Kartta

Lennot (mihin) Manila Ninoy Aquino

Manila – Meneväinen metropoli

Monelle Manila on vain ohikulkupaikka, mutta siellä jos jossain voi aistia aitoa filippiiniläistä elämänmenoa. Tämä noin 15 miljoonan ihmisen kaupunki tarjoaa matkailijoilleen paljon shoppailumahdollisuuksia ja kulttuuririentoja. Keskustan sykkeen vastapainoksi voi suunnata Batangasin rannoille ihailemaan upeita auringonlaskuja.

Historia ja nähtävyydet

Suurin osa Manilan nähtävyyksistä löytyy kaupungin Old Spanish Townin alueelta. Siellä viettää helposti tunnin jos toisenkin tutkaillessa espanjalaista ylvästä arkkitehtuuria. Toinen mielenkiintoinen kohde on maailman ensimmäinen Chinatown. Jos on valmis käyttämään muutaman tunnin reissaamiseen, kannattaa vierailla Taalin tulivuorella Tagaytayn kaupungissa. Tulivuoren huipulle patikoi vain tunnissa, ja ympäröivä luonto on upea.

Ruoka ja juoma

Chinatown on viehättävä paikka tutustua paikalliseen kiinalaiseen ruokatarjontaan. Jos kuitenkin hakee enemmän perinteistä filippiiniläistä ruokaa, kannattaa suunnata Seafood Dambaan eli paikallisille kalamarkkinoille. Siellä voit valikoida tuoreita mereneläviä ja kiikuttaa ne viereiseen ravintolaan, jossa sinulle valmistetaan aineksista herkullinen ateria! Myös Manilan päivä- ja yömarketit ovat suosittuja ruokailualueita.

Shoppailu & vapaa-aika

Manilassa on lukuisia ilmastoituja ostoskeskuksia, joissa voi tehdä todella edullisia löytöjä. Kannattaa panostaa erityisesti vaatteisiin, kenkiin ja asusteisiin. SM-ketjun ostoskeskukset kuten ”Megamall” ovat kokopäivän kohteita. Sieltä löytyvät vieritysten Starbucks, marketit ja kiinalaiset buffetit. Glorietta and Greenberg -ostoskeskus sopii luksustuotteista kiinnostuneille. Jos shoppailu ei innosta, voi suunnata yhteen erittäin suosittuun paikalliseen aktiviteettiin, nimittäin kukkotappeluihin!

Milloin Manilaan?

Manila on kuuma ja kostea ympäri vuoden, mutta kuivempi kausi on miellyttävämpi aika vierailla kaupungissa. Kuiva kausi kestää heinäkuusta joulukuuhun.

Ilmasto

Manilassa lämpötila pysyttelee ympäri vuoden suhteellisen tasaisena. Talvikaan ei tuo tähän suurta vaihtelua. Lämpötila pysyttelee yli 30 asteessa ja yölämpötilat eivät laske +15C alemmaksi.

Lennot

Skyscannerilla löydät halvat lennot Manilaan helposti ja nopeasti. Löydettyäsi lentoliput ohjaamme sinut valitsemasi lentoyhtiön tai matkatoimiston sivuille, jossa teet varauksen suoraan. Skyscanner ei peri lisämaksua.

Jos voit joustaa matkasi ajankohdan suhteen, kannattaa vilkaista sivun oikeaan laitaan. Palkit näyttävät arviomme lentojen hinnoista kuukausittain, auttaen sinua valitsemaan sopivimmat päivät matkaasi varten. Mikäli matkustuspäiväsi ovat jo tiedossa, voit syöttää ne lentohakuumme ja saat parhaat lentoyhteydet tietoosi hetkessä. Hotellit Manilasta löytyvät kätevästi hotellihaullamme, josta ohjaamme sinut suoraan hotellin tai matkatoimiston sivuille. 

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Ninoy Aquino International lähellä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Manila on yksi lentokenttä: Ninoy Aquino International.
Delta, Gulf Air, Air Niugini, Oman Air, Singapore Airlines, KLM, Air New Zealand sekä Bangkok Airways lentävät suoraan kohteeseen Ninoy Aquino International.
Edullisin lentokuukausi kohteeseen Ninoy Aquino International on marraskuu.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.