Ensimmäiset askeleet kohti kestävyyttä

Olemme ottaneet tehtäväksemme johtaa maailmanlaajuista muutosta kohti modernia ja kestävää matkailua. Matkamme on vasta alussa, mutta olemme sitoutuneet vaikuttamaan positiivisesti. Tässä muutamia tekemiämme muutoksia.

Vihreämpiä vaihtoehtoja

Käyttäjät kertoivat meille haluavansa lisätietoa lentojen ympäristövaikutuksista. Hakua tehdessäsi näet nyt Vihreämpi vaihtoehto -merkin lennoissa, joiden hiilidioksidipäästöt ovat pienempiä. Yli 10 miljoonaa matkustajaa on valinnut pienempien päästöjen lennon viimeisen vuoden aikana.

Matkusta kevyellä omatunnolla

Matkustusalan yhdistäminen

Sussexin herttuan johtama Travalyst sisältää kansainvälisiä toimialan johtajia, kuten Trip.com Group, TripAdvisor, Booking.com. Yhteistyö alkoi yhteisestä intohimosta matkustamiseen ja siksi, että uskomme näin pystyvämme vaikuttamaan asioihin positiivisesti.

Travalystin avulla pyrimme varmistamaan maailman matkakohteille ja paikallisyhteisöille paremman tulevaisuuden useiden sukupolvien ajaksi. Säästämme luonnonvaroja vähentääksemme ylikuormitettuihin matkakohteisiin kohdistuvaa painetta ja etsimme tehokkaampia tapoja hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi ja hyvittämiseksi.

Olemme vastuussa planeetastamme ja toisistamme, ja toimimme yhdessä muutoksen käynnistäjänä.

Lue lisää Travalystistä

Vastuun hyväksyminen

Vaikka olemme maailmanlaajuinen yritys – jolla on toimistoja kaikkialla Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa – videoneuvottelujen ansiosta lennämme itse työasioissa mahdollisimman vähän.

Kun joudumme lentämään, tasaamme ympäristövaikutuksia tekemällä yhteistyötä SkyNRG:n kanssa. SkyNRG on kestävän lentopolttoaineen (SAF) maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Yritys lupaa jopa 75 % pienemmät hiilidioksidipäästöt.

Lisätietoa kestävästä polttoaineesta