Kartta

Lentoyhtiöt: Air Canada

Air Canada on Kanadan suurin lentoyhtiö ja se on myös yksi maailman 20:stä suurimmasta lentoyhtiöstä. Tämä lähes 80 vuotta sitten perustettu lentoyhtiö lennättää lentomatkustajia yhteensä 200 kohteeseen kuudelle eri mantereelle. Air Canadan kautta lentää yli 38 miljoonaa matkustajaa vuosittain, ja heitä palvelemassa on yli 30 000 työntekijää globaalisti. Air Canadan päälentoasema löytyy Montrealista.

*Sivustoilla esitetyt tiedot on tarkistettu 23.2.2017, mutta ne ovat voineet muuttua myöhemmin. Tarkastakaa ystävällisesti tietojen paikkansapitävyys suoraan lentoyhtiön omilta sivustoilta.

Miksi lentää Air Canadalla

Miten tehdään lähtöselvitys?

Air Canadalla voit tehdä lähtöselvityksen kolmella eri tavalla. Tämän päivän modernein vaihtoehto on verkossa tehtävä lähtöselvitys, joka on käytettävissäsi 24 tuntia ennen matkaa. Voit vastaanottaa tarkastuskorttisi sähköpostiisi, josta se on helppo tulostaa omalla printterilläsi. Toinen vaihtoehto on aina kätevä mobiililähtöselvitys, jonka avulla saat pidettyä tärkeimmät asiakirjasi visusti tallessa matkapuhelimessasi. Jos et ehdi tehdä lähtöselvitystä edellä mainituilla tavoilla, voit tehdä sen itsepalveluautomaatilla lentokentällä.

Matkatavarat ja kulut

Voit ottaa Air Canadan matkustamoon mukaasi yhden varsinaisen käsimatkatavaran ja yhden henkilökohtaisen tavaran. Käsimatkatavaran koko ei saa ylittää 55 x 40 x 23 cm ja sen tulee olla niin kevyt, että jaksat nostaa sen omin voimin ylähyllylle. Henkilökohtainen tavara voi tarkoittaa esimerkiksi naisten käsilaukkua, salkkua tai pientä lemmikkiä sen omassa kantolaukussa. Tämän tavaran koko ei saa ylittää mittoja 33 x 16 x 40 cm. Ruumaan menevien matkalaukkujen koko- ja painosäännökset riippuvat matkaajan lentokohteesta, ja ne voi tarkistaa Air Canadan sivustoilta.

Istuimet

Air Canadalla voit varata istuimen etukäteen, kun teet lentovarauksen lentoyhtiön omien sivustojen kautta. Jos olet tehnyt lentovarauksen muuta reittiä pitkin, kuten matkatoimiston kautta ja haluat valita istuimen etukäteen, olethan ystävällisesti yhteydessä Air Canadan asiakaspalveluun. Air Canadalla on käytössään myös Preferred Seat -istuimet, jotka takaavat matkaajille täyden mukavuuden, eli rauhallisemmat paikat lentokoneesta ja enemmän jalkatilaa.

Varausmaksut ja muut maksut

Air Canadalta saat sitä, mitä tilaat. Et siis maksa mistään muusta kuin valitsemistasi lisäpalveluista. Varausmaksut tulevat kuitenkin kyseeseen, jos teet muutoksia lippuvarauksiin esimerkiksi Air Canadan puhelinasiakaspalvelun kautta.

Lisäpalvelut

Lisäpalveluihin Air Canadalla kuuluvat esimerkiksi lentoyhtiön omat lounge-tilat, joita löytyy useimmilta Air Canadan operoimilta lentokentiltä. Esimerkiksi Pariisin ja Frankfurtin kentillä Air Canadan lounge-tilat maksavat 25 euroa tunnilta. Lisäpalveluihin kuuluvat myös nopeutetut lähtöselvitykset niille, jotka matkustavat Business- tai Premium Economy -luokissa. Nimensä mukaisesti palvelu tarjoaa selkeäviivaisemmat lentokenttäpalvelut, kuten turvatarkastuksen ilman jonoja.

Air Canada

4,5/5
7182 arvostelun perusteella

Pisteytämme palveluntarjoajat käyttäjäpalautteen perusteella, jota saamme hintojen luotettavuudesta, maksuista, asiakaspalvelusta ja palveluntarjoajan sivuston helppokäyttöisyydestä.

Lisätietoa

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.