Hồ Chí Minhin kaupunki

24.7.2019 - 25.7.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Lexington Central Hotel, Asian Ruby Center Point Hotel sekä Aristo Saigon Hotel ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Hồ Chí Minhin kaupunki perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Hồ Chí Minhin kaupunki klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Hồ Chí Minhin kaupunki

alkaen 28 €
alkaen 61 €
alkaen 116 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Hồ Chí Minhin kaupunki?

9,8
Herkuttelijat
7,8
Historian harrastajat
7,6
Yöelämän ystävät
7,4
Reppureissaajat
6,5
Perhematkailijat
Jäsenten arvostelut (254)
bumki sul
bumki sul
10.6.2019

Varovainen sademetsä. On yllättävän hauskaa kiertueella turisti-kaduilla, fiktiivisillä markkinoilla ja Vietnamissa ja Vietnamissa on paras Kaakkoisosassa, ja ilmaisbussit ovat levinneet ympäri maata.

Saffron Giá Rẻ
Saffron Giá RẻHồ Chí Minhin kaupunki
7.3.2019

Saffron auttaa perheesi ylläpitämään terveyttä ja nuoria Saffron Saffronin pistililla on osoitettu olevan paljon hyötyä terveydelle ja kauneudelle. Saffron on kuin Lähi-idän "punainen kulta", arvokas lääkekasvi, jota käytetään pitkään maailmassa. Saffron Saffron Flowerin käyttö: 1. Levitä verenkiertoa, tehosta verenkiertoa 2. Estä syöpäsolut 3. Auttaa valkaisemaan ihoa, vähentää tummaa pigmenttiä, jopa ihon väriä 4. Auttaa säätelemään hormoneja naisilla 5. Paranna seksuaalista halua, parantaa huoneen elämää 6. Auttaa uudistamaan uusia ihosoluja antamalla nuoremmalle iholle 7. Masennuksen vastustaminen, muistin parantaminen 8. Antibakteerinen 9. Tuki sydämen terveydelle, verenpaineelle 10. Tuki ruoansulatusta, auttaa syömään paremmin 11. Auta kirkkaita silmiä, parantamaan näköä 12. Tuki hengitys, vähentää astman oireita 13. Auta nukkumaan hyvin, nuku syvästi 14. Poista kehon toksiinit TEHOKKUUSKUNNAN KÄYTTÄMINEN KULJETTAVA SAFFRON: - Anna 5–7 kuitua pitkäkuituista 500 ml: aan (puoli litraa) lämpimää tai viileää suodatettua vettä. Odota 15 - 20 minuuttia, jotta vaahto näkyy kirkkaan keltaisena ja juo. Käytetään 15 - 20 höyryä. - Tee naamio ihon nuorentamiseksi: Murskaa tai murskaa sahramin kukkapulvi jauheeksi, joka on helpompi liuottaa. Sekoittamalla pulverijauhe hunajaa, jogurttia, kauraa, suoraan iholle tai paperin peittämällä. - Liota sahramin kukkahartsi ihon balmiin, tasapaino ratkaisu asteittaiseen käyttöön, auttaa ihoa sileäksi. - Tee kuoriva naamio: käytä Saffronia yhdessä valkoisen sokerin, kahvijauheen, oliiviöljyn kanssa ihon kuorittamiseksi - Saffron-safran kukka-pistettä voidaan käyttää mausteena riisin lisäksi ruokia, jotka luovat ainutlaatuisen herkullisen maun. ================ Konsultointilinja: 0777.240.557 www.saffrongiare.com

Jaz Registrado
Jaz Registrado
15.6.2019

people were very nice! food? really really great esp if youre vegetarian! very cheap coffee and others heheheh! wish to come back soon

toby jpn
toby jpn
13.4.2019

必ずなによりも食物が上手い! しかも、ベトナム意外と安全。街を歩くと日本人もいっぱい。観光地もたくさん! タクシーやバイクに乗るさいにはgrabというアプリを理容してください。 ぼったくられることはまずないです! ホーチミンは絶対にまたいきたい!超オススメです

UKK

Edullisin kuukausi on kesäkuu, jonka keskiarvohinta on 54 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Hồ Chí Minhin kaupunkissa yöpymiseen on tammikuu, jonka keskiarvohinta 80 €ssa on per yö.
Hotellin keskiarvohinta heinäkuussa viime vuonna oli 69 € per yö. Tämä on sama kuin keskiarvohinta per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Hồ Chí Minhin kaupunki odotettu keskilämpötila kuukautena heinäkuu on 28,3 °C/82,9 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä huhtikuu, jonka keskilämpötila on 35,2 °C/95,4 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on 21,6 °C/70,9 °F.
Kohteen Hồ Chí Minhin kaupunki lähin lentokenttä on Thành phố Hồ Chí Minh (SGN) (3,14 km).

Suunnittele matka kohteeseen Vietnam