Kartta

Lennot kohteeseen Filippiinit

Tuhansien saarien Filippiinit

Kaakkois-Asiassa sijaitseva Filippiinit on kaikkiaan 7100 saaresta koostuva saarivaltio. Suurin osa sen saarista on kuitenkin täysin luonnontilassa ja asumattomia. Yleensä matkailijat suuntaavatkin joihinkin sen kymmenistä kohteista, joista suosituimpina pääkaupunki Manila, Cebu ja Boracay. Yhteistä Filippiinien satumaisille saarille on paratiisimainen ympäristö sekä norsunluun valkeat ja silkkiset hiekkarannat, jotka luovat upeat puitteet aurinkolomalle. Hanki lennot Filippiineille ja hankit lentoliput ainutkertaisen elämykseen, jota et unohda!

Suuren saarivaltion pääkaupunki Manila on usein ykköslomakohde, kun hankitaan lennot Filippiineille. Luzorin saarella sijaitseva Manila on yksi tiheimmin asutettuja kaupunkeja maailmassa lähes 13 miljoonalla asukkaallaan. Manila ei siis ole niille, jotka hakevat lomaltaan taustamusiikiksi vain rauhaisaa tuulen tuisketta. Todellisuudessa Manila on viihdekeskus, jossa bileet jatkuvat aina aamuun saakka. Valitettavasti se on saanut myös maailman rumimman pääkaupungin tittelin ja siksipä se on monille matkaajille vain läpikulkupaikka muille Filippiinien miellyttävämmille saarille. Cebu on jo toista maata ja monet matkailijat suuntaavatkin suoraan sinne. Cebun saari on myös eläväinen keskus, mutta paljon siistimpi ja kauniimpi versio Manilasta. Cebu tunnetaan enemmän sukelluskohteena kuin aurinkorannoistaan, joten suosittelemme sitä erityisesti aktiivimatkailijoille. Löytyypä sieltä jopa suomalainen sukelluskeskus! Boracay on kaikista Filippiinien saarista kaikista suosituin rantalomakohde. Sen neljä kilometriä pitkä White Sand Beach -ranta on äänestetty useamman kerran Kaakkois-Aasian upeimmaksi rannaksi. Vaikka Boracay on paikallisten suosiossa, ei voida puhua turisteista täyteen ahdetusta lomakohteesta, vaan se on toistaiseksi onnistunut säilyttämään autenttisuutensa.

Filippiineillä vallitsee trooppinen ja kostean kuuma ilmasto ja hirmumyrskytkään eivät ole näille saarille vieraita. Parhain aika hankkia lennot Filippiineille on sen kuivana kautena eli marraskuusta huhtikuuhun.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.