Autonvuokraus: Praha

Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Premium/luksus4-5 ovea
5
4
Premium/luksus
tai vastaava

Tarjouksia alkaen

61 €

Mini2-4 ovea
4
2
Mini
tai vastaava

Tarjouksia alkaen

16 €

Kompakti4-5 ovea
4
4
Kompakti
tai vastaava

Tarjouksia alkaen

22 €

Suuri4-5 ovea
4
4
Suuri
tai vastaava

Tarjouksia alkaen

46 €

Maasturi4-5 ovea
5
4
Maasturi
tai vastaava

Tarjouksia alkaen

45 €

Keskikoko4-5 ovea
5
2
Keskikoko
tai vastaava

Tarjouksia alkaen

29 €

Farmariauto4-5 ovea
5
3
Farmariauto
tai vastaava

Tarjouksia alkaen

27 €

Avoauto2-4 ovea
4
3
Avoauto
tai vastaava

Tarjouksia alkaen

165 €

Economy4-5 ovea
4
2
Economy
tai vastaava

Tarjouksia alkaen

12 €

Minibussi4-5 ovea
7
4
Minibussi
tai vastaava

Tarjouksia alkaen

65 €

Autonvuokrauspaikka: Praha

Ihastuttava Praha hurmaa matkailijat historiallaan ja upealla arkkitehtuurillaan, joten autonvuokraus on aina hyvä idea tässä Tšekin pääkaupungissa. Mikä olisi mahtavampaa kuin se, että voit tehdä kaikki lomasuunnitelmiisi liittyvät tärkeät varaukset Skyscannerin kautta. Autonvuokrauksen lisäksi löydät sivuiltamme myös lennot ja hotellin Prahan lomallesi. Vuokra-auton hankkiminen muiden ohella on erittäin yksinkertainen prosessi: menet vain etusivuillemme kohtaan ”Autonvuokraus” ja kohta saat eteesi laajan valikoiman tunnetuimpien autonvuokraajien vuokra-autotarjonnasta. Me olemme verranneet valmiiksi eri autovuokraamoiden tarjonnan ja ohjaamme sinut suoraan palveluntarjoajan sivuille, kun olet tehnyt valintasi sinulle sopivasta ajoneuvosta.

Nämä yritykset tarjoavat autonvuokrausta Prahassa

Prahassa toimivat autovuokraamot toimivat tavallisesti joko lentokentällä tai kaupungin keskustasta. Heti lentokentältä löytyvät seuraavat autovuokraamot: Hertz, Budget, Avis, Europcar, Sixt, Enterprise, Budget ja paikallisista Dvorak ja Rent Plus. Prahan keskustassa ja lentokentällä autovuokraamot ovat tavallisesti auki klo 08:00-22.00.

Skyscannerin autonhakukone tarjoaa nähtäväksesi Prahan kaikki autonvuokrausyritykset. Sinun tehtäväksesi jää vertailla vuokra-autot, valita matkallesi täydellinen vuokra-auto itsellesi sopivin menopeli ja tehdä varaus autovuokraamon sivuilta.

Kun ajat vuokra-autolla Prahassa

Vuokra-auton hankkiva saa taatusti Prahasta enemmän irti, mutta kuljettajaksi kannattaa valikoida henkilö, joka osaa pitää pään kylmänä kaupungin ruuhkissa, jossa myös pysäköinti voi olla välillä haastavaa! Vuokra-autolla pääsee kuitenkin helposti paikkoihin, joihin saa kulumaan lukuisia kallisarvoisia kävelytunteja.

Vuokra-autolla Prahan linnaan

Prahan linna on yksi kaupungin kauneimmista ja vierailluimmista nähtävyyksistä. Sinne pääsee vuokra-autolla helposti Prahan keskustasta. Matkaan menee kaikkiaan noin 20 minuuttia ja Wilsonovan tie keskustassa vie perille saakka.

Vuokra-autolla Petřínin kukkulalle

Petřínin kukkulalta näkee kauas Prahan yli ja tästä syystä mainio vierailukohde aamu- tai ilta-auringon aikaan. Prahan keskustasta Petřínin kukkulalle ajaa noin 20 minuutissa Holečkova-tien kautta.

Tärkeää tietoa, kun vuokraat auton Prahasta

Prahan liikenne voi olla ajoittain erittäin ruuhkaista ja ahtaat tiet saattavat välillä aiheuttaa varsinkin vuokra-autolla liikkeellä oleville ja ensi kertaa Prahassa vieraileville päänvaivaa. Varovaisuus Prahassa ajaessa on suositeltavaa ja turvavyöt tulee aina pitää kiinni ajaessa. Suosittelemmekin, että kuskin paikalla on aina kokenut kuljettaja ja tätä vaativat myös paikalliset autovuokraamot. Kansainvälisille teillä nimittäin alaikäraja autonvuokraukseen on usein 21-vuotta ja 21-25-vuotiailta vaaditaan usein nuoren kuljettajan lisämaksu.

Lennot ja hotelli Prahan matkallesi

Kun autonvuokraus on hoidettu tulevalle Prahan lomallesi, voit tehdä samalla varaukset myös lennoillesi ja hotelliin tämän sivun linkkien kautta.

Tiedot on tarkistettu tammikuussa 2019

Alamo
Avis
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.

*Tämä on arvioitu hinta, joka auttaa sinua valitsemaan useista vaihtoehdoista. Tämän päivän hinta perustuu viimeisen 15 päivän aikana Skyscannerilta löydettyjen matalimpien hintojen keskiarvoon.