Denpasar

24.1.2020 - 25.1.2020

2 aikuista - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Taman Ayu Town House, The Grand Santhi Hotel Bali sekä Inna Bali Beach Garden ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Denpasar perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Denpasar klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Denpasar

alkaen 29 €
alkaen 80 €
alkaen 157 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Denpasar?

9,8
Seikkailumatkailijat
9,8
Ulkoilmaihmiset
9,4
Herkuttelijat
8,4
Hyvinvointi
8,3
Reppureissaajat
Jäsenten arvostelut (329)
Noah Hart
Noah Hart
20.7.2019

Majoitimme Sofitelissa, hieman päivätty, mutta mukava. Suosittele läpi Balin, koska se on kaunis paikka, jossa on hyvää ruokaa ja kulttuuria.

Ibtihal  Ahmed
Ibtihal Ahmed
14.7.2019

Minulla oli paras aika kuninkaallisessa Peta Maha -hotellissa, joka oli niin hämmästyttävä ..näkymä palvelu ja henkilökunta olivat erittäin ystävällisiä ❤️ koko kaupunki on todella rauhoittava ja erittäin rentouttava

Leigh Virkus
Leigh VirkusPittsford
21.9.2017

Denpasar on saaren eteläosassa sijaitsevan Indonesian provinssin Balin pääkaupunki ja pääkeskus. Liikenne on tärkein asia.

Лена Лена
Лена Лена
13.1.2020

Бали — это любовь! Если вы сядете на скутер, то узнаёте остров со всех нужных и ненужных сторон. Рекомендую к посещению

UKK

Edullisin kuukausi on marraskuu, jonka keskiarvohinta on 38 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Denpasarssa yöpymiseen on heinäkuu, jonka keskiarvohinta 67 €ssa on per yö.
Hotellin keskiarvohinta tammikuussa viime vuonna oli 48 € per yö. Tämä on sama kuin keskiarvohinta per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Denpasar odotettu keskilämpötila kuukautena tammikuu on 28,0 °C/82,3 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä marraskuu, jonka keskilämpötila on 31,5 °C/88,7 °F. Viilein kuukausi on elokuu, jonka keskilämpötila on 23,3 °C/73,9 °F.
Kohteen Denpasar lähin lentokenttä on Denpasar (Bali) (DPS) (12,03 km).

Suunnittele matka kohteeseen Indonesia