Denpasar

23.9.2019 - 24.9.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Inna Bali Heritage Hotel, Capital O 1068 Grand Mirah Boutique Hotel sekä B Hotel Bali & Spa ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Denpasar perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Denpasar klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Denpasar

alkaen 31 €
alkaen 80 €
alkaen 148 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Denpasar?

9,8
Seikkailumatkailijat
8,7
Herkuttelijat
8,7
Ulkoilmaihmiset
8,3
Reppureissaajat
7,9
Vihreät matkailijat
Jäsenten arvostelut (204)
Noah Hart
Noah Hart
20.7.2019

Majoitimme Sofitelissa, hieman päivätty, mutta mukava. Suosittele läpi Balin, koska se on kaunis paikka, jossa on hyvää ruokaa ja kulttuuria.

Leigh Virkus
Leigh VirkusPittsford
21.9.2017

Denpasar on saaren eteläosassa sijaitsevan Indonesian provinssin Balin pääkaupunki ja pääkeskus. Liikenne on tärkein asia.

V Chedi
V Chedi
2.9.2019

Bali is tot nu toe mijn beste en meest aantrekkelijke vakantiebestemming. Het enigste is dat ik een vlucht heb van 16,5 uur anders was ik vaker geweest. Het land, cultuur, landschap, toerisme en de mensen is allemaal geweldig om mee te maken. Je kan het allemaal heel goedkoop maken en ook heel duur, je kan prima backpacken(budget) en ook de adembenemende hotels boeken(€$£). Verder kan je zelfstandig erop uit met je scooter en Google Maps maar je kan ook een privé chauffeur krijgen die je overal naar toe neemt. Bali is en blijft Amazing !!!!

Trish Crisa
Trish Crisa
22.8.2019

Beautiful place, families, fun, relax, spiritual, beautiful people and culture

UKK

Edullisin kuukausi on syyskuu, jonka keskiarvohinta on 32 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Denpasarssa yöpymiseen on heinäkuu, jonka keskiarvohinta 64 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille syyskuussa viime vuonna oli 36 € per yö. Tämä on 25 % edullisempi kuin keskiarvohinta 45 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Denpasar odotettu keskilämpötila kuukautena syyskuu on 26,9 °C/80,3 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä marraskuu, jonka keskilämpötila on 31,5 °C/88,7 °F. Viilein kuukausi on elokuu, jonka keskilämpötila on 23,3 °C/73,9 °F.
Kohteen Denpasar lähin lentokenttä on Denpasar (Bali) (DPS) (12,03 km).

Suunnittele matka kohteeseen Indonesia