Kartta

Lennot kohteeseen Indonesia

Ihmeellinen Indonesia

Jos lennot Indonesiaan ovat hankintalistallasi, kannattaa maan lomakohteet tutkia tarkkaan Skyscannerin sivuilta, koska tähän maailman suurimpaan saarivaltioon kuuluu jopa 18 000 saarta! Indonesia tunnetaan kuitenkin länsimaissa parhaiten aiemmin hippien ja reissureissaajien suosiossa olleesta paratiisisaari Balista, joka nykyään houkuttelee hyvin monenlaisia matkaajia tutustumaan sen eksotiikkaan. Bali on edelleen Indonesian suosituin matkakohde, eikä ihme, koska sieltä löydät kaikki elementit täydelliseen lomaan: aurinkorannat, paratiisisaari ja ystävälliset ihmiset. Balin rennoin meininki löytyy Kuta Beachilta, ja jos kaipaat cityelämää eksotiikan vastapainoksi, voit lähteä vaikkapa päivän reissulle saaren pääkaupunkiin Denpasariin. Borneo on maailman kolmanneksi suurin saari. Borneon saarelle lähdetään tutustumaan sen lumoaviin sademetsiin, jossa eteen saattaa tallustaa minkälainen olio tahansa! Se on myös erittäin suosittu lomakohde sukeltajien keskuudessa, koska alueen vedenalainen elämä on ainutlaatuinen koko maailmassa. Jos uhanalaiset eläimet ovat sydäntäsi lähellä, kannattaa suunnaksi ottaa Sumatran saari, joka on tullut tunnetuksi mediassa lähinnä maanjäristyksistään. Saarella elelee kuitenkin harvinainen sumatranorankilaji, johon pääsee tutustumaan Bukit Lawang -kylässä. Kylän ohessa toimii orankien luonnonsuojelualue, jossa hoidettuja orankeja vapautetaan takaisin luontoon. Historiallinen Jaava hurmaa vierailijat uskonnollisilla nähtävyyksillään, mutta sinne tullaan viettämään myös surffilomaa.

Lentoja Indonesiaan pääset tutkimaan Skyscannerin lentohaulla. Lennot Indonesiaan vaativat tavallisesti yhden vaihdon, ja Suomesta pääsee lentämään Indonesian kohteista esimerkiksi Balille, Jakartaan, Surabayaan sekä Medaniin.

Yksi asia on varma ja se on se, että hankkimalla lennot Indonesiaan hankit itsellesi myös liput varmaan lämpöön. Indonesiassa nimittäin on trooppinen ilmasto ympäri vuoden ja lämpötilat pysyttelevät 30 asteen tuntumassa. Indonesian ilmastossa on hieman alueellisia eroja. Esimerkiksi maan länsi- ja pohjoisosissa sataa kaikkein eniten.

Lue matka-artikkeleistamme, mikä tekee Balista vuoden 2018 suosituimmista matkakohteista ja miksi Indonesia on yksi maailman mahtavimmista paikoista paikoistamaan päällä!

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.