Kartta

Lennot Hong Kongiin

Miten löydät halvat lennot Hong Kongiin?

Voimme luvata, että Hong Kong vie kirjaimellisesti sinut pilviin! Mutta lennot Hong Kongiin ovat Skyscannerin kautta kaikkea muuta kuin korkealentoisia. Skyscannerin kautta saat selville muutamissa minuuteissa kaikki lennot Hong Kongiin, ja tehtäväksesi jää ainoastaan valikoida parhaimmat tarjoukset ostoskoriisi. Skyscannerin Hintavahti on erinomainen matkakumppani sinulle, joka haluat vielä hetken seurata lentohintojen kehitystä, sillä me ilmoitamme sinulle heti, kun lennot Hong Kongiin ovat kukkarollesi sopivimmillaan.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Hong Kongiin

Suomen kaikista lentokentistä ainoastaan Helsinki-Vantaan lentoasema operoi suoria lentoja Hong Kongiin. Muutkin lentoasemat Suomessa tarjoavat reittilennot Hong Kongiin, mutta välilasku on aina Helsinki-Vantaalla.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Hong Kongiin?

Lentoyhtiöistä suorat lennot Hong Kongiin tarjoaa Finnair. Hong Kongiin lentävät monet muutkin lentoyhtiöt Suomesta, mutta mikään näistä ei tarjoa suoria lentoja Helsingistä Hong Kongiin.

Hong Kongin lentokentät

Matkailijat pääsevät Hong Kongin kansainväliseltä lentoasemalta hyvin monin eri tavoin Hong Kongin kaupallisiin keskuksiin. Tarjolla on takseja, busseja, juna ja jatkoyhteyksiä ajatellen myös lauttayhteydet. Huomioithan, että suurin osa yhteyksistä jää Kowloonin puolelle, joten matkaajien tulee jatkaa matkaansa ydinkeskustaan lautalla. Esimerkiksi bussimatka lentokentältä Kowlooniin kestää noin 30 minuuttia.

Milloin on parhain aika vierailla Hong Kongissa?

Hong Kong tekee vaikutuksen, olipa matka-ajankohtasi mikä vain! Kevät on Hong Kongissa jo miellyttävän lämmintä, kun lämpöasteet huitelevat 20 asteen molemmin puolin. Samoin syksyaika lokakuusta joulukuuhun on suositeltavaa matka-ajankohtaa. Heti alkuvuoden jälkeen lento- ja hotellihinnat nousevat taivaisiin, kun kiinalaisten omat uuden vuoden juhlien suunnittelut alkavat ja huipentuvat helmikuussa.

Mitä nähdä ja tehdä Hong Kongissa?

Ensimmäistä kertaa Hong Kongiin matkustavalle kaupunki esittäytyy metropolina, jossa on lukematon määrä ihmisiä sekä pilvenpiirtäjiä. Tämä on kuitenkin vain pintaa, sillä vaikka matkakohteena on yksi maailman suurimmista kaupungeista, löytyy pinnan alta myös luonnonläheinen ja ystävällinen kaupunki. Hong Kongissa on kaksi puolta – aivan kirjaimellisestikin. Kowloonin puoli tarjoaa matkailijoille erinomaisia shoppailumahdollisuuksia monipuolisissa ostoskeskuksissa, kuten suositussa Victoria Mall -tavaratalossa sekä mahdollisuuden hankkia kaiken tasoista elektroniikkaa. Tällä puolen sijaitsevat myös muutamat kaupungin upeimmista hotelleista, kuten Intercontinental ja Grand Standfort, joista on huikeat näkymät Hong Kongin pilvenpiirtäjiin. Hong Kongin keskustapuolelle pääsee näppärästi Kowloonista lautalla. Hong Kongin keskustan puolella sijaitsee yksi kaupungin vierailluimmista kohteista eli Victoria Peak -vuoristo, joka nousee aina 554 metrin korkeuteen. Jos mukana on perheen pienimpiä, löytyy Midtownin puolelta myös Hong Kong Disneyland sekä Ocean Park Hong Kong.

Kuuluisimmat nähtävyydet: The Peak, Tsim Sha Tsui, Clock Tower, Ocean Park Hong Kong, Temple Street Night Market

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Hongkongin kansainvälinen lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.