Kartta

Lennot Roomaan

Miten löydät halvat lennot Roomaan?

Skyscannerin kautta kaikki ilmatiet vievät Roomaan! Skyscanner tarjoaa matkaajille monta eri hakuvaihtoehtoa, joilla etsiä kaikkein edullisimmat lennot Roomaan. Skyscannerin lentohaku löytyy näppärästi heti etusivulta ja se on vieläpä erittäin helppo käyttää! Jos haluat selvittää kaikki suorat lennot Roomaan, se onnistuu lentohaun kautta vain sekunneissa. Haku selvittää puolestasi kaikki Roomaan menevät lennot kaikilta lentoyhtiöiltä sekä lentokentät, jotka tarjoavat suoria lentoja Roomaan. Skyscannerin oma Hintavahti on varsin näppärä työkalu sinulle, jolle matkan ajankohta ei ole vielä sovittu, vaan voit valikoida lennot Roomaan joustavammalla aikavälillä. Hintavahti lähettää sinulle heti tiedon sähköpostiisi, kun tarjolla on budjettiisi sopivia lentoja Roomaan.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Roomaan

Helsinki-Vantaan lentoasema on ainoa lentoasema Suomessa, joka tarjoaa suorat lennot Roomaan. Tilanne voi toki muuttua tulevaisuudessa, joten päivitykset suoria lentoja Roomaan tarjoavista lentokentistä kannattaa tarkastaa Skyscannerin lentohausta, jonka alapuolelta valitset laatikon "Direct flights only" ja syötät lähtömaaksi Suomi.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Roomaan?

Suomalaiset rakastavat Roomaa ja tämä näkyy myös useina valittavana olevina lentoyhtiöinä, jotka tarjoavat suorat lennot Roomaan. Helsinki-Vantaan lentoasemalta tähän upeaan antiikin ajan suurkaupunkiin lentävät muun muassa Norwegian, KLM ja SAS, mutta kaikkein suosituimman suoran reitin Roomaan tarjoaa Finnair.

Rooman lentokentät

Ennen kuin varaat lennot Roomaan, on hyvä huomioida, että Roomassa toimii kaksi lentokenttää. Rooman kansainvälinen lentokenttä on suureellisesti nimetty Leonardo da Vincin lentokentäksi, joka tunnetaan myös Fiumicinon lentokentän nimellä. Pienempi kenttä on Ciampinon lentokenttä, joka on erityisesti halpalentoyhtiöiden käytössä. Ciampinon lentokentälle ei Suomesta lennetä ollenkaan suoria lentoja.
Vaikka kaupunki on suuri, voit huokaista jo etukäteen helpotuksesta, koska kuljetukset Fiumicinon lentokentältä Roomaan käyvät vaivattomasti. Suosittelemme hyppäämistä lentokentän edustalta puolen tunnin välein liikennöivän Leonardo Express -junan kyytiin. Ciampinon lentokenttä on hieman kinkkisempi tapaus kuljetuksen osalta, koska se sijaitsee kauempana Roomasta. Lentokentältä ei ole suoria liikenneyhteyksiä Roomaan, vaan matkustajien kannattaa ostaa ensin bussilippu reitille, joka kulkee Anagninan metroasemalle. Täältä uuden lipun ostamalla pääsee eri puolille Roomaa.

Milloin on parhain aika vierailla Roomassa?

Rooman majesteettisia nähtävyyksiä voi ihailla minä vuodenaikana tahansa, mutta lennot Roomaan kannattaa valita aina sellaiselle ajankohdalle, joka sopii parhaiten juuri sinun mieltymyksiisi. Haittaako kuumuus ja väenpaljous? Jos ei, niin heittäydy Rooman syleilyyn kesäkuukausina, mutta varaudu jonottamaan Rooman kuuluisimmille nähtävyyksille, kuten Colosseumille. Tai miltä kuulostaisivat vielä hieman viileähköt illat yhdistettynä hengästyttävän upeaan valonäyttämöön Espanjalaisilla portailla? Hyvältä? Silloin sinulle oikea ajankohta on joulukuun ja uudenvuoden välinen sesonki.

Mitä nähdä ja tehdä Roomassa?

Mitäpä et voisi tehdä Roomassa! Lennot Roomaan ovat ensimmäisenä niiden hankintalistalla, jotka haluavat kokea huikeita historiallisia tunnelmia autenttisessa ympäristössä, hyötyä monipuolisista shoppailumahdollisuuksista ja nauttia makunystyröitä hivelevistä kulinaristisista kokemuksista. Voit myös tutustua täällä Skyscannerin laatimaan top 10 -vinkkilistaan, mitä kaikkea Roomassa kannattaa lomallaan touhuta.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Colosseum, Vatikaanin museot, Espanjalaiset portaat, Fontana di Trevi, Pantheon, Palatium.

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Rooma lähellä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Rooma on kaksi lentokenttää: Rooma Fiumicino ja Rooma Ciampino.
Gulf Air, SkyUp Airlines, Oman Air, Transavia France, transavia, Nouvelair, Norwegian sekä GOL Linhas Aéreas lentävät suoraan kohteeseen Rooma.
Edullisin lentokuukausi kohteeseen Rooma on toukokuu.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.