.

Lennon tiedot kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen München

Edullisin menopaluuhinta viime kuussa

126 €

Suoraa lentoyhtiötä

3

Lentoa viikossa

37

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 1577 kilometriä

2t 30min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Lufthansa

München

1 lentokenttä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa München on yksi lentokenttä: München.
Skyscannerin paras hinta lennolle kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen München on 126 €. Tämä löytyi vertailemalla eri yhtiöitä, ja on koko kuukauden edullisin hinta.
2t 30min on keskimääräinen lentoaika kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen München.
3 lentoyhtiötä lentää suoraan kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen München.
Kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen München lentää 37 lentoa viikossa lokakuusta alkaen.

Näin helppoa on löytää halvat lennot Helsinki München -reitille

Skyscannerin matkahaun avulla etsit halvat lennot Helsinki München -reitille kätevästi. Matkahakumme on näppärä, ilmainen ja täysin puolueeton. Me emme peri mitään maksuja ja kun olet valmis varaamaan halvat lentosi, ohjaamme sinut suoraan matkatoimiston tai lentoyhtiön sivulle. Skyscanner kertoo myös parhaat niksit lentojen löytämiseen. Lue lisää vaikkapa siitä, mikä on paras aika varata lennot!

Jos olet joustava matkapäiviesi suhteen, löydät edulliset lennot Helsinki München -reitille vieläkin helpommin. Valitse matkustusajaksi koko kuukausi ja matkahakumme näyttää sinulle hintakalenterin, josta näet halvat lennot koko kuukauden ajalle. Lue lisää: Skyscannerin hintakalenteri: Etsi ja löydä halpoja lentoja koko kuukaudelle!

Tiedäthän, että löytääksesi halvat lennot Helsinki München -reitille, sinun kannattaa etsiä lentoja useille eri lentokentille samassa kaupungissa tai lähialueilla. Skyscannerin matkahaun avulla löydät halpoja lentoja lähilentokentille helposti: klikkaat vain kohtaa "Lisää lähiseudun lentokentät". Voit myös etsiä lentoja Skyscannerin kätevän karttahaun avulla. Näillä nikseillä ja muutamilla lisävinkeillä löydät varmasti edullisimmat lennot!

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja reitille Helsinki-München

Suoria lentoja Helsingistä Müncheniin tarjoavat muun muassa Finnair ja Lufthansa . Finnairin lennot lähtevät terminaalista T2. Lufthansan lennot lähtevät terminaalista T1.

Tutustu tarkemmin Finnairin matkatavararajoituksiin. Lue myös vinkit kuinka pakkaat käsimatkatavarat Lufthansan lennolle.

Lennolle lähtö Helsinki-Vantaan lentokentältä

Helsinki-Vantaan lentoasema on Suomen suurin ja vilkkain lentokenttä, ja sinne on helppoa saapua mistäpäin Suomea tahansa.

Lentokentälle on kätevää ajaa omalla autolla, sillä pysäköintialueita on useita ja niistä on ilmainen kuljetus terminaaleihin. Autolla voi stopata terminaalien edustalle nopeasti, mutta jos auto halutaan pysäyttää, on se vietävä vihreällä merkittyyn pikaparkkiin tai johonkin pysäköintialueista.

Helsingistä pääsee lentokentälle helposti myös linja-autolla, sillä kenttä sijaitsee vain 20 km päässä Helsingin keskustasta. Lentokentälle kulkevat esim. linjat 615 ja 415 keskustasta ja linja 617 Hakaniemestä. Bussimatka maksaa seutulipun verran (5,50€). Lentokentälle saapuu linja-autoja myös muualta Suomesta, pysäkit ja bussilaiturit ovat aivan lähtöterminaalien edessä. Taksimatka Helsingin keskustasta Helsinki-Vantaan lentokentälle maksaa 30-40€ ja ajomatka kestää reilun puoli tuntia.

