Manila

24.7.2019 - 25.7.2019

2 vierasta - 1 huone

Fly Stay Save + Avaa hotellien erikoistarjouksia, kun varaat lentosi kauttamme. Jipii!
Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? CityState Tower Hotel, RedDoorz Plus @ V Mapa Extension Santa Mesa sekä Hop Inn Hotel Ermita Manila ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Manila perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Manila klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Manila

alkaen 35 €
alkaen 60 €
alkaen 105 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Manila?

9,8
Yöelämän ystävät
9,3
Herkuttelijat
9,2
Seikkailumatkailijat
7,8
Historian harrastajat
7,3
Luksusmatkailijat
Jäsenten arvostelut (321)
Luis Memba
Luis Memba
27.6.2019

It was amazing but I recommend you guys to spend more time out of downtown and try visit places like el nido o boracay

Jeremy L
Jeremy L
16.6.2019

Has mostly what any major metropolitan city would offer. But the traffic is horrendous.

Señor Glork
Señor Glork
30.5.2019

Ciudad de paso, huye y dirigite a cualquier otro sitio,Filipinas esta llena de maravillas.

Waldo  Smyth
Waldo Smyth
18.4.2019

Be prepared for an assault on the senses. Loud, dirty, polluted air and lots of poverty. Homeless children, families and pregnant women living under bridges. Don't forget to visit Smokey Mountain - real people living on a garbage dump, so cute.

UKK

Edullisin kuukausi on lokakuu, jonka keskiarvohinta on 34 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Manilassa yöpymiseen on tammikuu, jonka keskiarvohinta 40 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille heinäkuussa viime vuonna oli 35 € per yö. Tämä on 3 % edullisempi kuin keskiarvohinta 37 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Manila odotettu keskilämpötila kuukautena heinäkuu on 28,0 °C/82,3 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä huhtikuu, jonka keskilämpötila on 34,7 °C/94,5 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on 21,2 °C/70,2 °F.
Kohteen Manila lähin lentokenttä on Ninoy Aquino International (MNL) (10,61 km).

Suunnittele matka kohteeseen Filippiinit