Manila

23.9.2019 - 24.9.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Sofitel Philippine Plaza Manila, Casa Bocobo Hotel sekä Red Planet Manila Bay ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Manila perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Manila klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Manila

alkaen 36 €
alkaen 71 €
alkaen 106 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Manila?

9,8
Yöelämän ystävät
9,7
Herkuttelijat
9,4
Seikkailumatkailijat
7,8
Historian harrastajat
7,2
Liikematkailijat
Jäsenten arvostelut (342)
M L
M L
13.8.2019

I loved it. Best beaches in the world at budget friendly prices. Safe to roam around.

S B
S B
12.8.2019

Meerdere keren geweest vanwege familiebezoek. Drukke vieze stad, groot verschil tussen arm en rijk, veel sextoerisme echt heel naar om te zien. Daarom ook heel populair onder westerse toeristen. Buiten de stad valt een hoop mooie natuur te zien maar ook hier voert sextoerisme en kindermisbruik de boventoon helaas. Geen aanrader met kinderen!

Hamilton  Tyler
Hamilton Tyler
25.7.2019

Went for 3 weeks will retire there. Great place to visit can’t wait to live there.

Luis Memba
Luis Memba
27.6.2019

It was amazing but I recommend you guys to spend more time out of downtown and try visit places like el nido o boracay

UKK

Edullisin kuukausi on lokakuu, jonka keskiarvohinta on 35 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Manilassa yöpymiseen on heinäkuu, jonka keskiarvohinta 40 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille syyskuussa viime vuonna oli 36 € per yö. Tämä on 3 % edullisempi kuin keskiarvohinta 38 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Manila odotettu keskilämpötila kuukautena syyskuu on 27,7 °C/81,9 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä huhtikuu, jonka keskilämpötila on 34,7 °C/94,5 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on 21,2 °C/70,2 °F.
Kohteen Manila lähin lentokenttä on Ninoy Aquino International (MNL) (10,61 km).

Suunnittele matka kohteeseen Filippiinit