Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus: Denpasar - vertaile Skyscannerin avulla

sixt
alam
avis
eury
nanl
erac

AUTONVUOKRAUS: BALI

Moni haluaa kokea unelmiensa kaupunkiloman vapaana aikatauluista. Skyscannerin avulla sinun ei tarvitse käyttää kallisarvoista aikaasi matkasuunnitelman tekoon, koska teemme kaiken tämän puolestasi! Skyscanner tarjoaa maailman tunnetuimpien autovuokraamoiden vuokra-autojen lisäksi kattavan ajotietopaketin Balista, sen ympäristöstä ja kaupungin pysäköimismahdollisuuksista. Tämän lisäksi haluamme jakaa juuri sinulle sopivat vinkkimme Balin alueen nähtävyyksistä, joihin kannattaa tutustua ajaen.

AUTONVUOKRAUS BALILLA

Autovuokraamot

Balin saarelta löytyy muutamia tunnettuja autovuokraamoita, kuten Avis ja Hertz. Balilla toimii lisäksi monia paikallisia autovuokraamoita, kuten Auto Bali, Bali Car Rental ja Madu Sari Bali Car Rental.

Vuokra-autojen noutopisteet

Suurin osa vuokra-autojen noutopisteistä löytää Balin pääkaupungin Denpasarin lentokentältä. Paikallisia edullisia autovuokraamoita ja niiden noutopisteitä löytyy pitkin saarta, suurimmalla todennäköisyydellä suurimmista kaupungeista, kuten Mangupurasta ja Banglista.

Ajoneuvoja

Balin autovuokraamot tarjoavat automalleja hyvin erilaisten matkaajien tarpeisiin. Valikoimasta löytyy economy-luokan autoja, pienempiä mini-autoja vaikkapa pariskunnille sekä tilavampia perheautojakin.

HYVÄ TIETÄÄ: LIIKENNE BALILLA

Nopeusrajoitukset

Balin nopeusrajoitukset ovat samat kuin muualla Indonesiassa: kaupunkialueilla 50 km/h, moottoriteillä 100 km/h moottoripyörille ja autoille ja rekoille 60-80 km/h. Muilla alueilla nopeusrajoitus on 80 km/h. On hyvä huomioida, että paikalliset harvemmin noudattavat nopeusrajoituksia, joten varovaisuus liikenteessä on suotavaa.

Ruuhka-ajat

Balin ruuhkat ovat kaoottisia, mutta tämä on saarella aivan arkipäivää. Suurin riski liikenteessä ovat paikalliset kuskit, jotka puikkelehtivat oikealle, vasemmalle ja jonon eteen varoittamatta. Erityisesti moottoripyörät ajavat vastuuttomasti, eikä ole ihme, että tällainen saattaa tulla vastaan aivan väärästä suunnastakin. Jos siis olet ensimmäistä kertaa vuokra-autolla Balilla, kannattaa mukana olla henkilö, joka on siellä aiemminkin ajanut. Muussa tapauksessa liikenteessä kulkeminen vaatii erityistä varovaisuutta ja tarkkaavaisuutta.

Julkiset kulkuvälineet

Balin yleisin julkinen kulkuväline ovat minibussit, joita paikalliset käyttävät ahkerasti. Tämä johtuu myös siitä, että monilla balilaisilla ei ole varaa omaan autoon tai muuhun kulkuvälineeseen. Varovaisuus liikenteessä ulottuu koskemaan myös näitä minibusseja.

Tiet

Balin kaunista saarta kannattaa ehdottomasti kiertää vuokra-autolla, sillä siten pääsee lähemmäksi monia saaren uimarantoja, joihin ei varmasti muuten eksyisi. Tieverkosto on tiheämmin asutuilla alueilla melko hyvässä kunnossa, mutta harvemmin asutuilla alueilla tiet muuttuvat pieniksi ja varsin kapeiksi. Balilla on myös mahdollista vuokrata auto ja englantia puhuva paikallinen kuljettaja, joka tuntee paikalliset liikennesäännöt ja reitit ja osaa myös kertoa taustoja turistinähtävyyksien osalta.

Pysäköinti

Jos haluaa välttää pysäköimisen suurimmat haasteet Balilla, kannattaa vuokra-auto parkkeerata aina hotellin pysäköimisalueelle. Tämä on usein myös turvallisin vaihtoehto. Paikalliset pysäköivät usein miten sattuu, joten voi olla, ettet saa autoasi enää päivällä ajettua pois sieltä mihin sen aamulla jätit.

KOE BALI TIEN PÄÄLLÄ

Sinulla on vuokra-auto käytössäsi, joten miksi et lähtisi pienelle tutkimusmatkalle? Balin ympäristöstä löytyy monia kiehtovia nähtävyyksiä, joihin pääsee näppärästi autolla. Listasimme Balilla ja sen ympäristössä sijaitsevat vierailun arvoiset paikat, jotka voisivat kiinnostaa juuri sinua.

Vesipedoille

Balin toinen toistaan upeammat uimarannat ovat jo itsessään käsite, mutta jos haluaa vaihtelua auringon ottamiseen ja surffauksen opetteluun, kannattaa poiketa Kutan alueella sijaitsevaan Waterbom Bali -vesipuistoon. Puiston löytää läheltä Kutan rannan eteläistä päätä, Jl. Kartika -tien varrelta.

Kulttuuria kaipaaville

Rantojen lisäksi Bali on tunnettu lukuisista temppeleistä, jotka sijaitsevat eri puolilla saarta. Yksi kiinnostavimmista on Tanah Lotin meritemppeli, joka sijaitsee Berabanin kylässä noin 15 km luoteeseen Kutan alueesta. Paikalle pääsee ajamalla Jl. By Pass Tanah Roadia ja kääntymällä siltä kohti Nirwana Bali Golf Clubia.

Seikkailijoille

Jos kaipaa vaihtelua perinteisille rantakohteille, kannattaa tutustua 25 km päässä Kutan alueelta sijaitsevaan Ubudin alueen Monkey Forestiin, jossa nimensä mukaisesti majailee runsaasti apinoita, lähinnä harmaamakakeja. Alueella on myös tarjolla monipuolisesti ruokapaikkoja ja erilaisia kauppoja. Autolla paikan päälle pääsee kääntymällä Ubudin päätieltä etelään Jalan Hanomanille, mistä löytyvät kyltit kohti Monkey Forestia.

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.

*Tämä on arvioitu hinta, joka auttaa sinua valitsemaan useista vaihtoehdoista. Tämän päivän hinta perustuu viimeisen 15 päivän aikana Skyscannerilta löydettyjen matalimpien hintojen keskiarvoon.