Helsingistä ja Vantaalta on suora junayhteys lentokentälle. Kehäradan junat pysähtyvät päärautatieaseman lisäksi muun muassa Pasilassa ja Tikkurilassa. Junamatka maksaa Helsingistä seutulipun verran (5,50€) ja Vantaalta paikallislipun verran (3,20€). Muista ostaa lippusi etukäteen lippuautomaatista, asemalta tai kioskilta. Lentoaseman juna-asemalta pääsee kävellen lentokentälle, terminaalin T2:n lähelle.

Helsinki-Vantaan lentokentältä löytyy paljon myymälöitä ja kioskeja, joista voit ostaa mukaasi vaikkapa merkkituotteita, pientä evästä, leluja ja matkalukemista. Kentällä on myös pelialue, jossa on mm. pöytäfudis- ja ilmakiekkopöydät.

Voit istahtaa nauttimaan kupin kahvia tai pikkupurtavaa johonkin monista ravintoloista, kahviloista ja baareista. Matkustajien käytössä on ilmainen wifi-verkko. Lähtöporttien lähellä on paljon istumapaikkoja ja pistokkeita kännyköiden ja tietokoneiden lataamista varten. Lähde siis lennolle puhelin ladattuna.

Lennolta saapuminen Müncheniin

Münchenin lentokenttä sijaitsee lähellä kaupungin keskustaa ja kentältä pääseekin mukavasti Müncheniin vaikkapa metro-junalla, S-Bahnilla. Linjat S1 ja S8 kulkevat kentältä kymmenen minuutin välein. Lufthansa tarjoaa kaikille matkustajille mahdollisuuden matkustaa keskustaan Lufthansa Express -bussilla. Lufthansa Express kulkee non-stoppina kentältä keskustaan, menolippu maksaa 10,5€ ja menopaluulippu 17€.

Kentän kautta pääsee helposti myös muualle Saksaan ja ympäri Eurooppaa Flixbus-busseilla.

Mitä muuta sinun tulee muistaa, kun matkustat Müncheniin

Saksa on yksi Schengen-maista, joten EU:n sisällä Schengen-alueella matkustettaessa et tarvitse välttämättä passia. Sinulla on kuitenkin oltava mukanasi jokin virallinen kuvallinen henkilötodistus. Matkaan lähtiessä kannattaa tehdä myös virallinen matkustusilmoitus netissä tai tekstiviestillä. Saavu kentälle ajoissa ja varaa tarpeeksi aikaa lähtöselvitykseen. On hyvä ottaa etukäteen selvää, mitä tavaroita voit ottaa mukaasi käsimatkatavaroihin ja mitä et saa viedä koneen matkustamoon. Voit lukea lisää eri lentoyhtiöiden käsimatkatavararajoituksista myös artikkelistamme. Lentoyhtiöiden matkatavaraohjeista selviää myös, mitkä matkatavarat sinun tulee laittaa kuljetettavaksi ruumaan. Lue myös ohjeita käsimatkatavaroiden pakkaamiseen.

Hyvä tietää: München

Sää ja ilmasto: Tyypillinen keskieurooppalainen ilmasto takaa leudot talvet ja pidemmät kesät kuin Suomessa. Hyvät matkustuskuukaudet ulottuvat huhtikuusta aina lokakuulle saakka.

Hintataso: Münchenin hintataso on melko sama kuin Helsingin. Lounas Münchenin ravintoloissa on melko samanhintainen, mutta kolmen ruokalajin illallinen puolestaan on Münchenin muutaman kympin edullisempi kuin Helsingissä. Kuppi cappuccinoa maksaa Münchenissä noin 3€ ja Helsingissä 3,50€.

Muuta: Oktoberfestin lisäksi Münchenistä löytyy paljon nähtävää ja koettavaa. Tee visiitti Schwabingin taitelijakortteliin, näe Pyhän Pietarin kirkko ja vieraile Nymphenburgin linnassa. Lue lisää Münchenin parhaista nähtävyyksistä!

Tiedot on tarkistettu huhtikuussa 2017.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.